Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(kristynka* @ 2011 12 28, 16:17)
merginos kaip ACNECOLOR priemone kaip ir nuo spuogeliu kazkas panasaus i pudra, noreciau isigyti kasdieninem naudojimui, bet ar verta taip pat pabandyti ja ir del spuogu, ar kazkam ji tiko...?

Aš jokio poveikio nepastebėjau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 28, 00:24)
o as bijau garsiai dziaugtis, bet po biski matau,kad giluminiai pabaisos mane apleidzia.. tik dabar neisrisu del ko  biggrin.gif manau daug kas susidejo i viena vieta ir padejo.. nes jau ilgai nekyla nauju, o seni uzgyjo beveik.. tepliojau gera 1.5sav aloe gel is forever living,jis manau labiausia padejo.. nzn kaip ir kodel, bet po jo ryte matydavau akivaizdu pagerejima.. dar labai sumazinau kavos, sumustiniu visokiu, maziau naudoju veidui visokiu s.. nes daug serumu naudojau vienu metu, kaukiu visokiu.. dar apie men ner streso, kuris seniau buvo didelis.. ir manau tai ir padejo  ax.gif tfu tfu.. zesim kaip cia toliau

Sakykite, o kur isigijote si aloe vera geli?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 12 28, 15:36)
man išdygo tokių giluminių, baisių, skaudžių nuo mineralinės. Kaip sunkiai ir nenoriai gyja sad.gif šventės sugadintos

nuo Inikos mineralinės? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2011 12 28, 15:54)
Aš jokio poveikio nepastebėjau  schmoll.gif

as poveikio irgi jokio nepajauciau g.gif Tik tiek, kad siek tiek pamaskuoja....
Atsakyti

tikrai, nuo kurios mineralines Vitulka??

Acnecolor labai senai naudojau, poviekio jokio, net kisdavo poras sakyciau, o vat Actipuras irgi su spalva, irgi spuogus gydantis, labiau patinka, du atspalviai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Giedrute_ @ 2011 12 30, 13:26)
as poveikio irgi jokio nepajauciau g.gif  Tik tiek, kad siek tiek pamaskuoja....

As ir nepastebajau, o dar ta spalva baisi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 28, 16:17)
merginos kaip ACNECOLOR priemone kaip ir nuo spuogeliu kazkas panasaus i pudra, noreciau isigyti kasdieninem naudojimui, bet ar verta taip pat pabandyti ja ir del spuogu, ar kazkam ji tiko...?

Sunkus ant veido, stipriai maskuojantis, spalva dažniausiai per tamsi. Jei norit naudoti kaip pudrą, yra šimtai geresnių. O jei kaip vaistus, tuo labiau cool.gif gydomojo poveikio nesu pastebėjus aš iš jo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 30 gruodžio 2011 - 16:39
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 30, 16:39)
Sunkus ant veido, stipriai maskuojantis, spalva dažniausiai per tamsi. Jei norit naudoti kaip pudrą, yra šimtai geresnių. O jei kaip vaistus, tuo labiau  cool.gif  gydomojo poveikio nesu pastebėjus aš iš jo

Visiskai pritariu. Kaip gydymo priemone visiskai nieko neverta, kaip pudra taip pat schmoll.gif
O ir spalva...... g.gif
Atsakyti
Esu kažkada seniai turėjusi Acnecolor, bet bandžiau tik vieną kartą. Nieko negaliu pasakyti apie gydomąjį poveikį. O spalva tikrai yra baisi, daugumai lietuvaičių akivaizdžiai per tamsi. Dėl to jos ir nebandžiau naudoti. Užsitepiau pabandyti ir išsigandau, veidas buvo kažkokio oranžinio atspalvio, lyg soliariume būčiau mėnesį lankiusis. Brrr.
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 01 02, 11:53)
Esu kažkada seniai turėjusi Acnecolor, bet bandžiau tik vieną kartą. Nieko negaliu pasakyti apie gydomąjį poveikį. O spalva tikrai yra baisi, daugumai lietuvaičių akivaizdžiai per tamsi. Dėl to jos ir nebandžiau naudoti. Užsitepiau pabandyti ir išsigandau, veidas buvo kažkokio oranžinio atspalvio, lyg soliariume būčiau mėnesį lankiusis. Brrr.

Jooo, pamenu viena klasioke su juo vaiksciodavo. tai kaip su kauke atrodo, baisokai
Atsakyti
Pasitepiau losjonu su siera is VU vaistines, nu stebuklai ne kitaip, bukle zymiai gereja, jau po nakties vaizdas 70% kokiu geresnis blink.gif Nors siaip jau ne pirma karta jis mane gelbeja, gal ir jums pades. 4u.gif Parduodamas be recepto, kaina 10 lt su centais.
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 01 02, 22:31)
Pasitepiau losjonu su siera is VU vaistines, nu stebuklai ne kitaip, bukle zymiai gereja, jau po nakties vaizdas 70% kokiu geresnis  blink.gif Nors siaip jau ne pirma karta jis mane gelbeja, gal ir jums pades. 4u.gif  Parduodamas be recepto, kaina 10 lt su centais.

sitas geras,pati naudojau thumbup.gif o mano riebia oda,dar truputi pasausindavo,liux
Atsakyti