Sveiki,
per ilga gydymosi nuo spuogu patirti galiu pasakyti, kad pirmiausiai reikia nueiti pas gydytoja ir pasidaryti tyrimus. Mano sveikata buvo ok, nieko nerado, tai paskyre kelis kursus antibiotiku, bet pageredavo tik kai juos gerdavau, o nustojus viskas vel islisdavo. Tada nusprendziau uzraukti reikala su antibiotikais ir pradejau dometis kitais budais, kaip gydytis.
Nuejau i kita klinika pasirodyti gydytojai, tai nustate veido erkute, israse tokia gamybine kauke (ziauriai smirdi ir griauzia), kuria tepliojaus kas vakara savaite laiko). Tada man prisake ziureti maisto, ir gerti tik vandeni, nieko kito, buti lauke ir vartoti stresinemis situacijomis zolinius raminancius, nes stresas issaukia erkute. Ir pradejau lankytis pas kosmetologe toje klinikoje.
Nesidarau mechaniniu valymu jau 2 metus, valo oda prietaisu per limfa, nes mano oda jautri ir plona.
Tai va po kokiu metu situacija pagerejo, dabar laukiu, kada isnyks visos demeles. Zinoma, tinkanti kosmetika irgi pagrazina oda, ji greiciau gyja, bet svarbiausia tvarkytis is vidaus. Dabar kas 1,5-2men apsilankau pas kosmetologe, reguliariai maitinuosi, geriu ne maziau kaip 1,5 L vandens (nes ziema, norisi arbatos, dar kartais pasigardinu gerima citrina), vitaminas C + kasdienine odos prieziura (prausiklis, tonikas, lengvas kremukas) ir 1 karta per savaite "pasikaukinu" (valancioji, o po to raminancioji kaukyte). Mano veidukui labiausiai tinka AL, atradau skaitydama foruma. Bet kiekviena turi atrasti sau tinkancia kosmetika. Sekmes visoms gyjant