Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Oi kokia idealia odele turejau kai laukiausi, kaip is reklamos, bet po gimdymo, kai organizmas atsistate, vel tos pacios bedos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 02 21, 01:50)
biggrin.gif nesusilaikiau
per nestuma tik oda grazi buvo,po gimdymo vel kaip paaugle doh.gif gal kitom ir padejo nestumas g.gif butu malonu isgirsti 4u.gif

man kaip tik atvirksciai-po gimdymo ir prasidejo berimai...manau,cia mitas,kad pagimdysi ir oda susitvarkys,tas pats ir su menstruacijom-kaip buvo skausmingos,taip ir tebevargstu...beje,paauglysteje ir pries nestuma jokiu bedu del spuogu neturejau,nors tepiau ant veido visoki s.... is eiles blush2.gif sakyciau issireguliavo hormonai,bet endokrinologas dare tyrimus-viskas ok blink.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrem @ 2012 02 20, 23:50)
biggrin.gif nesusilaikiau
per nestuma tik oda grazi buvo,po gimdymo vel kaip paaugle doh.gif gal kitom ir padejo nestumas g.gif butu malonu isgirsti 4u.gif

Idomu idomu g.gif Gal man irgi pataisys reikalus ax.gif
Atsakyti
kokioj vaistinėj būtų galima gautu cinko suplaktines/tepalo ar kas ten jis... blush2.gif Būtų jo Eurovaistinėje..? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Young: 21 vasario 2012 - 17:20
nusipirkau pries kelias dienas Medimix muila. jau pirma kart panaudojus isbego pulinukai is spuogu. issausejo. kartu su jais ir oda... nors ir buvo sausoka.
Ka patartumete daryt? koki krema vis del to isigyt drekinanti ar maitinanti (man jie niekuo nesiskiria, bet pries tai diskutavote galima ar negalima kazkuri naudoti 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 02 21, 17:19)
kokioj vaistinėj būtų galima gautu cinko suplaktines/tepalo ar kas ten jis...  blush2.gif  Būtų jo Eurovaistinėje..? smile.gif

nebūtų. Suplaktinės galite rast tik vaistinėse, kurios gamina kosmetiką smile.gif

QUOTE(krikri @ 2012 02 21, 17:50)
nusipirkau pries kelias dienas Medimix muila. jau pirma kart panaudojus isbego pulinukai is spuogu. issausejo. kartu su jais ir oda... nors ir buvo sausoka.
Ka patartumete daryt? koki krema vis del to isigyt drekinanti ar maitinanti (man jie niekuo nesiskiria, bet pries tai diskutavote galima ar negalima kazkuri naudoti 4u.gif  )

drėkinantį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2012 02 21, 18:19)
kokioj vaistinėj būtų galima gautu cinko suplaktines/tepalo ar kas ten jis...  blush2.gif  Būtų jo Eurovaistinėje..? smile.gif

Jei esi vilnietė, ieškok Vilniaus universiteto vaistinėje. Jei ne vilnietė, mėgink Šeimos vaistinėje klausti. Skaičiau, kad užsiima vaistų gamyba, tik reikia išsiaiškinti, kurios tiksliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 02 21, 11:04)
man kaip tik atvirksciai-po gimdymo ir prasidejo berimai...manau,cia mitas,kad pagimdysi ir oda susitvarkys,tas pats ir su menstruacijom-kaip buvo skausmingos,taip ir tebevargstu...beje,paauglysteje ir pries nestuma jokiu bedu del spuogu neturejau,nors tepiau ant veido visoki s.... is eiles blush2.gif sakyciau issireguliavo hormonai,bet endokrinologas dare tyrimus-viskas ok blink.gif

visiskai taip buvo man po pirmo nestumo doh.gif paauglystej oda lyg aksomas turejus,pavirtau paaugle su baisingais spuogais doh.gif
ir taip bere mete mane tais spuogeliais kelis metus,pastojau vel,viso antro nestumo metu spuogu nespejau gydyti-vienas dingsta,kiti vel lenda doh.gif
pagimdziau antra vaikuti-ir kaip ranka nuimta,oda pagaliau grazi thumbup.gif biggrin.gif tikiuosi nesubjurs vel,nes dar nedaug laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2012 02 21, 22:20)
visiskai taip buvo man po pirmo nestumo doh.gif  paauglystej oda lyg aksomas turejus,pavirtau paaugle su baisingais spuogais doh.gif 
ir taip bere mete mane tais spuogeliais kelis metus,pastojau vel,viso antro nestumo metu spuogu nespejau gydyti-vienas dingsta,kiti vel lenda doh.gif
pagimdziau antra vaikuti-ir kaip ranka nuimta,oda pagaliau grazi thumbup.gif  biggrin.gif  tikiuosi nesubjurs vel,nes dar nedaug laiko ax.gif

Supratau,reikia antra gimdyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 02 21, 23:06)
Supratau,reikia antra gimdyt lotuliukas.gif

bandykit gal pades lotuliukas.gif
Atsakyti
As nesuprantu iki keliu metu buna tie spuogai?? unsure.gif Tikejausi kad po brendimo laikotarpio dings jie, bet deja... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 22, 08:43)
As nesuprantu iki keliu metu buna tie spuogai?? unsure.gif  Tikejausi kad po brendimo laikotarpio dings jie, bet deja... doh.gif

As tai pat tikejausi, deja... g.gif
Atsakyti