Paneles gal kas bandete glycolic acid peel? labai niezti pameginti bet vis dvejoju
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 22, 08:43)
As nesuprantu iki keliu metu buna tie spuogai?? Tikejausi kad po brendimo laikotarpio dings jie, bet deja...
aš iki 23 metų, berods, turėjau lygią odą, paskui kai prasidėjo iki dabar tęsias
bet aš manau, kad jei spuogai nehormoniniai, tai įtakoti netinkamos veido priežiūros ir priemonių
Čia matyt priklauso nuo to, ar susireguliuos hormonai po gimdymo ar ne. Laimės dalykas, pavyks ar ne, galima bandyt
O šiaip tai nežinau. Atrodo ir hormonai gerai, ir maitinuos sveikai, sportuoju, bet odos idelios neturiu. Nu bet gal išaugsiu
O šiaip tai nežinau. Atrodo ir hormonai gerai, ir maitinuos sveikai, sportuoju, bet odos idelios neturiu. Nu bet gal išaugsiu
Ar kas nors naudojat Anna Lotan sausinamaji zoleliu losjona nuo spuogu? Vienu metu buvo populiarus SM'e, dabar "guglinau" ir uztikau. Sakau, gal nusipirkt
QUOTE(Mintee @ 2012 02 22, 20:31)
Ar kas nors naudojat Anna Lotan sausinamaji zoleliu losjona nuo spuogu? Vienu metu buvo populiarus SM'e, dabar "guglinau" ir uztikau. Sakau, gal nusipirkt
Naudoju (kai yra reikalas) ir labai patinka. Vertas bandymo
QUOTE(Mintee @ 2012 02 22, 21:31)
As irgi ji naudoju ir galiu pasakyti, kad tikrai veiksmingas dalykas jeigu laiku uztepi, tai ir gilesnius spuogus uzgydo, ne tik mazus.
QUOTE(Mintee @ 2012 02 22, 20:31)
As irgi naudoju ir esu juo labai patenkinta
labai atsiprašau vis gi už tikriausiai pasikartojantį klausimą, bet kokie atsiliepimai apie RASOS produktus su AHA, BHA, siera, cinku probleminei odai?
QUOTE(Young @ 2012 02 25, 02:16)
labai atsiprašau vis gi už tikriausiai pasikartojantį klausimą, bet kokie atsiliepimai apie RASOS produktus su AHA, BHA, siera, cinku probleminei odai?
Daugelio atsiliepimai labai geri, kad efektyvi, verta dėmesio kosmetika.
Bet daliai (tarp jų ir man) šiuose produktuose esanti siera alergizuoja odą.
Mano vyrui dar labiau pradejo lysti spuogai
Pati nebandziau
Naudojau gelį, tai teigiamo poveikio nepastebėjau...
QUOTE(Young @ 2012 02 25, 03:16)
Man Rasos kosmetika issausino oda, spuogai dar labiau buvo uzpuole netiko ir visai nepagelbejo