Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Melisa 87 @ 2012 01 19, 16:37)
As ji tai pat naudoju, tik tepu as tik ant spuogo ie plonai. Kazkaip bijau daugiau tepti, nes oda gali nusilupti.
Kaip jums? Nesausina odos?  blush2.gif

aš nebijau, kad nusilups ir tepu negailėdama biggrin.gif o odos nesausina, dėl ko taip pat džiaugiuos ax.gif anksčiau kai naudodavau priemones riebiai odai tai man baisiai išsausindavo odą, dar kokią pudrą reikdavo užsitept tai labai negražiai atrodydavo. bet čia iš eurokos uz 8lt nusipirkau losjoną su alijošium, patepiau veidą kelias dienas ir nuėjo visas tas "sluoksnis". tai čia dėl alijošiaus gerai padrėkino. ir kas svarbiausia, spuogų nepridygo, tai dėl to, kad losjonas. bet dabar ir jo nebeprireikia, nes kažkaip tas cinko oksido tepalas sureguliuoja man viską.
Atsakyti
QUOTE(Supergirlsdontcry @ 2012 01 19, 10:57)
Jokie kremai nepadės, jei nesigydisit iš vidaus. verysad.gif  Sakau iš patirties...  smile.gif
1. Atsisakykit visų rafinuotų produktų( baltos duonos, pyragėlių, bandelių, plikytų ryžių, cukraus, rafinuoto aliejaus ir kt.)
2. Nebegerkit gėrimų , kuriuose  yra cukraus( cola, spritas ir kt.)
3. Atsisakykit kepto maisto
4. Vietoj jogurto su ivairiais skoniais rinkitės natūralų, be priedų
5. Nebevalgykit maisto, kuriame daug druskos( čipsų, bulvyčių fri ir kt.traškučių)

praktiskai visko ir atsisakiau..
ne tai matyt lemia.. turiu su hormonais bedu truputeli..
o isoriskai vistiek gydausi. su rugstim isbandziau, padejo bet nedaug..
dar nebandziusi cinko oksido tepalo.. gal reik pameginti g.gif
Atsakyti
Gal kas bandet si geli Helen Pietrulla Spuoguotai, riebiai odai.
cia apie ji aprasymas:
Kremas su alijošiumi nuo spuogų

Specialus kremas tinkantis odai su padidėjusiomis poromis ir jaunatviškai užterštai, riebiai odai. Enzimai, esantys kremo sudėtyje, mažina riebalų kaupimąsi.

Kaip naudoti: vandens - aliejaus emulsija užterštos odos gydymui. Jį galima naudoti kaip dieninį ir kaip naktinį kremą.

Kaip veikia: Acne Aloe Cream labai greitai įsiskverbia į odą ir enzimų bei antibakterinių aktyviųjų komponentų dėka slopina naujų spuogų susidarymą ir gydo jau esančius spuogus. Jis šalina odos defektus ir normalizuoja odos riebalinių liaukų veiklą.

Aktyvieji komponentai: Raminamasis alijošiaus gelis, enzimai mažinantys riebalų gamybą ir seborėją; kremas naikina anaerobines bakterijas ir spuogus sukeliančias bakterijas.
Atsakyti
O ką manot apie vaistažolių poveikį, ar kuri iš jūsų tuo užsiiminėjo?

mat skaičiau, kad spuogams gydyti gali būti vartojamos įvairios vaistažolės: alavijas, ramunėlės, medetka, šalavijas, jonažolė ir kt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Supergirlsdontcry @ 2012 01 21, 13:22)
O ką manot apie vaistažolių poveikį, ar kuri iš jūsų tuo užsiiminėjo?

mat skaičiau, kad spuogams gydyti gali būti vartojamos įvairios vaistažolės: alavijas, ramunėlės, medetka, šalavijas, jonažolė ir kt.  rolleyes.gif

Medetkų arbatą geriu, pagerina virškinimą smile.gif tai jei spuogai dėl virškinimo problemų, turėtų kažkiek padėt g.gif buvo šnekėta, kad medetkų nuoviru gerai pavalyti odą - šito dar nemėginau mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip tik pradėsiu tuoj medetkų arbatą gerti. Nors ji man ir šiaip skani. Bet kiti negali pakęsti jos dėl kartumo ax.gif
Atsakyti
Man pirmą kartą geriant irgi kartoka buvo, bet kitą kartą tiesiog mažiau arbatžolių dėjau biggrin.gif dar medum kartais pagardinu tai iš vis skanu smile.gif
Atsakyti
Tikit netikit, bet veidą su ūkišku muilu plaudavau, tai dingo visi spuogai, galvojau atradau tą kas tikrai padės, nuo žiemos vidurio iki rudens viskas buvo gerai, bet vėl prasidėjo spuogų užpuolimas, tik nesijaudinau maniau vėl padės, bet nepadėjo.... Bet siūlyčiau jums pabandyti, tik be komentaru, ūkiškas muilas ne tam skirtas. O iš kur šitą ištraukiau, neprisimenu kokiam forume skaičiau buvo taip parašyta, pabandžiau ir įsitikinau, kad padeda. Bet galvoju, šitų mano spuogų bėdos kyla dėl kitu priežasčių nei prieš tai, todėl ir nepadeda.
Atsakyti
QUOTE(psl @ 2012 01 21, 18:12)
Tikit netikit, bet veidą su ūkišku muilu plaudavau, tai dingo visi spuogai, galvojau atradau tą kas tikrai padės, nuo žiemos vidurio iki rudens viskas buvo gerai, bet vėl prasidėjo spuogų užpuolimas, tik nesijaudinau maniau vėl padės, bet nepadėjo.... Bet siūlyčiau jums pabandyti, tik be komentaru, ūkiškas muilas ne tam skirtas. O iš kur šitą ištraukiau, neprisimenu kokiam forume skaičiau buvo taip parašyta, pabandžiau ir įsitikinau, kad padeda. Bet galvoju, šitų mano spuogų bėdos kyla dėl kitu priežasčių nei prieš tai, todėl ir nepadeda.

tas muilas skalbimui? blink.gif
Atsakyti
Hm, o mano didžiausia problema šiuo metu - inkštirai. Oda daug maž susitvarkė, naudojant zeniac'ą spuogų gerooookai sumažėjo, bet inkštirai kaip buvo, taip tebėra. Nežinau ko čia griebtis, ar kaukių kažkokių ieškot, ar kokios priemonės? Gal galit ką nors parekomenduoti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(je t'aime @ 2012 01 21, 12:20)
Hm, o mano didžiausia problema šiuo metu - inkštirai. Oda daug maž susitvarkė, naudojant zeniac'ą spuogų gerooookai sumažėjo, bet inkštirai kaip buvo, taip tebėra. Nežinau ko čia griebtis, ar kaukių kažkokių ieškot, ar kokios priemonės? Gal galit ką nors parekomenduoti?  ax.gif

Be mechaninio valymo inkštirų sunku atsikratyti.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2012 01 21, 21:05)
Be mechaninio valymo inkštirų sunku atsikratyti.

planuoju pasidaryt mechanini valyma, bet va nezinau keik laiko oda bus nekokia blush2.gif na ten sake gali kilt spuogeliu ar dar kas doh.gif nes pvz pirmadieni pasidarius, ar penktadieni jau galiu normalei atrodyti ir pasidazyti biggrin.gif
Atsakyti