Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Malena @ 2012 01 09, 18:51)
Kurie konkreciai riebino?

Sebium AKN pasitepus veidas atrode kaip riebalais isteptas, nesvarus, negaivus, sudirgino mano jautria oda. Drekinantis sensibio light labai poras uzkimso ir taip pat veidas blizgejo. Nei Sebium, nei Sensibio valantis vanduo man irgi netiko.
Atsakyti
mano veido oda labai problematiska. negaliu be pudros is namu iseit. nebudavo dienos kad bent vienas spuogas neiskiltu. kiek as su tuom kovojau, kiek pinigu isleidau...bet atradau toki pigu "stebukla". tai cinko oksido tepalas. einant miegot gerai jo uztepu visa veida. ir ryte atsikeliu olia ne vieno spuogo! nors as ji naudojut dar tik apie menesi, ir bijau prisigirt, bet jeigu taip ir toliau nebekils spuogai (tfu tfu tfu), tai pagaliau prades gyt seni randeliai po spuogu ir prades veidas normalet smile.gif
Atsakyti
Kur butu galima isigyti losjono su siera Kaune?is anksto dekoju
Atsakyti
Būtų labai naudinga, kad kas darėsęsis tyrimus dėl bėrimų ir sėkmingai juos įveikęs, galėtų pasidalinti patirtimi plačiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 sausio 2012 - 03:45
QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 07, 22:10)
laisvės al. prie centrinio pašto yra vaistinė, ten paprašykit losjono nuo spuogų, gaminamo, su nuosėdom. Taip pat žaliakalnyje prie prisikėlimo bažnyčios budinčioje vaistinėje yra. Ten vaistininkės tikrai supras, ir paduos ką reikia.

QUOTE(lolipop' @ 2012 01 10, 15:11)
Kur butu galima isigyti losjono su siera Kaune?is anksto dekoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Vikce_: 11 sausio 2012 - 17:11
o apie paaugliskus spuogus kalbejotes? 4u.gif
Atsakyti
Merginos , kuo gydot spuogų paliktus randus? g.gif
Atsakyti
isdygo ant smakro giluminis spuogas..sad.gif paprastai tokiu pas mane isvis nera. kokiom namu priemonem butu galima ji panaikinti?kazkaip nesinori pirkti priemones, del keliu spuogu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sarune21 @ 2012 01 15, 12:57)
isdygo ant smakro giluminis spuogas..sad.gif paprastai tokiu pas mane isvis nera. kokiom namu priemonem butu galima ji panaikinti?kazkaip nesinori pirkti priemones, del keliu spuogu.. 4u.gif

cesnaku
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 01 11, 04:06)
Būtų labai naudinga, kad kas darėsęsis tyrimus dėl bėrimų ir sėkmingai juos įveikęs, galėtų pasidalinti patirtimi plačiau  4u.gif

Man irgi būtų įdomi tokia informacija.
Papildyta:
QUOTE(Simona'11 @ 2012 01 15, 01:11)
Merginos , kuo gydot spuogų paliktus randus? g.gif

Čia buvo labai giriama cinko suplaktinė ir cinko oksido tepalas (pastarasis ne tik nuo randelių, bet ir nuo spuogų).
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 16, 03:20)

Čia buvo labai giriama cinko suplaktinė ir cinko oksido tepalas (pastarasis ne tik nuo randelių, bet ir nuo spuogų).

na randus tokie dalykai, nemanau ,kad sumazins- demeles taip.
Va cia video apie randus smile.gif http://www.youtube.c...h?v=g9V9-ANB7dg
Atsakyti
Jokie kremai nepadės, jei nesigydisit iš vidaus. verysad.gif Sakau iš patirties... smile.gif
1. Atsisakykit visų rafinuotų produktų( baltos duonos, pyragėlių, bandelių, plikytų ryžių, cukraus, rafinuoto aliejaus ir kt.)
2. Nebegerkit gėrimų , kuriuose yra cukraus( cola, spritas ir kt.)
3. Atsisakykit kepto maisto
4. Vietoj jogurto su ivairiais skoniais rinkitės natūralų, be priedų
5. Nebevalgykit maisto, kuriame daug druskos( čipsų, bulvyčių fri ir kt.traškučių)
Atsakyti