Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2011 11 14, 18:47)
O tikrai verta į prausiklį investuoti? Man vis ateina mintys, kad juk prausiklis tiek trumpai pabūna ant veido, ar verta pirkti rūgštinį... Nors jau antrą buteliuką pabaiginėju...  g.gif  ir dabar pasimetus esu ar pirkti vėl, ar ne.. Naudoju natinuel 9 proc.  g.gif

Man irgi prausiklis yra nr1 priemone smile.gif Dar veido prausimo aparaciukas ismasazuoja oda, kazkiek padeda.
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 11 14, 18:47)
O tikrai verta į prausiklį investuoti? Man vis ateina mintys, kad juk prausiklis tiek trumpai pabūna ant veido, ar verta pirkti rūgštinį... Nors jau antrą buteliuką pabaiginėju...  g.gif  ir dabar pasimetus esu ar pirkti vėl, ar ne.. Naudoju natinuel 9 proc.  g.gif

Man asmeniskai labai jauciasi, kokiu prausikliu prausiu. Pradejus prasuti su Natinuel oda zymiai lygesne pasidare wub.gif ir anksciau esu pastebejusi, kad tarkim vienas ar kitas tiesiog netinka doh.gif ir man anksciau atrode, kas ta prausiklis, nuplausi ir tiek, bet kai pamaciau akivaizdu skirtuma, tai tikrai nesvarstau apie pigesni varianta 4u.gif
Atsakyti
Dar paskaičiau, kad duac kremas labai padeda, beveik iš visų naudojusių tik geri atsiliepimai, ir nuotraukas mačia prieš ir po, tai tikrai atrodo labai geras tepaliukas. Pas mus 15g 45lt, brangokas, bet jei efektyvūs, tai negaila. O jūs ką nors žinote apie jį? Esate gal bandžiusios?
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 11 14, 19:16)
Dar paskaičiau, kad duac kremas labai padeda, beveik iš visų naudojusių tik geri atsiliepimai, ir nuotraukas mačia prieš ir po, tai tikrai atrodo labai geras tepaliukas. Pas mus 15g 45lt, brangokas, bet jei efektyvūs, tai negaila. O jūs ką nors žinote apie jį? Esate gal bandžiusios?

man kol naudojau buvo efektas tikrai,bet gi visa gyvenima antibiotikais nesitepsi smile.gif o kai tik nustijau tept,grizo visos problemos atgal...deja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 11 14, 19:16)

As turiu duac, kaip greitoji pagalba, kai reikia, pasitepu, tikrai veiksmingas, per nakti spuogeli panaikina, jei koks buna, tarkim, paraudimas neaiskus, patepu, ryte jau nebuna.
Atsakyti
Oj nezaiskit su duac ilgai doh.gif nieko gero jis, nors ir padeda tam kartui.
Atsakyti
na tai gal pradžiai patepsiu veidelį, o paskui tik pavieniams spuogams, ką sakot? wink.gif

nes jei veiksmingas, kodėl nepanaudojus, kad ir tam kartui padės... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 11 14, 19:36)
na tai gal pradžiai patepsiu veidelį, o paskui tik pavieniams spuogams, ką sakot? wink.gif

nes jei veiksmingas, kodėl nepanaudojus, kad ir tam kartui padės... smile.gif

jei neklystu, jis ir yra TIK pavieniams spuogams, bet ne visam veidui. Pataisykit, jei klystu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 14, 20:22)
jei neklystu, jis ir yra TIK pavieniams spuogams, bet ne visam veidui. Pataisykit, jei klystu  mirksiukas.gif

Taip, nebent visas veidas vieni spuogai,tada tai jau tektu visa tept? rolleyes.gif
Atsakyti
Na jis skirtas ir užkrėstiems odos plotams, kuriuose būna daug spuogų, inkštirų smile.gif manau pirksiu...
Atsakyti
Sveikos. Mane spuogai kamuoja jau 3 metus ir jokie kremai ar pan. nepadeda (dar nebandžiau eiti pas dermatologus ar kosmetologus), bet radau tokį gana įdomų puslapiuką, kur siūlomos Perfect Skin kapsulės. Pažiūrėjus į atsiliepimus (su nuotraukomis) atrodo, kad tikrai gali padėti bet kaina yra 100lt sad.gif
http://www.be-spuogu...hp?pages_id=851

Tiesiog pasiūlau, gal kas norėtų nusipirkt ir išbandyt, o poto parašyt ar padėjo, ar ne, nes parašyta, kad nuo 2 sav. pasimato skirtumas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simjus @ 2011 11 15, 12:21)
Sveikos. Mane spuogai kamuoja jau 3 metus ir jokie kremai ar pan. nepadeda (dar nebandžiau eiti pas dermatologus ar kosmetologus), bet radau tokį gana įdomų puslapiuką, kur siūlomos Perfect Skin kapsulės. Pažiūrėjus į atsiliepimus (su nuotraukomis) atrodo, kad tikrai gali padėti bet kaina yra 100lt sad.gif
http://www.be-spuogu...hp?pages_id=851

Tiesiog pasiūlau, gal kas norėtų nusipirkt ir išbandyt, o poto parašyt ar padėjo, ar ne, nes parašyta, kad nuo 2 sav. pasimato skirtumas smile.gif

įdomu... viskas ten gražiai parašyta, bet reiktų įsitikint savo akimis. Gal kas naudojote? g.gif
Atsakyti