[quote=ievvvvaa,2011 11 13, 17:36]
Priklauso nuo odos problemu priezasties jei priezasts yra odos infekcija, tai rugstiniai valymai gali 100 % padeti, jei priezastis- hormonai, ar ligos, beabejo, valymai nebus gydymo pagrindas. Zodziu, kiekvienam individualiai, pagal jo poreikius, tikslus, ir ect.
Man labai aktualu raudonu demiu,likusiu po spuogu sviesinimas, naikinimas. Spuogu problema kazkur is giliau pas mane, niekas nenustato priezasties, harmonai tirti, bet skydliauke negamina uztektinai, gal tai ir yra priezastis. Spuogai kildavo giluminiai, niekada ju nespausdavau, bet raudonos demes like, labiausiai po skruostais. Gal kuri patartumet kaip su tuo kovoti?
QUOTE(Melisa 87 @ 2011 11 13, 20:25)
Man labai aktualu raudonu demiu,likusiu po spuogu sviesinimas, naikinimas. Spuogu problema kazkur is giliau pas mane, niekas nenustato priezasties, harmonai tirti, bet skydliauke negamina uztektinai, gal tai ir yra priezastis. Spuogai kildavo giluminiai, niekada ju nespausdavau, bet raudonos demes like, labiausiai po skruostais. Gal kuri patartumet kaip su tuo kovoti?
Jums giluminiai jau nebekyla? Kaip to pasiekėte? Dėmių naikinimas man irgi aktualus (nors spuogai tebekyla..). Pamėginkite tokį mišinuką: salierių sėklų ea + jojobos aliejus, buvo rekomenduota nuo dėmių ir tuo pačiu spuogams čia, forume. Aš juo pradėjau tepliotis, blogiau nėra, tikiuos pagerėjimo po ilgesnio naudojimo. Tiesa, dar hidrolatu prieš tai veidą papurškiu. Iš tikro tai jei ne dėmės ir randeliai, veidas jau šiek tiek apsitvarkęs būtų
QUOTE(Green tea* @ 2011 11 13, 20:19)
Jums giluminiai jau nebekyla? Kaip to pasiekėte? Dėmių naikinimas man irgi aktualus (nors spuogai tebekyla..). Pamėginkite tokį mišinuką: salierių sėklų ea + jojobos aliejus, buvo rekomenduota nuo dėmių ir tuo pačiu spuogams čia, forume. Aš juo pradėjau tepliotis, blogiau nėra, tikiuos pagerėjimo po ilgesnio naudojimo. Tiesa, dar hidrolatu prieš tai veidą papurškiu. Iš tikro tai jei ne dėmės ir randeliai, veidas jau šiek tiek apsitvarkęs būtų
Iskyla ir tie giluminiai, bet gal jau reciau, tiesa sakant periodais. Buvo jau susitvarke, bet vel uzejo tokie dideli, skausmingi, net perstintys. Pranyko, nors jau nieko ir nenudojau spec. Vienas kitas iskyla ir iskart palieka raudonas demes. Ko tik as nedariau Dabar tikiuosi hormonai pades, gal cia buvo problema. Seimos gyd. rekomendavo naikinti skrandzio bakterija, israse stipriausiu vaistu, bet pasidariau tyrimus- nera. O ji uztikrino, kad veido problemas man kelia butent ta Pylori bakterija.
Kokia Jusu dar patirtis?
QUOTE(Melisa 87 @ 2011 11 13, 21:49)
Kokia Jusu dar patirtis?
Mano oda pradeda kaprizus rodyt šaltuoju sezonu - tai sausėja, tai spuoguojas. Dabar žiaurus spuogavimosi etapas. Vis neatrandu, kaip prižiūrėt odą, kad normalią odos būklę palaikyt visus metus Eisiu pas dermatologą, tai gal ką pasakys.
O aš noriu paklaust svarbaus klausimo: kas labiausiai padeda nuo spuogų? Ta prasme kremai, tonikai, prausikliai, kaukės...? Iš tų kosmetinių priemonių visų
.
Žinau, kad geriausia spuogus ir inkštirus naikina rūgštys, tai kokia kosmetika geriausia su rūgštimis, kurią galėčiau nusipirkt vaistinėje?
.
Ačiū
.
Žinau, kad geriausia spuogus ir inkštirus naikina rūgštys, tai kokia kosmetika geriausia su rūgštimis, kurią galėčiau nusipirkt vaistinėje?
.
Ačiū
QUOTE(Young @ 2011 11 14, 17:09)
O aš noriu paklaust svarbaus klausimo: kas labiausiai padeda nuo spuogų? Ta prasme kremai, tonikai, prausikliai, kaukės...? Iš tų kosmetinių priemonių visų
.
.
Ačiū
.
.
Ačiū
Labai daug ka reiskia prausiklis paskui definketuot kokia spuogeli ir zinoma kremas jei reiktu rinktis 1 priemone tai man butu prausiklis.
ačiū, Ieva, dabar ieškau priemonių su rūgštimis nuo spuogų. Bet vaistinėse nelabai didelis pasirinkimas, bet noriu kuo greičiau nusipirkt.
QUOTE(Young @ 2011 11 14, 20:18)
ačiū, Ieva, dabar ieškau priemonių su rūgštimis nuo spuogų. Bet vaistinėse nelabai didelis pasirinkimas, bet noriu kuo greičiau nusipirkt.
Neostratos produktus pameginkite
QUOTE(Young @ 2011 11 14, 18:18)
ar žinot dėl ko spuogai atsiranda? jei hormonai, tai rūgštinė padės tiek, kad pašviesins dėmes.
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 14, 19:13)
Labai daug ka reiskia prausiklis paskui definketuot kokia spuogeli ir zinoma kremas jei reiktu rinktis 1 priemone tai man butu prausiklis.
O tikrai verta į prausiklį investuoti? Man vis ateina mintys, kad juk prausiklis tiek trumpai pabūna ant veido, ar verta pirkti rūgštinį... Nors jau antrą buteliuką pabaiginėju... ir dabar pasimetus esu ar pirkti vėl, ar ne.. Naudoju natinuel 9 proc.