Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Simona'11 @ 2012 01 07, 17:13)
Prieš porą savaičių kūnui drėkinti pirkau kokosų aliejų , pasiskaitinėjau daugiau internete ir nutariau ir veidui išbandyti . Patiko , veidą patepu labai plonu sluoksniu , dar ir blakstienas perbraukiu , labai gerai po tušo . Va ką po jūsų patarimų atradau  tongue.gif

belieka palinkėt neprisižaist su kokosų aliejumi tepant veidą smile.gif
taip jis tinka ir patinka, kad spuoguotos odos priežiūros temoj rašot? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 07, 23:25)
belieka palinkėt neprisižaist su kokosų aliejumi tepant veidą  smile.gif
taip jis tinka ir patinka, kad spuoguotos odos priežiūros temoj rašot? biggrin.gif

O kaip prisižaist galima? g.gif Na, kol kas tinka ir patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2012 01 07, 16:37)
O kaip prisižaist galima? g.gif    Na, kol kas tinka ir patinka  ax.gif

Poros gali užsiteršti. Iš visų aliejų kokosai turbūt labiausiai yra linkę kimšti.

Man aliejai irgi patiko pradžioj, kol spuogai net ant blauzdų pradėjo kilti ax.gif Dabar ant veido tik jojobą naudoju, ir tai tik retkarčiais.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 07, 20:35)
Aš jo nupirkau pusbroliui. Gal naudojančios galit paaiškinti, kaip jį vartojat? Labai skubėjau, taigi visai pamiršau paklausti apie naudojimą.

As taip darau (kaip patare kosmetologe): nesuplakus, su vatos diskeliu pavalau visa veida, tada suplakus- spuogus 4u.gif Ir buna visa grazi su gelsvais taskais ax.gif 4u.gif
Atsakyti

As irgi tepu veida kokosu aliejumi. Fainas jis man, kvepia, minksta oda, svelni palieka.
Dar labai geras man dalykas yra toks tepaliukas, jis vadinasi Ilon Abscess Salbe. Yra kiekvienoje vaistineje. Jis siaip naudojamas furnukulams gydyti, ne spuogams. Yra naturaliu eteriniu alieju pagrindu. Jis padeda jei matai kad spuogas ruosiasi kilti, tai reikia patepti nakciai ir atkirptu pleistru uzklijuoti. Ryte jau jis buna pavirsiuje, tai lengvai nesuzalojant veido galima ji pasalinti, isspausti. Ir nebeatsinaujina. Padeda taip ir del visokiu inkstiru dideliu.
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2012 01 08, 00:47)
Poros gali užsiteršti. Iš visų aliejų kokosai turbūt labiausiai yra linkę kimšti.

Man aliejai irgi patiko pradžioj, kol spuogai net ant blauzdų pradėjo kilti  ax.gif Dabar ant veido tik jojobą naudoju, ir tai tik retkarčiais.

Man taip nera. O aliejai veida tik pravalo, pastebejau... g.gif
Atsakyti
g.gif As tai isitikinau, kad didzioji dalis problemu kyla del belekokiu kremu naudojimo.... bet kol atsirinkau ko man reikia ir kol mane dermatologe itikino, tai praejo daug daug laiko. Apsilankiau pas dermatologus, alergologus.. prisidariau daug alergiju identifikavimo testu, skrandziu ir hormonais labai nesiskundziu, bet veida pradedavo berti taip, kad viskas issivystydavo i rimta odos uzdegima, kuris budavo apslopinamas tik su tepalais su antibijotikais... viena kursa antibijotiku sugeriau.
Labiausiai nusivyliau viena klinika.. kurioje dermatologe net normaliai net nepaziurejus, per 10 minuciu "konstatavo fakta", kad mano nugara isberta (ko nera).. todel problemos su hormonais, turiu isgerti ten kazkokiu stipriu vaistu kursa ir viskas praeis.. tik va tu vaistu gerimo metu ir po kelis menesiu privalau nepastoti. Aga... as ir siaip vaistu vengiu, o cia savo noru be tyrimu kazkoki neaisku preparata tai tikrai nepasirasysiu gerti... zodziu pareiskiau, kad gal ji man tegu pirma irodo, kad to tikrai reikia?... zodziu neirode ir isizeide, kad netikiu jos paskaityta informacija is kompiuterio. Uz 15 min. pokalbi sumokejau 100Lt.
Nuvaziavau i Kauno Klinikas... ten dermatologe pirmiausia mane pamaciusi sugirde antibijotiku kursa, nes visa raudona ir deganti buvau, tuo paciu ant dietos pasodino, kurios nuosirdziai laikiausi, pasiule pasidaryti visus tyrimus alergenams bei turejau ismesti visus savo kremus lauk ir nusipirkti visa Ivostin linija... tai va tie kremai, prausiklis mane ir gelbeja... daugiau veidui nieko nenaudoju ir noro eksperimentuoti nekyla.
Tik problema dar viena turiu.... maniskis kremas gelinis ir skirtas vasarai.. SP20 ir t.t. ziemai kaip ir jau nelabai tinka, taciau Ivostino zieminiai kremai labai riebus ir kemsa pora, nuo ko man vel sekmingai prasideda odos berimai isaugantys i uzdegima..
Noretusi tureti krema tinkanti ziemai, bet bijau vel vaikscioti spoguota, uztinusi, raudona.
Atsakyti
Labai noreciau pasiulyti Biodermos krema.Tai buvo geriausias atradimas pries keleta metu.Tikrai nepasigailesite,ramina oda...Taip pat yra ir nuo spuogu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Auffrite: 09 sausio 2012 - 14:39
QUOTE(Auffrite @ 2012 01 09, 15:37)
Labai noreciau pasiulyti Biodermos krema.Tai buvo geriausias atradimas pries keleta metu.Tikrai nepasigailesite,ramina oda...Taip pat yra ir nuo spuogu.

