As tai isitikinau, kad didzioji dalis problemu kyla del belekokiu kremu naudojimo.... bet kol atsirinkau ko man reikia ir kol mane dermatologe itikino, tai praejo daug daug laiko. Apsilankiau pas dermatologus, alergologus.. prisidariau daug alergiju identifikavimo testu, skrandziu ir hormonais labai nesiskundziu, bet veida pradedavo berti taip, kad viskas issivystydavo i rimta odos uzdegima, kuris budavo apslopinamas tik su tepalais su antibijotikais... viena kursa antibijotiku sugeriau.
Labiausiai nusivyliau viena klinika.. kurioje dermatologe net normaliai net nepaziurejus, per 10 minuciu "konstatavo fakta", kad mano nugara isberta (ko nera).. todel problemos su hormonais, turiu isgerti ten kazkokiu stipriu vaistu kursa ir viskas praeis.. tik va tu vaistu gerimo metu ir po kelis menesiu privalau nepastoti. Aga... as ir siaip vaistu vengiu, o cia savo noru be tyrimu kazkoki neaisku preparata tai tikrai nepasirasysiu gerti... zodziu pareiskiau, kad gal ji man tegu pirma irodo, kad to tikrai reikia?... zodziu neirode ir isizeide, kad netikiu jos paskaityta informacija is kompiuterio. Uz 15 min. pokalbi sumokejau 100Lt.
Nuvaziavau i Kauno Klinikas... ten dermatologe pirmiausia mane pamaciusi sugirde antibijotiku kursa, nes visa raudona ir deganti buvau, tuo paciu ant dietos pasodino, kurios nuosirdziai laikiausi, pasiule pasidaryti visus tyrimus alergenams bei turejau ismesti visus savo kremus lauk ir nusipirkti visa Ivostin linija... tai va tie kremai, prausiklis mane ir gelbeja... daugiau veidui nieko nenaudoju ir noro eksperimentuoti nekyla.
Tik problema dar viena turiu.... maniskis kremas gelinis ir skirtas vasarai.. SP20 ir t.t. ziemai kaip ir jau nelabai tinka, taciau Ivostino zieminiai kremai labai riebus ir kemsa pora, nuo ko man vel sekmingai prasideda odos berimai isaugantys i uzdegima..
Noretusi tureti krema tinkanti ziemai, bet bijau vel vaikscioti spoguota, uztinusi, raudona.