Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Supergirlsdontcry @ 2012 01 18, 21:57)
Jokie kremai nepadės, jei nesigydisit iš vidaus. verysad.gif  Sakau iš patirties...  smile.gif
1. Atsisakykit visų rafinuotų produktų( baltos duonos, pyragėlių, bandelių, plikytų ryžių, cukraus, rafinuoto aliejaus ir kt.)
2. Nebegerkit gėrimų , kuriuose  yra cukraus( cola, spritas ir kt.)
3. Atsisakykit kepto maisto
4. Vietoj jogurto su ivairiais skoniais rinkitės natūralų, be priedų
5. Nebevalgykit maisto, kuriame daug druskos( čipsų, bulvyčių fri ir kt.traškučių)

Tikra tiesa! thumbup.gif As, jei kada nepatingesiu idesiu savo nuotraukas "pries" ir "po". Anksciau buvau baisi baisi nuo spuogu, siaip dienai ju neturiu nei vieno. Ir viso to pasiekiau labai paprastais budasi, o ne brangiais kremais, proceduromis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuzi_šoka: 19 sausio 2012 - 11:54
QUOTE(Supergirlsdontcry @ 2012 01 19, 10:57)
Jokie kremai nepadės, jei nesigydisit iš vidaus. verysad.gif  Sakau iš patirties...  smile.gif
1. Atsisakykit visų rafinuotų produktų( baltos duonos, pyragėlių, bandelių, plikytų ryžių, cukraus, rafinuoto aliejaus ir kt.)
5. Nebevalgykit maisto, kuriame daug druskos( čipsų, bulvyčių fri ir kt.traškučių)

Tikrai taip,bet gaila,kad tik užvalgius nesveiko maisto vėl lenda niekšai doh.gif
ir + daug vandens gerti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimalala @ 2012 01 10, 14:08)
mano veido oda labai problematiska. negaliu be pudros is namu iseit. nebudavo dienos kad bent vienas spuogas neiskiltu. kiek as su tuom kovojau, kiek pinigu isleidau...bet atradau toki pigu "stebukla". tai cinko oksido tepalas. einant miegot gerai jo uztepu visa veida. ir ryte atsikeliu olia ne vieno spuogo! nors as ji naudojut dar tik apie menesi, ir bijau prisigirt, bet jeigu taip ir toliau nebekils spuogai (tfu tfu tfu), tai pagaliau prades gyt seni randeliai po spuogu ir prades veidas normalet smile.gif

As ji tai pat naudoju, tik tepu as tik ant spuogo ie plonai. Kazkaip bijau daugiau tepti, nes oda gali nusilupti.
Kaip jums? Nesausina odos? blush2.gif
Atsakyti

Šiaip labai geri patarimiai. Tikrai oda pagražėja taip maitinantis smile.gif Dar pridėčiau - reguliarų pabuvimą grynam ore kasdien. O dėl maisto tik viena problema - su šiuolaikiniais gyvenimo tempais taip maitintis tikrai įmanoma, bet labai sunku. Tikrai reikia valios pastangų.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 19, 21:01)
Šiaip labai geri patarimiai. Tikrai oda pagražėja taip maitinantis smile.gif Dar pridėčiau - reguliarų pabuvimą grynam ore kasdien. O dėl maisto tik viena problema - su šiuolaikiniais gyvenimo tempais taip maitintis tikrai įmanoma, bet labai sunku. Tikrai reikia valios pastangų.

Arba gyventi kaime, kur tikrai maziau pagundu.
Atsakyti
SVEIKOS. Prisidėsiu prie jūsųwink.gif Ir vat iškart klausimukai. Norėčiau ir aš pasidaryti veido valymą, tik vat galvojų ar čia forume yra mano metų merginų kurios darėsi veido valymus rūgštimi ar pan. g.gif 4u.gif (man 16metuku). Mano oda nėra iš super riebių tiesiog tipiška paaugliška oda su retkarčiais pasirodančiais spuogeliais. Ir kokios maždaug kainos to valymo ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 01 19, 21:25)
Arba gyventi kaime, kur tikrai maziau pagundu.

