Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(dzestina @ 2012 02 07, 23:31)
Aknefug nera nei vienoje vaistineje,aplaksciau gal 7 vaistines  smile.gif

Gintarineje ir Norfos vaistinese reikia ieskot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(KoksGiSkirtumas @ 2012 02 06, 17:56)
Labas smile.gif

Gal kuri esat bandžiusi Oxy 10 kremą?
user posted image

Žiūrėjau tokio visažisto video ( http://youtu.be/xAv8-6hkYko ), kaip po daugybės bandymų jis pagaliau išsigydė spuogus, ir jis naudojo būtent Oxy 10. Aišku nereiškia, kad visiems taip suveiks, bet norėčiau išbandyti. eBay jis kainuoja $10 už 25 g, pamaniau gal yra kokių pakaitalų Lietuvoje, nes čia pagrindinė veiklioji medžiaga tiesiog peroksidas, o gal kuri net matėt būtent tokį?

Mano drauge taip pat issigyde su tokia priemone veiduka,tik ji pirko Maskvoje bet sudetis ta pati ir 10% tai sake po menesio veidas jau buvo lygut lygutelis smile.gif
Tik sake svarbiausia reikia praustis prausikliu be sarmiu kad nedziovintu odos,ir plonu sluoksiu tept veiduka smile.gif
Dabar laukiu kad man atveztu is Maskvos sio gelio,maza ka gal pades doh.gif
Atsakyti
Dzestina o gal per tave butu galima jo ir man gauti nes jau nezinau ka bedaryt
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 07, 21:15)
Gerai, jei tik nepadėjo, o ne pakenkė blush2.gif Man tai oda bemaž luptis buvo pradėjus, praktiškai nudegino. Brrr. O ir tepiau tikrai minimaliai. Jautriai odai turbūt ne pats geriausias pasirinkimas.

Zinai, kai parasei, kad tau nudegino, tai prisiminiau, kad kiekviena kart uztepus jo ant veido man labai griauzdavo oda blush2.gif

Ir prisiminiau dar viena kremuka, kuris man tikrai padejo, tai ACNOFAN. As ji daug metu naudojau, poto tik pakeiciau kitu, nes jau oda buvo pripratusi, tai nebe toks veiksmingas buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2012 02 08, 13:05)
Zinai, kai parasei, kad tau nudegino, tai prisiminiau, kad kiekviena kart uztepus jo ant veido man labai griauzdavo oda blush2.gif

Taip, su juo tikrai reikia būti atsargioms drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos rolleyes.gif
Atsiprašau , jei pataikiau ne į tą temą , bet atrodo kad čia blush2.gif
Tai va . Pradėsiu . Turiu spuogų , daug . Ant krutinės , pečių ir nugaros . Pastaruoju metu ir ant veido jų daug . Ilgai negyjantys , skaudantys , paliekantis randus ... Žinau kad ne pirma ir ne paskutinė susiduriu su šia problema , bet visgi jie taip nervuoja censored2.gif
Antradienį , keliausiu į klaipėdą pas odos daktarų , nes tai jau tampa nepakenčiama . Prieš tai esu buvusi pas kitą , artimesnę mano miesto daktarę , tai ji man simpattijų TIKRAI nesukėlė ....
Prirašė kažkokį tepalą , o poveikio absoliučiai jokio . Atsibodo jau . Tik su pudra galiu išlyst į miestą , nes be jos tai būtų tragediją ... Ir tiek kompleksų esu įsivarius ...
Gal galit ką patart ? Ar tai būtų įmanomą pasigydit visiškai su daktarų pagalba ? Ar galiu tikėtis bent menko pagėrėjimo ? Pasidalinkim patirtim 4u.gif
Ačiū už sugaištą laiką beskaitant mano problemas . Lauksiu atsakymų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Agresija @ 2012 02 08, 16:43)
Sveikos  rolleyes.gif
Atsiprašau , jei pataikiau ne į tą temą , bet atrodo kad čia  blush2.gif
Tai va . Pradėsiu . Turiu spuogų , daug . Ant krutinės , pečių ir nugaros . Pastaruoju metu ir ant veido jų daug . Ilgai negyjantys , skaudantys , paliekantis randus ... Žinau kad ne pirma ir ne paskutinė susiduriu su šia problema , bet visgi jie taip nervuoja  censored2.gif
Antradienį , keliausiu į klaipėdą pas odos daktarų , nes tai jau tampa nepakenčiama . Prieš tai esu buvusi pas kitą , artimesnę mano miesto daktarę , tai ji man simpattijų TIKRAI nesukėlė ....
Prirašė kažkokį tepalą  , o poveikio absoliučiai jokio . Atsibodo jau . Tik su pudra galiu išlyst į miestą , nes be jos tai būtų tragediją ... Ir tiek kompleksų esu įsivarius ...
Gal galit ką patart ? Ar tai būtų įmanomą pasigydit visiškai su daktarų pagalba ? Ar galiu tikėtis bent menko pagėrėjimo ?  Pasidalinkim patirtim  4u.gif
Ačiū už sugaištą laiką beskaitant mano problemas . Lauksiu atsakymų  smile.gif

