Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(mėnulis @ 2012 01 21, 20:02)
tas muilas skalbimui?  blink.gif

Taip skalbimui, tik jų tipu būna skirtingu, sudėtis. Ištikrūju man įdomu pasidarė, gal kai antra karta pirkau ne tokį nusipirkau, tiesiog buvo namuose ir pradėjau plautis. Reiks išsiaiškint koks tikrai buvo ten.
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 01 21, 13:15)
planuoju pasidaryt mechanini valyma, bet va nezinau keik laiko oda bus nekokia  blush2.gif  na ten sake gali kilt spuogeliu ar dar kas  doh.gif  nes pvz pirmadieni pasidarius, ar penktadieni jau galiu normalei atrodyti ir pasidazyti biggrin.gif

Žiūrint, koks tas valymas ir kokia odos būklė. Mano oda jau kitą dieną gerai atrodo (išspaustos vietos būna kiek paraudusios, bet makiažas viską uždengia, jei reikia). Blogiau būna, kai nuo stipresnio rūgštinio valymo odą mest pradedi, tada ir makiažas nepadeda smile.gif

O šiaip, jei inkštirų nedaug, ir tai vienintelė problema, galima ir pačiai namie "pasiprocedūtint", tvarkingai juos išspausti. Tik stengtis atsargiai, nepažeidžiant odos.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 01 21, 21:47)

O šiaip, jei inkštirų nedaug, ir tai vienintelė problema, galima ir pačiai namie "pasiprocedūtint", tvarkingai juos išspausti. Tik stengtis atsargiai, nepažeidžiant odos.

pas mane jų daugokai blush2.gif todėl noriu normalei pas kosmetologe išsivalyt, nes kitur pati neprieinu .. nematau gerai doh.gif tai va.. noriu grynai mechaninio.. tai ir bijau.. kad paskui penktadieni neatrodyciau baisiai doh.gif nes visada penktadieniai buna svarbūs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(psl @ 2012 01 21, 21:17)
Taip skalbimui, tik jų tipu būna skirtingu, sudėtis. Ištikrūju man įdomu pasidarė, gal kai antra karta pirkau ne tokį nusipirkau, tiesiog buvo namuose ir pradėjau plautis. Reiks išsiaiškint koks tikrai buvo ten.

idomu tikrai koks muilas buvo ir kokia sudetis. Bet siaip ir be ukisko naturaliu muilu dabar didelis pasirinkimas g.gif visokie medimix ir afrikos juodieji...daug.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 22, 11:54)
idomu tikrai koks muilas buvo ir kokia sudetis. Bet siaip ir be ukisko naturaliu muilu dabar didelis pasirinkimas  g.gif visokie medimix ir afrikos juodieji...daug.

Aš esu mačius ir visiškai natūralios sudėties ūkišką muilą, tai manau, kad toks tikrai nieko blogo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 22 sausio 2012 - 12:49
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 22, 13:49)
Aš esu mačius ir visiškai natūralios sudėties ūkišką muilą, tai manau, kad toks tikrai nieko blogo smile.gif

kur toks buvo pirkti? nespecializuotoj parduotuvej? ukiska muila anksciau is sunu kaulu virdavo, gal ir dabar tebeverda, kuo naturaliausiai.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 22, 15:38)
kur toks buvo pirkti? nespecializuotoj parduotuvej? ukiska muila anksciau is sunu kaulu virdavo, gal ir dabar tebeverda, kuo naturaliausiai.

Specializuotoj ekologiškų prekių parduotuvėj, skyriuje, kuris yra skirtas alergiškiems žmonėms. Nežinau, iš ko tas muilas padarytas (tam reiktų imti ir skaityti sudėtį), bet rankų darbo. Nepigus. Tiesa, kalbu ne apie lietuvišką parduotuvę.
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2012 01 20, 10:22)
As dariau savo merginai dar 13 m. rugstinius valymus, priemones ji naudojo su rugstimis (lietuviskas). Tai ka galiu pasakyt, ji buvo ziauriai spoguota, tai pirmos proceduros padejo, rezultatas buvo puikus, beje labai skausmingai atliko proceduras, nes tai vis tiek mechaniniu budu vale doh.gif O kitais metais jau tik vien atkentedavo, o rezultatu nelabai - gal reikejo dazniau daryt, bet as jau jos nebeikalbejau, nes tikrai be galo skausminga (as pati viena atkentejau biggrin.gif ).Siaip su rugstim reikia atsargiai - turi but profesionale, nes esu girdejus, kad daznai nudegina veidus....

O pries tai bandem valyt visokiais budais limfa, krauja, nevalgo is to saraso daugumos produktu, tik sumustinius smile.gif vandens geria, bet ju kaip yra taip yra.....

Dabar bandysim praeit deimantines mikrodermambrazijos kursus, raso, kad gerai uzmusa tas propiono bakterijas, kurios ir bjauroja veida.....

REKLAMA?
Atsakyti
QUOTE(Manik @ 2012 01 23, 00:47)

Ir kodėl čia Jūs taip pagalvotot? ax.gif
Atsakyti
Merginos, kurios kalbejote apie ukiska muila, tai tiesa! Tik ji naudoti reiketu ne daznai, karts nuo karto ir pirkti ukiska muila su KOKOSU. Paieskokit, tikrai rasite, senukuose yra 4u.gif
O as zinau, nes gydytojai po gimdymo rekomendavo si muila naudoti veidui. (Rekomendavo ne man, o draugei). Prausiausi ir as, tik jis man labai sausino oda.

O toms kurios ruosiates keliauti i Egipta galiu rekomenduoti nusipirkti kupranugario pieno kauke! Tikrai nezinau kiek ten to pieno, bet man ta kauke super padeda, baigiu issigydyti problematiskas vietas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Melisa 87 @ 2012 01 23, 13:02)
O toms kurios ruosiates keliauti i Egipta galiu rekomenduoti nusipirkti kupranugario pieno kauke! Tikrai nezinau kiek ten to pieno, bet man ta kauke super padeda, baigiu issigydyti problematiskas vietas  lotuliukas.gif

Deja, nesiruošiu. Bet labai įdomus reikalas, pirmąkart girdžiu. Gal žinot, ar Lietuvoj galima įsigyti kur nors?
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 01 21, 21:17)
pas mane jų daugokai  blush2.gif  todėl noriu normalei pas kosmetologe išsivalyt, nes kitur pati neprieinu .. nematau gerai  doh.gif  tai va.. noriu grynai mechaninio.. tai ir bijau.. kad paskui penktadieni neatrodyciau baisiai  doh.gif  nes visada penktadieniai buna svarbūs  rolleyes.gif

tai eikit sestadieni. Ar kita kuria diena, kad rytojus butu nesvarbus. Be to, visada yra dekoratyvine kosmetika 4u.gif
Atsakyti