Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Mmarisha @ 2012 02 12, 12:00)
Help help.gif Na,perskaiciau belekiek ir niekaip neapsisprendziu  schmoll.gif  man reikia issirinkti prausikli ir kremuka,prasau jusu patarimo,matau cia yra merginu,kurios gerai pasikausciusios  smile.gif Vienas kitas spuogas islenda ir siuo metu issausejusi oda....taippat yra demeliu likusiu nuo spuogu,inkstirai....

jei turite galimybe parsisiusti,tai cia labai geras variantas,pati galvoju isigyti ax.gif :
http://www.paulascho...ry-skin/on-sale
http://www.paulascho...ure-gel/on-sale
Atsakyti
QUOTE(Piktukė @ 2011 11 06, 19:42)
Neskaičiau jūsų senųjų temų, bet gal kuri atsakysite.. Ar po rūgštinių veido valymų oda būna labai raudona? Ir jei taip, ko kiek laiko praeina raudonumas? Aš kelis kartus dariau valyma su anna loton priemonėm, po procedūros veidas gal 4 dienas bŪna tagiškas, raudonas, nusėtas dėmelėm.. Taip, turiu to džiaugsmo, kurį valo, pakankamai ir man tas veido valymai baisiau už pragarą.. O taip norėtųsi būti gražiai, gi jau nebe 18.. ax.gif

Man va praejo savaite ir veidas vis dar demetas net po pylingo silpno verysad.gif
turiu problemine veido oda, labai smarkiai berai zandu srtityje, proceduru isbandyta visokiausiu, bet niekas nepadeda
Atsakyti
QUOTE(Mmarisha @ 2012 02 12, 10:00)
Help help.gif Na,perskaiciau belekiek ir niekaip neapsisprendziu  schmoll.gif  man reikia issirinkti prausikli ir kremuka,prasau jusu patarimo,matau cia yra merginu,kurios gerai pasikausciusios  smile.gif Vienas kitas spuogas islenda ir siuo metu issausejusi oda....taippat yra demeliu likusiu nuo spuogu,inkstirai....

Galbut paziurinekite kosmetikos su Negyvosios juros mineralais?
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 02 12, 23:19)
Galbut paziurinekite kosmetikos su Negyvosios juros mineralais?

kur galima rasti sios kosmetikos?
Atsakyti
QUOTE(jovita25 @ 2012 02 13, 08:52)
kur galima rasti sios kosmetikos?

Internetas pilnas sios informacijos 4u.gif
Tiek vaistinese, tiek Sarmose ir panasiai
Atsakyti
Aciu visoms uz atsakymus smile.gif
Atsakyti
Man po dvieju giluminiu spuogeliu, pats spuogas tarsi viduje uzrakintas liko verysad.gif braukiant per ta vieta, jauciasi kazkoks gumbelis. Bandziau svelniai paspaust, bet niekas nelenda... Ka daryti? Cia jau turbut tik kosmetologe galetu sutvarkyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 02 15, 19:01)
Man po dvieju giluminiu spuogeliu, pats spuogas tarsi viduje uzrakintas liko  verysad.gif  braukiant per ta vieta, jauciasi kazkoks gumbelis. Bandziau svelniai paspaust, bet niekas nelenda... Ka daryti? Cia jau turbut tik kosmetologe galetu sutvarkyti  g.gif

Turbut nelabai cia ka padarysi g.gif . Turbut tepti rugstine priemone, kad eksfolijuotu, plonintu oda toje vietoje, o siaip tas gumbelis po kurio laiko vel virs spuogeliu ir islys doh.gif Man taip yra buve po Duac naudojimo. Regis, giluminiai neislindo, bet tarsi uzrakintas liko viduje porai men. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 02 15, 19:01)
Man po dvieju giluminiu spuogeliu, pats spuogas tarsi viduje uzrakintas liko  verysad.gif  braukiant per ta vieta, jauciasi kazkoks gumbelis. Bandziau svelniai paspaust, bet niekas nelenda... Ka daryti? Cia jau turbut tik kosmetologe galetu sutvarkyti  g.gif

issivaiksto jie laikui begant smile.gif Turejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mmarisha @ 2012 02 16, 00:15)
issivaiksto jie laikui begant smile.gif Turejau biggrin.gif

drinks_cheers.gif Daryk kažką nedaręs, man po kokio pusmečio tik prasivaikščiojo šlykštynės doh.gif Dar vis karts nuo karto paranoiškai paieškau, bet nebėra jų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 16 vasario 2012 - 07:27
o as noriu pasiguosti jums,ir pasiskusti-taip noreciau nenaudoti dekoratyvines kosmetikos,bet taip nusivylus savo oda esu...

maniske misri,taciau anksciau apart blizgesio dideliu nusiskundimu neturejau,o sia ziema tai jau baisu kas darosi...skruostai issauseje iki negalejimo,o tarp tu issausejimu lenda spuogeliai,ir paprasti ir giluminiai-o as dar aisku nesugebu ranku nulaikyti,tai tiek prisidirbu.. doh.gif

man 20,bet paauglysteje maziau problemu su oda turejau.

pakaitom naudoju jautriai odai ir misriai odai skirta kosmetika,bet rezultatu mazoka.

va,tokia mano vargai.xD cool.gif
Atsakyti
QUOTE(buda @ 2012 02 16, 17:26)
o as noriu pasiguosti jums,ir pasiskusti-taip noreciau nenaudoti dekoratyvines kosmetikos,bet taip nusivylus savo oda esu...

maniske misri,taciau anksciau apart blizgesio dideliu nusiskundimu neturejau,o sia ziema tai jau baisu kas darosi...skruostai issauseje iki negalejimo,o tarp tu issausejimu lenda spuogeliai,ir paprasti ir giluminiai-o as dar aisku nesugebu ranku nulaikyti,tai tiek prisidirbu.. doh.gif

man 20,bet paauglysteje maziau problemu su oda turejau.

pakaitom naudoju jautriai odai ir misriai odai skirta kosmetika,bet rezultatu mazoka.

va,tokia mano vargai.xD cool.gif

Pas mane labai panasi situacija, o dar ir kapiliarai i virsu islindo doh.gif praktiskai nuo visko alergizuoja, iskarto persti... priemoniu daug visokiu isbandyta, bet kazko gero labai tinkancio taip ir neradau...
Uzsirasiau i GK klinika bandysiu proceduras su lazeriu..
Atsakyti