Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Green tea* @ 2012 01 26, 19:02)
Ačiū. O kreiptis pas šeimos gydytoją ar ginekologą?

Is kokio miesto esi? Geriausia kreiptis i endokrinologa, manau as. Pasidaryk hormonu tyrimus pirmiausia ax.gif
O juos daro paeme kraujo is venos blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melisa 87: 27 sausio 2012 - 13:49
Ačiū visoms pasisakiusioms 4u.gif Norėčiau išsitirti..
Melisa 87, esu iš Vilniaus. Gal jūs taip pat?
Atsakyti
QUOTE(welniūkštė @ 2012 01 25, 20:00)
mane taip pat bere, gal tiksliau paumejo akne, nustojau juos gerti ir oda po truputi tvarkosi, vietoj geriamo silicio nusipirkau silici tabletemis, gal maziau efektyvus, bet man gavosi gerokai pigiau, o ir poveikis manau bus matyti

O kiek laiko reikia gerti silici? Nuolatos ar daryti tam tikras pertraukas?
Atsakyti
Aš turiu klausimą toms, kurios gėrė cinką kurį laiką. Ar pajutot teigiamą poveikį odai?
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 27, 21:11)
Aš turiu klausimą toms, kurios gėrė cinką kurį laiką. Ar pajutot teigiamą poveikį odai?

Geriu cinka jau 2men,be to dar naudoju cinko oksido tepala...poveikis tikrai jauciasi,jei ir iskyla koks spuogelis,greitai isnyksta...dar turiu tokia yda-megstu spuogelius paspaudinet,ko pasekoje gaudavosi dar baisesni guzai blush2.gif o geriant cinka ir dar patepus tepaliuku,rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 01 19, 18:37)
As ji tai pat naudoju, tik tepu as tik ant spuogo ie plonai. Kazkaip bijau daugiau tepti, nes oda gali nusilupti.
Kaip jums? Nesausina odos?  blush2.gif

Naudoju ir as cinko oksido tepala...vaistininke sake tept tik ant spuogeliu,bet as tepu negailedama visur rolleyes.gif nes instrukcijoj skaiciau,kad cinko oksidas kaip tik skatina odos atsinaujinima,tai nemanau,kad ir sveikoms vietoms galetu pakenkt...beje,oda sausina,cia faktas...taigi kai apmazeja spuogeliu,rytais tepu kita krema(pvz excipial hydrolotion),o nakciai-cinko tepala...
Papildyta:
dabar turiu kita problema-kaip panaikinti demeles,atsiradusias po spuogeliu ax.gif girdejau merginos naudoja kremukus ar gelius su kazkokiomis rugstimis(berods AHA vadinasi)...gal kas naudojote(namu salygomis) ir zinote,kaip vadinasi ir kur gauti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 01 28, 13:31)
Geriu cinka jau 2men,be to dar naudoju cinko oksido tepala...poveikis tikrai jauciasi,jei ir iskyla koks spuogelis,greitai isnyksta...dar turiu tokia yda-megstu spuogelius paspaudinet,ko pasekoje gaudavosi dar baisesni guzai blush2.gif o geriant cinka ir dar patepus tepaliuku,rezultatas thumbup.gif

o koki cinka geri, kokios "firmos"
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 01 28, 13:31)

Na liuks tada. Aš nusipirkau 60 tablečių Walmark firmos cinko. O po kiek laiko gėrimo pasijuto poveikis?
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 28, 15:10)
o koki cinka geri, kokios "firmos"

40dienu geriau kazkoki rusiska ''cinsil''lygtais vadinosi,bet ziauriai brangus...dabar geriu ''zinkosan''-cinkas+vit C(Hankintatukku oy)
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 28, 15:23)
Na liuks tada. Aš nusipirkau 60 tablečių Walmark firmos cinko. O po kiek laiko gėrimo pasijuto poveikis?

dabar nepasakysiu tiksliai,kada pasijuto poveikis,nes pries tai ''praejau'' 7d kvarco kursa ax.gif tas irgi labai padejo,o po to pradejau gert cinka ir dabar gyvenu stabiliai-tik per PMS spuogeliai pasirodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elaine @ 2012 01 28, 14:30)
nes pries tai ''praejau'' 7d kvarco kursa ax.gif tas irgi labai padejo,o po to pradejau gert cinka ir dabar gyvenu stabiliai-tik per PMS spuogeliai pasirodo smile.gif

Gal galit plačiau apie tą kvarco kursą?
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 28, 15:45)
Gal galit plačiau apie tą kvarco kursą?

kvarco proceduru reiketu prasyt dermatologo...o as sau pasiskyriau pati blush2.gif buvom su maze sanatorijoj,taigi turejau galimybe pasikvarcuot...uzteko 7 proceduru po 1-2min...aisku,oda lb isdziovino,bet isnyko ir spuogeliai...cia kazkas panasaus i soliariuma tik daug stipresnis ir greitesnis rezultatas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 01 27, 19:02)
O kiek laiko reikia gerti silici? Nuolatos ar daryti tam tikras pertraukas?

sito as tiksliai nezinau, turiu pakuote 100 tableciu, kai jas isgersiu, tada gal menesio pertrauka padarysiu
Papildyta:
QUOTE(Elaine @ 2012 01 28, 14:31)

gal galite imesti nuoroda, kur butu galima pasiziureti, kokia jusu vartojamo cinko tepalo pakuote, kaip ji atrodo?
Atsakyti