O as Biodermos niekam nesiulyciau schmoll.gif , kemsa poras ir riebina oda, net ir tie, kurie skirti probleminei odai.
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2012 01 09, 12:33)

Tik problema dar viena turiu.... maniskis kremas gelinis ir skirtas vasarai.. SP20 ir t.t. ziemai kaip ir jau nelabai tinka, taciau Ivostino zieminiai kremai labai riebus ir kemsa pora, nuo ko man vel sekmingai prasideda odos berimai isaugantys i uzdegima..
Noretusi tureti krema tinkanti ziemai, bet bijau vel vaikscioti spoguota, uztinusi, raudona.

kas čia per gelinis kremas?
neieškokit kremo, ieškokit tinkančio gelio, serumo, losjono. Man irgi kremai peilis odai, o gal tiesiog neatradau savo.... bet naudoju Sebamed gelį, Christina Theraskin +HA serumą. Jie man porų nekemša smile.gif

QUOTE(Lust @ 2012 01 09, 15:29)
O as Biodermos niekam nesiulyciau  schmoll.gif , kemsa poras ir riebina oda, net ir tie, kurie skirti probleminei odai.

man irgi Bioderma nei Sebium AI, nei AKN netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lust @ 2012 01 09, 15:29)
O as Biodermos niekam nesiulyciau  schmoll.gif , kemsa poras ir riebina oda, net ir tie, kurie skirti probleminei odai.

Kurie konkreciai riebino?

QUOTE(Vitulka @ 2012 01 09, 17:41)
man irgi Bioderma nei Sebium AI, nei AKN netiko  schmoll.gif

Per mazai drekinimo ar kas?
Man is Biodermos kolkas vienas netiko, vienas tiko, viena turiu kelias dienas, tai das nezinau.
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2012 01 09, 17:51)

kimšo poras. Mano jautriai odai jie išvis netiko schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(pienas @ 2012 01 09, 12:33)
g.gif As tai isitikinau, kad didzioji dalis problemu kyla del belekokiu kremu naudojimo.... bet kol atsirinkau ko man reikia ir kol mane dermatologe itikino, tai praejo daug daug laiko. Apsilankiau pas dermatologus, alergologus.. prisidariau daug alergiju identifikavimo testu, skrandziu ir hormonais labai nesiskundziu, bet veida pradedavo berti taip, kad viskas issivystydavo i rimta odos uzdegima, kuris budavo apslopinamas tik su tepalais su antibijotikais... viena kursa antibijotiku sugeriau.
Labiausiai nusivyliau viena klinika.. kurioje dermatologe net normaliai net nepaziurejus, per 10 minuciu "konstatavo fakta", kad mano nugara isberta (ko nera).. todel problemos su hormonais, turiu isgerti ten kazkokiu stipriu vaistu kursa ir viskas praeis.. tik va tu vaistu gerimo metu ir po kelis menesiu privalau nepastoti. Aga... as ir siaip vaistu vengiu, o cia savo noru be tyrimu kazkoki neaisku preparata tai tikrai nepasirasysiu gerti... zodziu pareiskiau, kad gal ji man tegu pirma irodo, kad to tikrai reikia?... zodziu neirode ir isizeide, kad netikiu jos paskaityta informacija is kompiuterio. Uz 15 min. pokalbi sumokejau 100Lt.
Nuvaziavau i Kauno Klinikas... ten dermatologe pirmiausia mane pamaciusi sugirde antibijotiku kursa, nes visa raudona ir deganti buvau, tuo paciu ant dietos pasodino, kurios nuosirdziai laikiausi, pasiule pasidaryti visus tyrimus alergenams bei turejau ismesti visus savo kremus lauk ir nusipirkti visa Ivostin linija... tai va tie kremai, prausiklis mane ir gelbeja... daugiau veidui nieko nenaudoju ir noro eksperimentuoti nekyla.

Jei ne paslaptis pas kokia gydytoja klinikose buvai? As jau irgi turiu patirties su tom privaciom klinikom..... Ir deja ta patirtis nera teigiama..... blink.gif
Atsakyti