Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(amber123 @ 2011 12 28, 00:24)
o as bijau garsiai dziaugtis, bet po biski matau,kad giluminiai pabaisos mane apleidzia.. tik dabar neisrisu del ko  biggrin.gif manau daug kas susidejo i viena vieta ir padejo.. nes jau ilgai nekyla nauju, o seni uzgyjo beveik.. tepliojau gera 1.5sav aloe gel is forever living,jis manau labiausia padejo.. nzn kaip ir kodel, bet po jo ryte matydavau akivaizdu pagerejima.. dar labai sumazinau kavos, sumustiniu visokiu, maziau naudoju veidui visokiu s.. nes daug serumu naudojau vienu metu, kaukiu visokiu.. dar apie men ner streso, kuris seniau buvo didelis.. ir manau tai ir padejo  ax.gif tfu tfu.. zesim kaip cia toliau

Ar tas gelis buvo su kokiais priedais, ar be jokių? Pastaruoju metu labai padaugėjo giluminių spuogų, turiu
tokį aloe vera, jaučiu pradėsiu nakčiai vietoj kremo tept. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Cupcake @ 2011 12 28, 00:28)
Merginos, gal galit ką patart, jau ilgą laiką kamuojuosi su smulkučiais spuogiukais ant kaktos, niekaip nepraeina, labai bjauriai atrodo ir daug jų, nors paprastai net neraudoni, tiesa, palietus ar kitaip sudirginus parausta, buvo praėję tik tuo metu, kai teko gerti KT, tai nejau priežastis hormonai? Uždari jie tokie, tarsi poodiniai... Žinoma iškyla ir vienas kitas didesnis, pūlingas, bet čia jau bet kurioj veido vietoj gali, tai šituos nesunku priveikt, šitie gal ir nuo kitų priežasčių... Būčiau dėkinga už patarimus 4u.gif

Sveika,
as nesenai pas kosmetologe isigijau Ana Lotan seruma spuogeliams tepti. Tik va, tiksliai pavadinimo nezinau, nes ji man ipyle is gamyklinio indo kosmetologams. Jis gydo spuogeliukus, uztepus jauciamas grauzimas, po keliu dienu spuogiukai tiesiog isdziuna ir praktiskai nelieka jokiu zymiu. man jis super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chocolates: 03 sausio 2012 - 23:56
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 01 02, 22:31)
Pasitepiau losjonu su siera is VU vaistines, nu stebuklai ne kitaip, bukle zymiai gereja, jau po nakties vaizdas 70% kokiu geresnis  blink.gif Nors siaip jau ne pirma karta jis mane gelbeja, gal ir jums pades. 4u.gif  Parduodamas be recepto, kaina 10 lt su centais.

Cia ta suplaktine kaip suprantu. Buvau i Siauliu vaistine uzejus, kur daro vaistus, tai tik su receptu sako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 06, 20:23)
Manau, priklauso nuo odos tipo. Pvz man jokio raudonumo nebuna  schmoll.gif kitos, kaip Jus rasot, ir pora dienu raudonos vaiksto  unsure.gif Ir dar manau, akd po valymo veidas neturi buti tragiskas, o kaip tik apramintas. Suprantu, jei spuogeliu salinimo vietos raudonos, bet tirkai ne visas veidas. Gal tokiu atveju tada netinka valymo metu naudojama kosmetika, ar kosmetologe persistenge?  g.gif  4u.gif
Man veido valymas yra netgi maloni procedura  blush2.gif aisku, kai kada skauda, bet tai trunka max 5 min  ax.gif

Na, man po valymo veidas kazkaip nebuna paraudes, tik tos "pagydytos" vietos tai isryskeja... Bet pvz siaip baisingai issipletusios poros labai susitrauke buna ir siaip oda svelnesne.
tik va, malonumo, kai valo, tai oi, nedaug... Paskutini karta taip ziauriai skaudejo (tiesa, kosmetologe sake, kad mano oda labai tvirta..., todel skauda), is skausmo taip kojas itempusi buvau, kad kai nulipau po proceduru nuo lovos, jauciausi kaip normaliai kojas pratampiusi buciau biggrin.gif Kaip is sporto klubo... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 01 04, 01:02)
Cia ta suplaktine kaip suprantu. Buvau i Siauliu vaistine uzejus, kur daro vaistus, tai tik su receptu sako  doh.gif

Receptas reikalingas tik losjonui su levomicetinu, o su siera recepto nereikia.
Atsakyti
Sveikos merginos , reikia skubiai patarimo blush2.gif kuo drėkinat spuoguotą odą ,paskutiniu metu visi mano išbandyti kremai kemša poras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2012 01 04, 14:58)
Sveikos merginos , reikia skubiai patarimo  blush2.gif  kuo drėkinat spuoguotą odą ,paskutiniu metu visi mano išbandyti kremai kemša poras doh.gif

naudoju bioderma sebium hydra 4u.gif dar turiu rasos drekinanti krema.. bet kazko nebepatinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simona'11 @ 2012 01 04, 15:58)
Sveikos merginos , reikia skubiai patarimo  blush2.gif  kuo drėkinat spuoguotą odą ,paskutiniu metu visi mano išbandyti kremai kemša poras doh.gif

turiu labai riebia ir spuoguota oda, naudoju sita priemone, visai nekemsa poru ir labai gerai drekina oda, jau 3 pakuote naudoju, nors ir nepigus produktas bet tikrai vertas demesio.
Atsakyti
QUOTE(egliuchiux @ 2012 01 04, 14:23)
naudoju bioderma sebium hydra  4u.gif  dar turiu rasos drekinanti krema.. bet kazko nebepatinka  g.gif

Šitą biodermos turėjau , pradžioje labai patiko ,bet paskui pradėjo oda nuo jo pleiskanoti g.gif o rasos drėkinantį kremuką naudoju prieš makiažo pagrindą tepant,tai labai tinka, o va tokiam kasdieniam naudojimui kažkaip ne schmoll.gif smile.gif
Atsakyti
BIODOROGA puran - SUPER! Nesausina ir salina spuogelius
Atsakyti
QUOTE(Manik @ 2012 01 04, 20:34)
BIODOROGA puran - SUPER! Nesausina ir salina spuogelius

Daugiau pakomentuokit tongue.gif Sudominot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 01 02, 22:31)
Pasitepiau losjonu su siera is VU vaistines, nu stebuklai ne kitaip, bukle zymiai gereja, jau po nakties vaizdas 70% kokiu geresnis  blink.gif Nors siaip jau ne pirma karta jis mane gelbeja, gal ir jums pades. 4u.gif  Parduodamas be recepto, kaina 10 lt su centais.

turbut reikes ir man isigyti... biggrin.gif

gal yra bandziusiu ir su siera , ir su cinku ? Koks skirtumas tarp ju? Kuri efektyvesne suplaktine ?
Atsakyti