Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Paneles gal kas bandete glycolic acid peel? labai niezti pameginti bet vis dvejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 22, 08:43)
As nesuprantu iki keliu metu buna tie spuogai?? unsure.gif  Tikejausi kad po brendimo laikotarpio dings jie, bet deja... doh.gif

aš iki 23 metų, berods, turėjau lygią odą, paskui kai prasidėjo doh.gif iki dabar tęsias
bet aš manau, kad jei spuogai nehormoniniai, tai įtakoti netinkamos veido priežiūros ir priemonių smile.gif
Atsakyti
Čia matyt priklauso nuo to, ar susireguliuos hormonai po gimdymo ar ne. Laimės dalykas, pavyks ar ne, galima bandyt biggrin.gif

O šiaip tai nežinau. Atrodo ir hormonai gerai, ir maitinuos sveikai, sportuoju, bet odos idelios neturiu. Nu bet gal išaugsiu g.gif
Atsakyti
Ar kas nors naudojat Anna Lotan sausinamaji zoleliu losjona nuo spuogu? Vienu metu buvo populiarus SM'e, dabar "guglinau" ir uztikau. Sakau, gal nusipirkt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 22, 20:31)
Ar kas nors naudojat Anna Lotan sausinamaji zoleliu losjona nuo spuogu? Vienu metu buvo populiarus SM'e, dabar "guglinau" ir uztikau. Sakau, gal nusipirkt  g.gif

Naudoju (kai yra reikalas) ir labai patinka. Vertas bandymo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 22, 21:31)
Ar kas nors naudojat Anna Lotan sausinamaji zoleliu losjona nuo spuogu? Vienu metu buvo populiarus SM'e, dabar "guglinau" ir uztikau. Sakau, gal nusipirkt  g.gif

As irgi ji naudoju ir galiu pasakyti, kad tikrai veiksmingas dalykas smile.gif jeigu laiku uztepi, tai ir gilesnius spuogus uzgydo, ne tik mazus.
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 02 22, 20:31)

As irgi naudoju ir esu juo labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
labai atsiprašau vis gi už tikriausiai pasikartojantį klausimą, bet kokie atsiliepimai apie RASOS produktus su AHA, BHA, siera, cinku probleminei odai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 02 25, 02:16)
labai atsiprašau vis gi už tikriausiai pasikartojantį  klausimą, bet kokie atsiliepimai apie RASOS produktus su AHA, BHA, siera, cinku probleminei odai?  4u.gif

Daugelio atsiliepimai labai geri, kad efektyvi, verta dėmesio kosmetika.
Bet daliai (tarp jų ir man) šiuose produktuose esanti siera alergizuoja odą.
Atsakyti
labai atsiprašau vis gi už tikriausiai pasikartojantį  klausimą, bet kokie atsiliepimai apie RASOS produktus su AHA, BHA, siera, cinku probleminei odai?  4u.gif

Mano vyrui dar labiau pradejo lysti spuogai doh.gif
Pati nebandziau blush2.gif
Atsakyti

Naudojau gelį, tai teigiamo poveikio nepastebėjau...
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 02 25, 03:16)

Man Rasos kosmetika issausino oda, spuogai dar labiau buvo uzpuole doh.gif netiko ir visai nepagelbejo schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti