Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

o as bijau garsiai dziaugtis, bet po biski matau,kad giluminiai pabaisos mane apleidzia.. tik dabar neisrisu del ko biggrin.gif manau daug kas susidejo i viena vieta ir padejo.. nes jau ilgai nekyla nauju, o seni uzgyjo beveik.. tepliojau gera 1.5sav aloe gel is forever living,jis manau labiausia padejo.. nzn kaip ir kodel, bet po jo ryte matydavau akivaizdu pagerejima.. dar labai sumazinau kavos, sumustiniu visokiu, maziau naudoju veidui visokiu s.. nes daug serumu naudojau vienu metu, kaukiu visokiu.. dar apie men ner streso, kuris seniau buvo didelis.. ir manau tai ir padejo ax.gif tfu tfu.. zesim kaip cia toliau
Atsakyti
Merginos, gal galit ką patart, jau ilgą laiką kamuojuosi su smulkučiais spuogiukais ant kaktos, niekaip nepraeina, labai bjauriai atrodo ir daug jų, nors paprastai net neraudoni, tiesa, palietus ar kitaip sudirginus parausta, buvo praėję tik tuo metu, kai teko gerti KT, tai nejau priežastis hormonai? Uždari jie tokie, tarsi poodiniai... Žinoma iškyla ir vienas kitas didesnis, pūlingas, bet čia jau bet kurioj veido vietoj gali, tai šituos nesunku priveikt, šitie gal ir nuo kitų priežasčių... Būčiau dėkinga už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 12 27, 22:40)
Kiek laiko meto tais spuogeliais?  g.gif

na taip ''svieziai'' tai apie savaite su puse baisiai atrodau doh.gif
QUOTE(amber123 @ 2011 12 27, 23:24)
o as bijau garsiai dziaugtis, bet po biski matau,kad giluminiai pabaisos mane apleidzia.. tik dabar neisrisu del ko  biggrin.gif manau daug kas susidejo i viena vieta ir padejo.. nes jau ilgai nekyla nauju, o seni uzgyjo beveik.. tepliojau gera 1.5sav aloe gel is forever living,jis manau labiausia padejo.. nzn kaip ir kodel, bet po jo ryte matydavau akivaizdu pagerejima.. dar labai sumazinau kavos, sumustiniu visokiu, maziau naudoju veidui visokiu s.. nes daug serumu naudojau vienu metu, kaukiu visokiu.. dar apie men ner streso, kuris seniau buvo didelis.. ir manau tai ir padejo  ax.gif tfu tfu.. zesim kaip cia toliau

o kaip ta aloe geli tepi-lokaliai aar visa veida?
as kiek pamenu,tai kai visa veida juo tepdavau ir palaikydavau kelias minutes kaip kauke,tai izuariai erzindavo oda
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 12 28, 01:55)
o kaip ta aloe geli tepi-lokaliai aar visa veida?
as kiek pamenu,tai kai visa veida juo tepdavau ir palaikydavau kelias minutes kaip kauke,tai izuariai erzindavo oda

butent foreve living naudojai? nea, tik ta vieta, kur spuogai.. 4u.gif man nuo gryno alijosiaus nieztejo baisiai, o su geliu viskas ok smile.gif bet as tikrai nesakau, kad butent jis padejo, bet tikrai daug prisidejo prie apgyjimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 28 gruodžio 2011 - 00:59
oij jau net nezinau kieno as ji naudojau...
na tai sveikinu pagijus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 12 28, 02:00)
oij jau net nezinau kieno as ji naudojau...
na tai sveikinu pagijus  biggrin.gif

a.. nu tai jei kitoks, tai nzn.. man sitas tiko 4u.gif ss... dar neaisku .. dar tik labai pagyjo po tiek men.. nzn tiksliai nuo ko, bet kaip sakiau, trb viskas po biski padejo smile.gif topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 28, 01:02)
a.. nu tai jei kitoks, tai nzn.. man sitas tiko  4u.gif ss... dar neaisku .. dar tik labai pagyjo po tiek men.. nzn tiksliai nuo ko, bet kaip sakiau, trb viskas po biski padejo smile.gif  topsecret.gif

arba per ta laika ciklas praejo,ateis kitas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kucci_kucci: 28 gruodžio 2011 - 01:05
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 12 28, 02:04)
arba per ta laika  ciklas praejo,ateis kitas  biggrin.gif  biggrin.gif

tfu tfu blem.. neduok tu dieve.. bet ar gali ciklas tas ar kas ten but daugiau nei 3men.. siaaaaaubas
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 12 27, 19:03)
tai dabar nenaudoju BHA ir cinko, bet kazkaip nematau pagerejimo  verysad.gif

Mane nuo rugsciu beria giluminiais spuogais verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 12 27, 19:03)
, mineralines naudojimu (siaip naudoju tapacia mineraline jau turbut 3 karta, bet kiek zinau ji pakeista truput yra, bet ingredientai lyg ir tie patys)  g.gif

man išdygo tokių giluminių, baisių, skaudžių nuo mineralinės. Kaip sunkiai ir nenoriai gyja sad.gif šventės sugadintos
Atsakyti
merginos kaip ACNECOLOR priemone kaip ir nuo spuogeliu kazkas panasaus i pudra, noreciau isigyti kasdieninem naudojimui, bet ar verta taip pat pabandyti ja ir del spuogu, ar kazkam ji tiko...?
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2011 12 28, 12:57)
Mane nuo rugsciu beria giluminiais spuogais verysad.gif

Visko gali buti, bet BHA naudojau jau senokai ir kaip tik, labai veido oda pagrazejo, bet nusipirkau kito gamintojo ir prasidejo nesamones, nors negaliu irgi sakyti, kad butent nuo to, bet tiek spuogu vienu metu senai neturejau verysad.gif doh.gif Sakau gal bandyti koki kremuka ant spuogeliu su antibiotikais nusipikrti, nuejus pas kosmetologe paprasyti recepto. Bet kazin ar verta naudoti ta tepaliuka su antibiotikais, bijau, kad odai tada isvis niekas nebepades po to. unsure.gif
Atsakyti