jei taip ziauriai visur beria,itariu yra nusilpes organizmas,truksta vitaminu(A,C,Bgrupes)...turetu padet vitaminai Vitiron(gerti 3men) +nedidelem dozem soliariumas.Isbandytas receptas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Agresija @ 2012 02 08, 14:43)
Sveikos  rolleyes.gif
Atsiprašau , jei pataikiau ne į tą temą , bet atrodo kad čia  blush2.gif
Tai va . Pradėsiu . Turiu spuogų , daug . Ant krutinės , pečių ir nugaros . Pastaruoju metu ir ant veido jų daug . Ilgai negyjantys , skaudantys , paliekantis randus ... Žinau kad ne pirma ir ne paskutinė susiduriu su šia problema , bet visgi jie taip nervuoja  censored2.gif
Prirašė kažkokį tepalą  , o poveikio absoliučiai jokio . Atsibodo jau . Tik su pudra galiu išlyst į miestą , nes be jos tai būtų tragediją ... Ir tiek kompleksų esu įsivarius ...
Gal galit ką patart ? Ar tai būtų įmanomą pasigydit visiškai su daktarų pagalba ? Ar galiu tikėtis bent menko pagėrėjimo ?  Pasidalinkim patirtim  4u.gif

kokį gydytoją?
Atsakyti
QUOTE(Agresija @ 2012 02 08, 15:43)

Na, aš manau, kad svarbiausia yra geras gydytojas. Tik jo patarimai, įvertinus Jūsų odos būklę, bendrą organizmo būklę, imunitetą ir gal kai kurie tyrimai tikrai turėtų duoti naudos. Svarbu, kad pataikytumėt pas tinkamą gydytoją, ko ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
as irgi norejau paklausti...rytoj pirma karta einu pas odos gydytoja privacioje klinikoje del spuogu ant veido.nezinau ko tiketis g.gif labai noreciau,kad nuosirdziai patartu,gal parekomenduotu ka naudoti,bet bijau,kad prades labai siulyti savo gydyma,kuris (ziurejau klinikos pusplapyje) kainuoja labai brangiai,o pas man nera kazkokios tragiskos problemos.gal kas ka patarsit? ar nepadariau klaidos,kad i privacia klinika uzsirasiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 02 07, 21:37)
Gintarineje ir Norfos vaistinese reikia ieskot mirksiukas.gif

Nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dzestina @ 2012 02 08, 21:32)

ar vaistu nera,ar tokios vaistines pas jus nera? unsure.gif
na,jei vaistines yra,tik neturi vaistuku,manau,turetu buti galimybe ju uzsakyti,nes vaistai.lt puslapyje raso,kad sios vaistines prekiauja jais ax.gif
Atsakyti