Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

[quote=naujokas998,2012 02 05, 22:49]
biggrin.gif Oj tikrai ne nuo sulciu, manau cia nestumas kaltas, kad apmazejo. Siaip gydytoja man yra israsiusi kazkoki gaminama tirpaliuka (jis labai smirda ir yra permatomas), tai pavalau oda situo ir dar spuogiukus tepu Ana Lotan, kazkoks kuno spalvos is zoleliu ir gal cinko g.gif Dieve visai ant atminties doh.gif

Sausinamasis zoliu losjonas - lux smile.gif as irgi ji naudoju. Kol kas geriau nieko nesu turejus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mmarisha @ 2012 02 02, 19:18)

Sveiki, snd buvau pas kosmetologe, kremukas Mizon Snail healing cream all in one smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 08, 20:16)
gal kas ka patarsit? ar nepadariau klaidos,kad i privacia klinika uzsirasiau? 4u.gif

Visaip būna. Viskas priklauso nuo konkretaus daktaro. Galų gale, juk Jūs pati ten eisit, tai ir pamatysit, ar įkyriai perša būtent kažkokio gamintojo priemones, ar atsižvelgiant į situaciją renka ir taiko. Jeigu padėtis prastesnė ir nesiūlys tyrimų, galit ir pati paklaust, ar nereiktų biocheminio kraujo tyrimų, hormonų tyrimo ir panašiai.
Atsakyti
o as bandysiu nauja produkta ax.gif drauge parekomendavo-demelems naikinti smile.gif
stai toks:
http://www.paulascho...recovery-system

gal yra bandziusi,idomu butu isgirst daugiau atsiliepimu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 02 08, 22:54)
o as bandysiu nauja produkta ax.gif drauge parekomendavo-demelems naikinti smile.gif
stai toks:
http://www.paulascho...recovery-system

gal yra bandziusi,idomu butu isgirst daugiau atsiliepimu mirksiukas.gif

Neteko su tokiu susidurti. O čia su AHA. Mano draugė kitą panašų gelį su AHA naudojo, tai sakė, kad sunku pasakyt, ar yra koks efektas, ar tos dėmelės natūraliai pašviesėjo. Na, bet ten buvo kitas produktas, man rodos, kompanijos Neostrata.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 09 vasario 2012 - 11:58
Vitaminas C skaistina veida ir likusius raudonumus po spuogeliu, galima kelis lasus ilasinti i kaukyte ir ant veiduko palaikyti iki 15 min. Kosmetologe patare, tik nepadauginti citrinos, kad nenugrauztu.
Atsakyti
jau rasiau i kita tema,bet tikiuosi nepyksit,kad ir cia parasysiu doh.gif
taigi,buvau pas daktare,viskas buvo gerai,likau patenkinta.israse priemoniu ir tepaliuku veido prieziurai ir gydymui,vienas is ju - stai toks neosrata veido prausiklis.
user posted image
daktare liepe man naudoti ji kas vakara.kai nuvaziavau pirkti jo,parduotuveje konsultante pasake,kad jo nerekomenduojama kas diena naudoti,dabar paskaiciau internete,tai irgi raso,kad 2-3 k per savaite...tai nezinau ka daryt net.odai niekad rugsciu nenaudojau,esu jauna.daktares kompetencija tikrai neabejoju,bet suglumino tikrai tas kad nerekomenduojama kas diena naudoti...prasau padekit 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydrune0916: 09 vasario 2012 - 21:12
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 09, 23:12)
jau rasiau i kita tema,bet tikiuosi nepyksit,kad ir cia parasysiu doh.gif
taigi,buvau pas daktare,viskas buvo gerai,likau patenkinta.israse priemoniu ir tepaliuku veido prieziurai ir gydymui,vienas is ju - stai toks neosrata veido prausiklis.
user posted image
daktare liepe man naudoti ji kas vakara.kai nuvaziavau pirkti jo,parduotuveje konsultante pasake,kad jo nerekomenduojama kas diena naudoti,dabar paskaiciau internete,tai irgi raso,kad 2-3 k per savaite...tai nezinau ka daryt net.odai niekad rugsciu nenaudojau,esu jauna.daktares kompetencija tikrai neabejoju,bet suglumino tikrai tas kad nerekomenduojama kas diena naudoti...prasau padekit 4u.gif  4u.gif

pasakysiu,kaip as daryciau-is pradziu panaudociau kasdien(beje,juk cia prausiklis,o ne kremas,nepasiliks ant veido per nakti,tai ir nebus labai dideles zalos),o situacijai pagerejus-reciau,kaip ir raso 2-3kartus per sav ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 02 08, 22:31)
Sveiki, snd buvau pas kosmetologe, kremukas Mizon Snail healing cream all in one smile.gif

Kiek jus mokate uz si kremuka?
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2012 02 09, 22:12)

Ar tik ne pas Žilienę buvot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 10, 14:07)
Ar tik ne pas Žilienę buvot? biggrin.gif

ne,as buvau pas Renata Bartuseviciene smile.gif
Atsakyti
Help help.gif Na,perskaiciau belekiek ir niekaip neapsisprendziu schmoll.gif man reikia issirinkti prausikli ir kremuka,prasau jusu patarimo,matau cia yra merginu,kurios gerai pasikausciusios smile.gif Vienas kitas spuogas islenda ir siuo metu issausejusi oda....taippat yra demeliu likusiu nuo spuogu,inkstirai....
Atsakyti