Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

000189.gif
galit issifruot sitas sudetis ? nieko apart sulfur neiskaitau biggrin.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
streptocidi sulfur aa7,0
spir. ac. salicylici 1%
sol. ac. borici 2% aa40,0
aether sulfur 20,0

sulfur pp.2,0
streptocido 2,0
sol.etc. boriei 3%
sp.etc. salocylow 1%
ao 40waether p.n. 20,0

streptocil 2,0; sulfur 2,5; sol. ac. borici 2%; sol. ac. salicylici spirit. 1%; aether 10,0 aa 20ml

pagooglinau ir radau sias sudetis ? tai kokia yra to isgirtojo losjono ? nes manes vaistineje prase tikslios sudeties ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Feline: 23 sausio 2012 - 15:39
Feline, ar Jums reikia losjono su nuosedos/siera sudeties?
Rasau losjono su nuosedom, jis be antibu:
Streptocidas
siera po 7.0
salicilo r. spirt.tirpalas 1%
Boro rugsties tirpalas 2% po 40.0
Eteris 20.0

4u.gif

tai va jusu pirmas parasytas variantas yra su nuosedom, man jis labiausiai ir padejo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 23 sausio 2012 - 16:01
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 01 23, 17:00)

tai va jusu pirmas parasytas variantas yra su nuosedom, man jis labiausiai ir padejo

dekoju, bandysiu jusu parasyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 23, 12:16)
Deja, nesiruošiu. Bet labai įdomus reikalas, pirmąkart girdžiu. Gal žinot, ar Lietuvoj galima įsigyti kur nors?

Gaila, net nenutuokiu kas ten yra per sudetis. Tiesiog arabas, pamates, kad nudegiau sauleje veiduka ir turiu kelis spuogus pasiule uztepti kauke. Na surizikavau, nuvale man ja ir pastebejau koks akivaizdus pokytis, visos demeles tapo sviesios, o iskile spuogai "sulindo" atgal ir saules nudegimas dinges buvo. Dabar tepliojuosi kas savaite ir viskas tik gereja.
Noreciau rasti kazka panasaus ir pas mus.
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 01 23, 17:46)
Gaila, net nenutuokiu kas ten yra per sudetis. Tiesiog arabas, pamates, kad nudegiau sauleje veiduka ir turiu kelis spuogus pasiule uztepti kauke. Na surizikavau, nuvale man ja ir pastebejau koks akivaizdus pokytis, visos demeles tapo sviesios, o iskile spuogai "sulindo" atgal ir saules nudegimas dinges buvo. Dabar tepliojuosi kas savaite ir viskas tik gereja.
Noreciau rasti kazka panasaus ir pas mus.

Sakau, gal etiketėje kas nors naudingo parašyta, pavyzdžiui, anglų kalba. Na bet turbūt ten viskas vietine biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 23, 19:40)
Sakau, gal etiketėje kas nors naudingo parašyta, pavyzdžiui, anglų kalba. Na bet turbūt ten viskas vietine biggrin.gif

Svarbiausia, kad jokiu etikeciu net nera ax.gif Pamate problema, sako ateik uz tiek ir tiek laiko, per ta laika kazka sumaise ten vietoje (per ta laika atsiveze ko neturejo) ir uztepe. O perkant ta mase supyle i grazu stiklini buteliuka. Tai pat ten pirkau ir krema ju vietines gamybos deginantis sauleje- tai pat puiku, paskui jau nebenusvilau smile.gif
Kazin ta kauke isvis turejo tik tam viesbutyje ar ten ju visur galima rasti...idomu dabar pasidare g.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 01 23, 20:51)

Na tose šalyse galima tokių gėrių įsigyti drinks_cheers.gif Tik gaila, kad kitur neįmanoma rasti. Net jei yra etiketės, iš vietinės kalbos išsiversti jau problema. Aš kažkada iš ten esu gavus kaukę plaukams su kažkokių gyvačių nuodais. Bet tai kaip plaukai gerai tuo metu at drinks_cheers.gif odė thumbup.gif Kažkas fantastiško buvo. Deja, niekur tokios neberadau ir net ir kiti buvę toj šaly neberado.

Beje, pagūglinus visai nemažai sužinojau apie tą pieną, ypač kad sausai odai tobula priemonė. Na bet nieko konkretaus nesuradau.
Atsakyti
Nezinau, ar i sia tema rasau, bet vis tiek, tikiuosi gausiu Jusu patarima. Pradejau gerti vitaminus Silica Futura nuo plauku slinkimo, skirtus plaukams, odai ir veidui, taciau veida pradejo berti alerginiais spuogeliais. Pagrinde zandus ir kakla. Norejau paklausti, gal ir Jus kas nors vartotoje siuos vitaminus ir susidurete su veido berimu? O gal man netinka sie vitaminai?
Atsakyti

Beje, pagūglinus visai nemažai sužinojau apie tą pieną, ypač kad sausai odai tobula priemonė. Na bet nieko konkretaus nesuradau.
[/quote]

Tiek ir as esu radusi 4u.gif Deja...nieko daugiau schmoll.gif
Atsakyti
Kiek jus laiko naudojate sieros suplaktines buteliuka ? Ant manojo parasyta, jog galioja 15 paru .Labai trumpas galiojimo laikas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 01 24, 18:41)
Kiek jus laiko naudojate sieros suplaktines buteliuka ? Ant manojo parasyta, jog galioja 15 paru  .Labai trumpas galiojimo laikas  unsure.gif

Kaip keista. Ten gi buteliukas nemažas, per 15 parų gal tik koks dešimtadalis susinaudoja. Kai pirkau, ant manojo nieko nebuvo parašyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2012 01 24, 17:41)
Kiek jus laiko naudojate sieros suplaktines buteliuka ? Ant manojo parasyta, jog galioja 15 paru  .Labai trumpas galiojimo laikas  unsure.gif

ant mano parašyta 30 dienų galiojimas. Klausiau dermatologo, ką man daryt, sakė galima drąsiai naudot smile.gif
Atsakyti