Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Swychek @ 2012 01 24, 18:02)
Nezinau, ar i sia tema rasau, bet vis tiek, tikiuosi gausiu Jusu patarima. Pradejau gerti vitaminus Silica Futura nuo plauku slinkimo, skirtus plaukams, odai ir veidui, taciau veida pradejo berti alerginiais spuogeliais. Pagrinde zandus ir kakla. Norejau paklausti, gal ir Jus kas nors vartotoje siuos vitaminus ir susidurete su veido berimu? O gal man netinka sie vitaminai?

mane taip pat bere, gal tiksliau paumejo akne, nustojau juos gerti ir oda po truputi tvarkosi, vietoj geriamo silicio nusipirkau silici tabletemis, gal maziau efektyvus, bet man gavosi gerokai pigiau, o ir poveikis manau bus matyti
Atsakyti
Gal yra tokių forumų dalyvių kas darėsi tyrimus dėl šitos ligos? Gal galit paaiškinti kokie tie tyrimai daromi? Ar padeda išsiaiškinti priežastį?
Atsakyti
QUOTE(Kysukas @ 2012 01 26, 00:10)
Gal yra tokių forumų dalyvių kas darėsi tyrimus dėl šitos ligos? Gal galit paaiškinti kokie tie tyrimai daromi? Ar padeda išsiaiškinti priežastį?

Nežinau, ar teisingai supratau Jūsų klausimą, bet čia buvo šiek tiek rašyta apie tokius dalykus, kurie gali išprovokuoti bėrimus:

- hormonai (jų tyrimai daromi);
- netoleravimas kokio nors maisto (tokius irgi kažkur daro, tik nežinau, kiek tiesos tyrimuose, nes teko skaityt ir nekokių atsiliepimų apie juos; be to, kai kurios ir be tyrimų žinom, kad jei šiandien suvalgysim plytą šokolado, rytoj bus blogai, ir taip yra su daugiau maisto produktų);
- veido erkutė (irgi yra kažkoks tyrimas).

Manau, kad merginos čia turės daugiau ką papildyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kysukas @ 2012 01 25, 23:10)

Taip, as dariausi maisto netoleravimo testa, ilgai valgiau pagal produktu sarasa, deja, situacija vis tiek nepasikeite, tad dabar valgau viska. Neseniai dariausi hormonu tyrumus, rado kazkoku netikslumu ir israsyti maza doze geriamu hormonu, gali pasakyti, kad ne tik veido oda pasitaise, bet ir visa savijauta jau kitokia. Jauciu, kad tos mazytes dalelytes man ir truko... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 01 26, 10:32)
Taip, as dariausi maisto netoleravimo testa, ilgai valgiau pagal produktu sarasa, deja, situacija vis tiek nepasikeite, tad dabar valgau viska. Neseniai dariausi hormonu tyrumus, rado kazkoku netikslumu ir israsyti maza doze geriamu hormonu, gali pasakyti, kad ne tik veido oda pasitaise, bet ir visa savijauta jau kitokia. Jauciu, kad tos mazytes dalelytes man ir truko...  smile.gif

Gal galima plačiau apie hormonų tyrimus? Kur juos darytis? Kiek kainuoja? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 01 26, 12:05)
Gal galima plačiau apie hormonų tyrimus? Kur juos darytis? Kiek kainuoja?  4u.gif

Pries keleta metu dariausi hormonu tyrimus ligoninej, tai man iskart padare visu (teta dirba laboratorijoj), o siaip tai reikia apsilankyti pas gydytoja, kad paskirtu, kokius hormonus tau butent reikia issitirti, nes ju daug.
Atsakyti
Sveiki,

per ilga gydymosi nuo spuogu patirti galiu pasakyti, kad pirmiausiai reikia nueiti pas gydytoja ir pasidaryti tyrimus. Mano sveikata buvo ok, nieko nerado, tai paskyre kelis kursus antibiotiku, bet pageredavo tik kai juos gerdavau, o nustojus viskas vel islisdavo. Tada nusprendziau uzraukti reikala su antibiotikais ir pradejau dometis kitais budais, kaip gydytis.
Nuejau i kita klinika pasirodyti gydytojai, tai nustate veido erkute, israse tokia gamybine kauke (ziauriai smirdi ir griauzia), kuria tepliojaus kas vakara savaite laiko). Tada man prisake ziureti maisto, ir gerti tik vandeni, nieko kito, buti lauke ir vartoti stresinemis situacijomis zolinius raminancius, nes stresas issaukia erkute. Ir pradejau lankytis pas kosmetologe toje klinikoje.
Nesidarau mechaniniu valymu jau 2 metus, valo oda prietaisu per limfa, nes mano oda jautri ir plona.
Tai va po kokiu metu situacija pagerejo, dabar laukiu, kada isnyks visos demeles. Zinoma, tinkanti kosmetika irgi pagrazina oda, ji greiciau gyja, bet svarbiausia tvarkytis is vidaus. Dabar kas 1,5-2men apsilankau pas kosmetologe, reguliariai maitinuosi, geriu ne maziau kaip 1,5 L vandens (nes ziema, norisi arbatos, dar kartais pasigardinu gerima citrina), vitaminas C + kasdienine odos prieziura (prausiklis, tonikas, lengvas kremukas) ir 1 karta per savaite "pasikaukinu" (valancioji, o po to raminancioji kaukyte). Mano veidukui labiausiai tinka AL, atradau skaitydama foruma. Bet kiekviena turi atrasti sau tinkancia kosmetika. Sekmes visoms gyjant smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 01 26, 18:21)
Pries keleta metu dariausi hormonu tyrimus ligoninej, tai man iskart padare visu (teta dirba laboratorijoj), o siaip tai reikia apsilankyti pas gydytoja, kad paskirtu, kokius hormonus tau butent reikia issitirti, nes ju daug.

Ačiū. O kreiptis pas šeimos gydytoją ar ginekologą?
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 01 26, 20:02)
Ačiū. O kreiptis pas šeimos gydytoją ar ginekologą?

Pas ginekologa.
Atsakyti
QUOTE(Morkiux @ 2012 01 26, 21:22)
Pas ginekologa.

i ginekologa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 26, 21:35)
i ginekologa mirksiukas.gif

Bet turbūt ir dermatologas tokius tyrimus išrašyti laisvai gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 01 26, 12:05)
Gal galima plačiau apie hormonų tyrimus? Kur juos darytis? Kiek kainuoja?  4u.gif

Galima visus tyrimus pasidaryti privaciai ir tada su tyrimu rezultatais eiti pas savo poliklinikos dermatologa/endokrinologa/ginekologa. Zinoma, privaciai tyrimai kainuoja, bet nereikia siuntimo, padaro per viena diena, daugumos atsakymai jau buna kitai dienai, nereikia laukti ilgose eilese ir gaisti laiko. Tiesa, ir poliklinikoje ne viska padarys nemokamai. Uz dali tyrimu teks susimoketi iki 100 lt.
Atsakyti