Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Simona'11 @ 2012 01 04, 22:15)
Daugiau pakomentuokit tongue.gif Sudominot blush2.gif

Perku pas savo kosmetologe visa BIODROGOS firmos PURAN linija. Ir kremukai ir tonaliniai tobuli! Nesausina odos, ramina ir naikina spuogelius. Plius dar naudoju Phyris sidabrini koncentrata butent ten kur yra spuogeliu. Naudoju jau 4 men ir esu labai pateikinta
Atsakyti
QUOTE(Manik @ 2012 01 05, 22:04)
Perku pas savo kosmetologe visa BIODROGOS firmos PURAN linija. Ir kremukai ir tonaliniai tobuli! Nesausina odos, ramina ir naikina spuogelius.  Plius dar naudoju Phyris sidabrini koncentrata butent ten kur yra spuogeliu. Naudoju jau 4 men ir esu labai pateikinta

O kiek visas tas malonumas kainuoja? Ir ar tikrai padeda?
Ir as noriu grazios ir nespuoguotos odos..... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Giedrute_: 06 sausio 2012 - 09:42
QUOTE(_Giedrute_ @ 2012 01 06, 09:41)
O kiek visas tas malonumas kainuoja? Ir ar tikrai padeda?
Ir as noriu grazios ir nespuoguotos odos.....  ax.gif

Aha ax.gif Va,va , o kas jos nenori ? doh.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 12 30, 12:20)
nuo Inikos mineralinės?  blink.gif

QUOTE(kucci_kucci @ 2011 12 30, 12:58)
tikrai, nuo kurios mineralines Vitulka??

taip, nuo Inikos. Nebent tai buvo tiesiog sutapimas, kad pradėjau naudot, o po kurio laiko atsirado spuogai. Mano poros baisiai imlios doh.gif doh.gif doh.gif
QUOTE(Simona'11 @ 2012 01 04, 13:58)
Sveikos merginos , reikia skubiai patarimo  blush2.gif  kuo drėkinat spuoguotą odą ,paskutiniu metu visi mano išbandyti kremai kemša poras doh.gif

jei oda probleminė, venkit kremų. Naudokit serumus, gelius
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 01 02, 22:31)
Pasitepiau losjonu su siera is VU vaistines, nu stebuklai ne kitaip, bukle zymiai gereja, jau po nakties vaizdas 70% kokiu geresnis  blink.gif Nors siaip jau ne pirma karta jis mane gelbeja, gal ir jums pades. 4u.gif  Parduodamas be recepto, kaina 10 lt su centais.

gal galetumete pasakyti, kaip tiksliai vadinasi tas losjonas? kaip reiktu vaistininkes jo paprasyt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 07, 11:38)
taip, nuo Inikos. Nebent tai buvo tiesiog sutapimas, kad pradėjau naudot, o po kurio laiko atsirado spuogai. Mano poros baisiai imlios  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Prieš porą savaičių kūnui drėkinti pirkau kokosų aliejų , pasiskaitinėjau daugiau internete ir nutariau ir veidui išbandyti . Patiko , veidą patepu labai plonu sluoksniu , dar ir blakstienas perbraukiu , labai gerai po tušo . Va ką po jūsų patarimų atradau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2012 01 07, 18:04)
gal galetumete pasakyti, kaip tiksliai vadinasi tas losjonas? kaip reiktu vaistininkes jo paprasyt?  blush2.gif

aga mane ir domina kaip pasakyt vaistininkei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 01 07, 11:38)
taip, nuo Inikos. Nebent tai buvo tiesiog sutapimas, kad pradėjau naudot, o po kurio laiko atsirado spuogai. Mano poros baisiai imlios  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as tai jau netikiu sutapimais, mano poros ir labai greitai parodo kas nepatinka ir iskart vidiniai giluminiai poodiniai ir dar visokie kitokie spuogai kyla...paskutiniai iskilo pries pora menesiu nuo Beoti VitC ampules, tai taip desinej veido pusej zandikaulio visa linija nuejo, kad dar taip nemacius blink.gif verkt norisi net ir dabar beziurint, o kokios demesl liks tai isvis pagalvot nenoriu unsure.gif

Man pvz LillyLolo netiko mineraline, ir iskart isvare veida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ankata @ 2012 01 07, 17:04)
gal galetumete pasakyti, kaip tiksliai vadinasi tas losjonas? kaip reiktu vaistininkes jo paprasyt?  blush2.gif

Prasykite tiesiog "losjono su siera" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 01 07, 20:47)
Prasykite tiesiog "losjono su siera"  4u.gif

Aš jo nupirkau pusbroliui. Gal naudojančios galit paaiškinti, kaip jį vartojat? Labai skubėjau, taigi visai pamiršau paklausti apie naudojimą.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 07, 20:35)
Aš jo nupirkau pusbroliui. Gal naudojančios galit paaiškinti, kaip jį vartojat? Labai skubėjau, taigi visai pamiršau paklausti apie naudojimą.

suplaki, paimi ausų krapštuką, įmerki, ir patepi spuogą. smile.gif Pora patepimų, ir kitą dieną spuogo kaip nebūta thumbup.gif

neducio mamyte, laisvės al. prie centrinio pašto yra vaistinė, ten paprašykit losjono nuo spuogų, gaminamo, su nuosėdom. Taip pat žaliakalnyje prie prisikėlimo bažnyčios budinčioje vaistinėje yra. Ten vaistininkės tikrai supras, ir paduos ką reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balalaika.: 07 sausio 2012 - 21:14
QUOTE(Balalaika. @ 2012 01 07, 22:10)
suplaki, paimi ausų krapštuką, įmerki, ir patepi spuogą.  smile.gif  Pora patepimų, ir kitą dieną spuogo kaip nebūta thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti