Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(linivo @ 2012 02 20, 17:53)
demeles ir egipto zeme neturi nieko bendra.demeles salina rugstimi.pati puikiai susitvarkiau veida nes po spuogu buvo like daug randeliu.

Kokia rūgštis?
Atsakyti
QUOTE(linivo @ 2012 02 20, 15:53)
demeles ir egipto zeme neturi nieko bendra.demeles salina rugstimi.pati puikiai susitvarkiau veida nes po spuogu buvo like daug randeliu.

Spuogus sieju su egipto zeme. O raudonos demeles savaime aisku, kad likusios nuo spuogu atsiradimo, o ne nuo EZ. blush2.gif
Tai pat dariausi rugstines proceduras, deja, jos man nepadejo, tik pinigai buvo ismesti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 02 20, 16:49)
Spuogus sieju su egipto zeme. O raudonos demeles savaime aisku, kad likusios nuo spuogu atsiradimo, o ne nuo EZ.  blush2.gif
Tai pat dariausi rugstines proceduras, deja, jos man nepadejo, tik pinigai buvo ismesti.  schmoll.gif

Su kokios firmos kosmetika dare? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2012 02 20, 17:06)
Su kokios firmos kosmetika dare? smile.gif

Kad as atsiminciau...
Ziurejau tada ne i firma, bet i zmogaus profesionaluma.
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 02 20, 18:49)
Spuogus sieju su egipto zeme. O raudonos demeles savaime aisku, kad likusios nuo spuogu atsiradimo, o ne nuo EZ.  blush2.gif

Gali būti, kad kemša poras, nes EŽ nekokia sudėtis... Pabandykite kurį laiką nenaudoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 20 vasario 2012 - 17:45
QUOTE(Victorious @ 2012 02 20, 17:43)
Gali būti, kad kemša poras, nes EŽ nekokia sudėtis... Pabandykite kurį laiką nenaudoti.

Tiek metu as ja naudoju ir tik dabar susiejau, kad tai gali priklausyti nuo jos g.gif
Nebezinau kaip reikes dabar atprasti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 02 20, 09:34)
na,kai oda misri,tai visos vietos savaip problemines ax.gif man,asmeniskai,daugiausiai bedu kelia smakras,ten kyla spuogeliai,o zandai sausi...taigi ten kur sausa ir tepu visus drekinancius-maitinancius kremukus rolleyes.gif o spuogeliams-atskiros priemones smile.gif
negerai?! unsure.gif

jei ant žandų spuogai nekyla ir inkštirų nedaugėja, vadinas, priemonė ir priežiūra tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 02 20, 17:48)
Tiek metu as ja naudoju ir tik dabar susiejau, kad tai gali priklausyti nuo jos  g.gif
Nebezinau kaip reikes dabar atprasti  doh.gif

Patikekit, yra nemazas pasirinkimas kitu firmu bronzantu 4u.gif Labai gali buti, kad daugiau pabandzius ir atradus savo, nebenoresite ziureti i EZ 4u.gif EZ sudety i molis, kuris kemsa poras.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 02 20, 19:56)
Patikekit, yra nemazas pasirinkimas kitu firmu bronzantu  4u.gif Labai gali buti, kad daugiau pabandzius ir atradus savo, nebenoresite ziureti i EZ  4u.gif EZ sudety i molis, kuris kemsa poras.

Tsai va, kad anksciau nebuvo tokiu problemu, anksciau turedavau BI-KOR firmos EZ, o dabar ta is I raides ir va prasidejo problemos matyt nuo cia...
reikes pasidometi kitomis, aciu 4u.gif O gal galima pvz?
Atsakyti
Dėl kremų norėjau įsiterpt. Priklauso nuo odos čia. Mano yra riebi oda ir spuogelių išlenda, bet žiemai kosmetologė davė kremą, kuris yra riebiai odai, bet pats gana riebios konsistencijos, kad ji nesausėtų. Man tinka labai.
Šiaip irgi nemažai metų prasikankinau su bėdom, tai labiausiai padėjo rūgštiniai valymai. Aišku, viskas daug pakainavo, bet galiu džiaugtis gražia oda smile.gif

Bet kaip mano kosmetologė sako - kol nepagimdysi, tol bėdų ir bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 02 20, 20:46)
Tsai va, kad anksciau nebuvo tokiu problemu, anksciau turedavau BI-KOR firmos EZ, o dabar ta is I raides ir va prasidejo problemos matyt nuo cia...
reikes pasidometi kitomis, aciu  4u.gif O gal galima pvz?

Na, cia jau OT. Jei is Kristianos asortimento, tai Givenchy prizme, Guerlain dar, siaip reikia bandyti, ziureti ir pagal odos spalva jusu. Be to, kai rinkausi, konsultante minejo lyg ir kad clarins daznai berimus sukelia, dior irgi tokia "nelabai sveika" kaip vadinu, labai gyre butent Givenchy, pasiskaitinekit bronzantu temuke, ten daug vertingos info 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hindi @ 2012 02 20, 23:13)

Bet kaip mano kosmetologė sako - kol nepagimdysi, tol bėdų ir bus biggrin.gif

biggrin.gif nesusilaikiau
per nestuma tik oda grazi buvo,po gimdymo vel kaip paaugle doh.gif gal kitom ir padejo nestumas g.gif butu malonu isgirsti 4u.gif
Atsakyti