Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(KoksGiSkirtumas @ 2012 02 06, 18:56)

Pirmąkart matau tokį gamintoją. Ir vaistai.lt nieko nemeta, tai greičiausiai teks internetu užsakyti mirksiukas.gif

Beje, norėčiau pagirti Kvapų namų emulsiją spuoguotai odai. Pusbrolis pabandė, jam labai patinka - sakė, kad greičiau gyja spuogai ir mažėja naujų. Naudoja kelias savaites.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 02 06, 21:35)
Pirmąkart matau tokį gamintoją. Ir vaistai.lt nieko nemeta, tai greičiausiai teks internetu užsakyti mirksiukas.gif

Beje, norėčiau pagirti Kvapų namų emulsiją spuoguotai odai. Pusbrolis pabandė, jam labai patinka - sakė, kad greičiau gyja spuogai ir mažėja naujų. Naudoja kelias savaites.

Bandziau ir as Kvapu namu emulsija,tikrai nebloga 4u.gif tik jau kvapas... doh.gif
o kalbant apie ta krema,tai ko gero svarbiausia ne gamintojas,o veiklioji medziaga,as pagal tai ieskojau ir radau pora kremuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elaine: 06 vasario 2012 - 20:26
QUOTE(Elaine @ 2012 02 06, 21:26)
Bandziau ir as Kvapu namu emulsija,tikrai nebloga 4u.gif tik jau kvapas... doh.gif
o kalbant apie ta krema,tai ko gero svarbiausia ne gamintojas,o veiklioji medziaga,as pagal tai ieskojau ir radau pora kremuku mirksiukas.gif

Aha, teko uostyti. Sau, tiesa, irgi vieną nučiupau, tai va esant reikalui panaudosiu. Šiaip per šalčius mano odos būklės visada daug geresnė nei vasarą, tai tikriausiai vasarą teks tą daikčiuką dažniau panaudot.

Na o dėl veikliosios medžiagos, tai taip. Kita vertus, kartais veiklioji ta pati, o skirtingi produktai nevienodai padeda.
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 02 06, 19:07)

Ačiū už nuorodas 4u.gif Tai reiškia Oxy 10 turi dvigubai daugiau benzoyl peroksido nei šie du, užsisakysiu vieną pakuotę ir jei pamatysiu, kad padeda, bus puiku ir pirksiu dar. Vienaip ar kitaip pasidalinsiu įspūdžiais kai tik išbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(KoksGiSkirtumas @ 2012 02 06, 22:07)
Ačiū už nuorodas  4u.gif Tai reiškia Oxy 10 turi dvigubai daugiau benzoyl peroksido nei šie du, užsisakysiu vieną pakuotę ir jei pamatysiu, kad padeda, bus puiku ir pirksiu dar. Vienaip ar kitaip pasidalinsiu įspūdžiais kai tik išbandysiu smile.gif

Laukiam ir sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KoksGiSkirtumas @ 2012 02 06, 14:07)
Ačiū už nuorodas  4u.gif Tai reiškia Oxy 10 turi dvigubai daugiau benzoyl peroksido nei šie du, užsisakysiu vieną pakuotę ir jei pamatysiu, kad padeda, bus puiku ir pirksiu dar. Vienaip ar kitaip pasidalinsiu įspūdžiais kai tik išbandysiu smile.gif

Dvigubai daugiau, nereiškia, kad dvigubai efektyviau. Kuo mažesnė Benzoilo Peroksido koncentracija, tuo mažiau sudirgs ir išsausės oda, o efektyvumas beveik tas pats, tikrai nesijaus, kad trūksta. Rekomenduočiau pradėti nuo 2.5 ar 5%.
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 02 06, 21:07)

Sveikos,

Gelis ar emulsija geriau?
Pirksiu pirmą kartą, tai neapsisprendžiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wildberry @ 2012 02 06, 22:47)
Sveikos,

Gelis ar emulsija geriau?
Pirksiu pirmą kartą, tai neapsisprendžiu g.gif

Naudojau abu, man labai labai sudirgino odą.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 02 06, 21:20)
Dvigubai daugiau, nereiškia, kad dvigubai efektyviau. Kuo mažesnė Benzoilo Peroksido koncentracija, tuo mažiau sudirgs ir išsausės oda, o efektyvumas beveik tas pats, tikrai nesijaus, kad trūksta. Rekomenduočiau pradėti nuo 2.5 ar 5%.

Privertėt geriau pagalvoti, matyt gerai sakot... unsure.gif Dar parašyta Maximum strength, nuo tokios pradėt...Ypač kai nėra pas mane labai jau rimta situacija. Geriau nerizikuosiu ir išbandysiu Akne BP5. Mačiau Oxy 5 irgi yra, bet nesinori porą savaičių siuntinio laukt, tai kolkas susilaikysiu. Apie Akne BP5 esu gerų atsiliepimų girdėjusi, tik nežinojau, kad irgi ta veiklioji medžiaga smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KoksGiSkirtumas: 06 vasario 2012 - 22:23
QUOTE(KoksGiSkirtumas @ 2012 02 06, 22:18)
Privertėt geriau pagalvoti, matyt gerai sakot...  unsure.gif  Dar parašyta Maximum strength, nuo tokios pradėt...Ypač kai nėra pas mane labai jau rimta situacija. Geriau nerizikuosiu ir išbandysiu Akne BP5.  Mačiau Oxy 5 irgi yra, bet nesinori porą savaičių siuntinio laukt, tai kolkas susilaikysiu. Apie Akne BP5 esu gerų atsiliepimų girdėjusi, tik nežinojau, kad irgi ta veiklioji medžiaga smile.gif

Esu bandziusi akne BP5 ir man nepadejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(naujokas998 @ 2012 02 07, 22:11)
Esu bandziusi akne BP5 ir man nepadejo schmoll.gif

Gerai, jei tik nepadėjo, o ne pakenkė blush2.gif Man tai oda bemaž luptis buvo pradėjus, praktiškai nudegino. Brrr. O ir tepiau tikrai minimaliai. Jautriai odai turbūt ne pats geriausias pasirinkimas.
Atsakyti
QUOTE(KoksGiSkirtumas @ 2012 02 06, 21:07)

Aknefug nera nei vienoje vaistineje,aplaksciau gal 7 vaistines smile.gif
Atsakyti