Man siera taip pat alergizavo, prausiklis visai netiko, gailėjau išmestų pinigų, ir iš gelio jokio poveikio nepastebėjau... ai dar kremas tos pačios linijos, bet irgi man nieko gero iš jo
QUOTE(Morkiux @ 2012 02 25, 19:14)
Man Rasos kosmetika issausino oda, spuogai dar labiau buvo uzpuole netiko ir visai nepagelbejo
Na, su BHA rugstim visuomet reikia papildomai drekint
QUOTE(Young @ 2012 02 25, 04:16)
labai atsiprašau vis gi už tikriausiai pasikartojantį klausimą, bet kokie atsiliepimai apie RASOS produktus su AHA, BHA, siera, cinku probleminei odai?
Man tonikas buvo per stiprus dėl sieros. Gelis (mažasis) netiko dėl alkoholio. Prausiklis visai nieko, o gelį su BHA ir dabar naudoju - jau nežinau, kurį indelį
as vis dar sekmingai naudoju octanisan veido prausikli, prausiu juo veiduka tik vakare nes sausindavo oda o beto pasitarus su drauge kosmetologe, supratau kad ryte juo prausti veido ir nera reikalo. taip pat ji ismokino kad kai koks didesnis berimas, uztepti jo ir palaikyti ant veiduko. taip pat jau n tas menuo geriu nakvisas, pavienius spuogelius tepu arbatmedziu, tai jus net neisivaizudojat kaip sauniai man susitvarke visa oda taip pat karta per savaite odos sveitimas ir kauke
zodziu, bedos issprestos, vis planuoju veido valyma pas drauge pasidaryt bet vis pritrukstu pinigeliu.
zodziu, bedos issprestos, vis planuoju veido valyma pas drauge pasidaryt bet vis pritrukstu pinigeliu.
Ar yra cia tokiu kurioms apie 30 m ir daugiau ?
Mano oda nera labai spuoguota, daugiau tokiu smulkiu spuogeliu ir poros kemsasi labai, kartais iskyla pavieniai didesni spuogai. As jau noreciau naudoti kokius kremukus nuo raukslyciu, bet kiek bandzius tokiu labai kemsa poras ir netinka man jie Ka jus naudojate, kai poros kemsasi bet ir raukslytes ryskeja?
Mano oda nera labai spuoguota, daugiau tokiu smulkiu spuogeliu ir poros kemsasi labai, kartais iskyla pavieniai didesni spuogai. As jau noreciau naudoti kokius kremukus nuo raukslyciu, bet kiek bandzius tokiu labai kemsa poras ir netinka man jie Ka jus naudojate, kai poros kemsasi bet ir raukslytes ryskeja?
QUOTE(Young @ 2012 02 25, 02:16)
labai atsiprašau vis gi už tikriausiai pasikartojantį klausimą, bet kokie atsiliepimai apie RASOS produktus su AHA, BHA, siera, cinku probleminei odai?
Rasos prausiklis vienas is geriausiu mano bandytu. ( anksciau naudodavau tik brangius) Jau pameciau skaiciu, kiek buteliuku jo isnaudojau. Tikrai gera priemone uz super kaina.
Bha- aha gelis - labai patinka. Patepu koki iskilusi nenaudeli, rezultatai akivaizdus.
Veido kremas su siera dave geru rezultatu gal kokius 1 metus, veliau si priemone man nebetiko.
Papildyta:
QUOTE(Sals@ @ 2012 02 29, 10:48)
Ar yra cia tokiu kurioms apie 30 m ir daugiau ?
Naudokite priemones su AHA , bus gerai ir nuo spuogu ir raukslyciu.
QUOTE(Sals@ @ 2012 02 29, 10:48)
Ka jus naudojate, kai poros kemsasi bet ir raukslytes ryskeja?
Pvz. Neostrata Ultra Smoothing Lotion 10AHA . Pati naudoju, patikrinta
QUOTE(Ingėnas @ 2012 02 29, 12:08)
Pvz. Neostrata Ultra Smoothing Lotion 10AHA . Pati naudoju, patikrinta
Na va - o man kimso poras
QUOTE(kucci_kucci @ 2012 02 29, 12:09)
Na va - o man kimso poras
O kokia oda? Mano mišri. Vasarą labai pariebėja, šaltuoju sezonu linkusi išsausėti.
Nors šiaip šitai kosmet. priemonei yra daug pagyrimų Neostratos temoje.
Bet aišku, nėra to daikto, kuris tiktų visiems.
GAl dar kas kokiu konkreciai kremu pvz pateiktu su AHA kad butu galima nusipirkti Lietuvoj
QUOTE(Ingėnas @ 2012 02 29, 12:12)
O kokia oda? Mano mišri. Vasarą labai pariebėja, šaltuoju sezonu linkusi išsausėti.
mano oda spuoguota, bet ne riebi,greiciau misri, spuogai pagrinde ant zandikaulio linijos.
isvis pastebejau kad jei tik ka su AHA naudociau,tai kemsa, o vat BHA tinka...
vis dar gundausi is PC kazka su AHA isbandyti,bet bijau, meginuko neuztenka suprasti patinka ar ne
na paskutini menesi tai Clinique anti-blemish serija gelbsti labai, spuogu nera, bet ka naudoti demelems tai klausimas
O ar naudojat kas nors ką nors su alavijais? Girdėjau, kad labai veiksminga. Bet tai kaip naudoti? Mačiau vaistinėj alavijų sulčių. Jas gert reiktų ar tept pažeistas vietas? (Tikiuosi pernelyg kvailai neužklausiau )