Na, kaimas tai nereiškia, kad dieną nedirbi mieste ir nereikia užbėgti pavalgyti per pietų pertrauką (o tai jau reiškia, kad nebelabai žinai, iš kokių produktų salotos pagamintos; koks aliejus naudotas ir pan.). Vaikštai po tas pačias parduotuves su kondicionieriais ir šildymu, kas irgi odai nepadeda. Stresuoji dėl deadline'ų (tai irgi labai veikia būklę). Ir taip be galo. Turbūt reikia kiaurą dieną sėdėti namie ir skaityti etiketes norint išvengti tų visų žalingų poveikių smile.gif Kažkur neseniai skaičiau, kad labai išaugęs odos problemų skaičius, siejant jas su būtent tokiu gyvenimo būdu.
Atsakyti
Pritariu Elegantiškai Sninga smile.gif
Šiaip patarčiau neišeiti iš namų neįsimetus kokių sveikų užkandžių, kad poto nenutiktų taip, kad labai užsimanai valgyt ir pirmam spaudos kioske nusiperki kokį Snikerį... smile.gif
Pavyzdžiui, aš mėgstu įsimest saują migdolų( juos per naktį išbrinkinu, ryte nusausinu, tada jie tokie minkštesni), taip pat labai patogu įsimesti vaisių( šviežių ir džiovintų, džiovinti savo verte nenusileidžia šviežiems), taip pat galima pasiimt avokadą! Tuo atveju reik pasiimt peiliuką, perpjauti per pusę avokadą ir su šaukšteliu valgyti minkštimą. Avokadai yra supermaistas ( kaip ir lašiša, saulėgrąžos, nerafinuotas alyvuogių aliejus) , jei norit turėt gražią odą wink.gif))
Atsakyti
QUOTE(nezinaukasugalvot @ 2012 01 19, 21:26)
SVEIKOS. Prisidėsiu prie jūsųwink.gif Ir vat iškart klausimukai. Norėčiau ir aš pasidaryti veido valymą, tik vat galvojų ar čia forume yra mano metų merginų kurios darėsi veido valymus rūgštimi ar pan. g.gif  4u.gif  (man 16metuku). Mano oda nėra iš super riebių tiesiog tipiška paaugliška oda su retkarčiais pasirodančiais spuogeliais. Ir kokios maždaug kainos to valymo ? smile.gif

As dariau savo merginai dar 13 m. rugstinius valymus, priemones ji naudojo su rugstimis (lietuviskas). Tai ka galiu pasakyt, ji buvo ziauriai spoguota, tai pirmos proceduros padejo, rezultatas buvo puikus, beje labai skausmingai atliko proceduras, nes tai vis tiek mechaniniu budu vale doh.gif O kitais metais jau tik vien atkentedavo, o rezultatu nelabai - gal reikejo dazniau daryt, bet as jau jos nebeikalbejau, nes tikrai be galo skausminga (as pati viena atkentejau biggrin.gif ).Siaip su rugstim reikia atsargiai - turi but profesionale, nes esu girdejus, kad daznai nudegina veidus....

O pries tai bandem valyt visokiais budais limfa, krauja, nevalgo is to saraso daugumos produktu, tik sumustinius smile.gif vandens geria, bet ju kaip yra taip yra.....

Dabar bandysim praeit deimantines mikrodermambrazijos kursus, raso, kad gerai uzmusa tas propiono bakterijas, kurios ir bjauroja veida.....
Atsakyti
QUOTE(Supergirlsdontcry @ 2012 01 20, 10:10)
Pritariu Elegantiškai Sninga smile.gif
Šiaip patarčiau neišeiti iš namų neįsimetus kokių sveikų užkandžių, kad poto nenutiktų taip, kad labai užsimanai valgyt ir pirmam spaudos kioske nusiperki kokį Snikerį... smile.gif
Pavyzdžiui, aš mėgstu įsimest saują migdolų( juos per naktį išbrinkinu, ryte nusausinu, tada jie tokie minkštesni), taip pat labai patogu įsimesti vaisių( šviežių ir džiovintų, džiovinti savo verte nenusileidžia šviežiems), taip pat galima pasiimt avokadą! Tuo atveju reik pasiimt peiliuką, perpjauti per pusę avokadą ir su šaukšteliu valgyti minkštimą. Avokadai yra supermaistas ( kaip ir lašiša, saulėgrąžos, nerafinuotas alyvuogių aliejus) , jei norit turėt gražią odą wink.gif))

Kad tie dziovinti vaisiai jei is pardes irgi daznai su priedais ir viskuo. Juk taip graziai atrodo, neperdziuve, maloniai atrodo...Buna parasyt, kad su kazkokiais E Zinoma, valgyti kuo naturaliau ir "is namu".
Atsakyti
Hmm as tai kazkaip nepastebejau kad maistas man turetu itakos, ir kad nuo kazkokiu konkreciu produktu padaugetu spuogu g.gif Pradejau rugstinius valymus, nors man daro nestiprius bet laaabai padeda, oda grazeja su kiekviena diena wub.gif
Atsakyti

KAip gerai kad 2,4,5 nevalgau,kepta maista ir nevisada,daugiau virta.Na o pirmo numeriuka sunku atsisakyti.

Šiaip man kremas padėjo,bet čia kiekvienam žmogui skirtingai;)
Atsakyti