Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 06, 21:23)
Manau, priklauso nuo odos tipo. Pvz man jokio raudonumo nebuna  schmoll.gif kitos, kaip Jus rasot, ir pora dienu raudonos vaiksto  unsure.gif Ir dar manau, akd po valymo veidas neturi buti tragiskas, o kaip tik apramintas. Suprantu, jei spuogeliu salinimo vietos raudonos, bet tirkai ne visas veidas. Gal tokiu atveju tada netinka valymo metu naudojama kosmetika, ar kosmetologe persistenge?  g.gif  4u.gif
Man veido valymas yra netgi maloni procedura  blush2.gif aisku, kai kada skauda, bet tai trunka max 5 min  ax.gif

tikrai, kad nuo odos priklauso, man gal pusdienį būna raudona ir po to vėl normali. o va kai mama darėsi tai jos veidas raudonais plėmais buvo nusėtas kelias dienas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 11 06, 18:17)
20 ir 35 proc. O jum matesi poveikis po kurso? Man jau po vieno karto oda sviesesne, grazesne smile.gif

po 1 karto islindo papildomu spuogu, po 2 kartu jau matesi poveikis, oda zym,iai grazesne tapo. Dabar penktadieni buvo 3 kartas, tai nieko, sikart lengviau reagavo nei antraji, siek tiek paraudus, vienas kitas papildomas spuogelis. Kas man labiausiai patinka, kad sumazejo riebumas, zodziu poveikis matos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2011 11 06, 22:43)
po 1 karto islindo papildomu spuogu, po 2 kartu jau matesi poveikis,  oda zym,iai grazesne tapo. Dabar penktadieni buvo 3 kartas, tai nieko, sikart lengviau reagavo nei antraji, siek tiek paraudus, vienas kitas papildomas spuogelis. Kas man labiausiai patinka, kad sumazejo riebumas, zodziu poveikis matos  wub.gif

4 kartai isviso? del poveikio tai ir as labai dziaugiuos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Label @ 2011 11 07, 14:30)
4 kartai isviso? del poveikio tai ir as labai dziaugiuos drinks_cheers.gif

eisiu 6, dabar kol kas tik 3 kartai buvo. Bet riebumas sumazejo jau po antro thumbup.gif
Atsakyti
kurios priemones yra veiksmingiausios kovojant nuo spuogu kuriu sudetyje yra BHA, AHA ar Benzoilo peroksidas ?
Atsakyti
Turbūt tikrai nuo odos, nes anksčiau valė ir su kitokia kosmetika, bet visiškai ta pati tragedija buvo... verysad.gif Dabar ir galvoju, reiktų išbandyti gal rūgštinį veido valymą, gal būtų bent kiek geriau... O kurį saloną renkasi vilnietės?
Atsakyti
del rugstiniu valymu...man labai padejo kol dariausi kursa,dar pora men darantis karta i men buvo normaliai,bet paskui nzn,ar oda priprato ar kaip(kadangi pas mane riebi ji labai) tai net didinant procenta rugsties po truputi ,nebepadejo doh.gif berimai vel prasidejo ,inkstiru dar daugiau ir vienu zodziu pinigai i bala,na tik demeles pasviesedavo ,tai va vienintelis dalykas kuris dar vyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 12, 17:05)
del rugstiniu valymu...man labai padejo kol dariausi kursa,dar pora men darantis karta i men buvo normaliai,bet paskui nzn,ar oda priprato ar kaip(kadangi  pas mane riebi ji labai) tai net didinant procenta rugsties po truputi ,nebepadejo doh.gif berimai vel prasidejo ,inkstiru dar daugiau ir vienu zodziu pinigai i bala,na tik demeles pasviesedavo ,tai va vienintelis dalykas kuris dar vyko biggrin.gif

Tai zinoma, kad rugstiniai valymai ne visagaliai 4u.gif Tegu mergaites negalvoja, akd pasidarius kursa ar viena valyma, oda spindes biggrin.gif Reikia viso komplekso, i kuri ieina ir mityba, ir prieziura, ir prof prieziura pas kosmetologe, ir amzius, ir hormonai...ect... As galiu kaltinti mane alergizuojanti veiksni, jei buvau su juo susidurus ir mane tarkim isbere, bet sakyti kad rugtinis valymas nebepadejo manau neteisinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 12, 21:48)
Tai zinoma, kad rugstiniai valymai ne visagaliai  4u.gif Tegu mergaites negalvoja, akd pasidarius kursa ar viena valyma, oda spindes  biggrin.gif Reikia viso komplekso, i kuri ieina ir mityba, ir prieziura, ir prof prieziura pas kosmetologe, ir amzius, ir hormonai...ect... As galiu kaltinti mane alergizuojanti veiksni, jei buvau su juo susidurus ir mane tarkim isbere, bet sakyti kad rugtinis valymas nebepadejo manau neteisinga  4u.gif

as dariausi kursa+dar puse metu kas menesi,naudoju rugstinius produktus namie,apie mityba net nesneku,nes tikrai labai ziuriu ka dedu i burna:) savo postu norejau pasakyt,kad jei problemos didesnes,rugstiniai valymai tikrai ju neispres smile.gif kaip man dermatooge sake,tai tik pseudogydymas,kai paploninama oda,pasausinama,bet tai tik kuriam laikui.aisku jei problemos ner dideles,tai efektas bus didelis,bet pas ka su oda problemos nemazos,deja deja,bet nei mitybos reguliavimas,nei valymai nepades.
Atsakyti
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 13, 10:56)
as dariausi kursa+dar puse metu kas menesi,naudoju rugstinius produktus namie,apie mityba net nesneku,nes tikrai labai ziuriu ka dedu i burna:) savo postu norejau pasakyt,kad jei problemos didesnes,rugstiniai valymai tikrai ju neispres smile.gif kaip man dermatooge sake,tai tik pseudogydymas,kai paploninama oda,pasausinama,bet tai tik kuriam laikui.aisku jei problemos ner dideles,tai efektas bus didelis,bet pas ka su oda problemos nemazos,deja deja,bet nei mitybos reguliavimas,nei valymai nepades.

O kas yra didesnes odos problemos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2011 11 13, 13:29)
O kas yra didesnes odos problemos?  4u.gif

kai beria ne po kelis spuogelius,o ju daug ir dauguma giluminiu smile.gif
ir pridesiu dar kai niekas nepadeda ar padeda tik trumpam smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Belle Du Jour: 13 lapkričio 2011 - 16:54
QUOTE(Belle Du Jour @ 2011 11 13, 16:54)
kai beria ne po kelis spuogelius,o ju daug ir dauguma giluminiu smile.gif
ir pridesiu dar kai niekas nepadeda ar padeda tik trumpam smile.gif

Priklauso nuo odos problemu priezasties 4u.gif jei priezasts yra odos infekcija, tai rugstiniai valymai gali 100 % padeti, jei priezastis- hormonai, ar ligos, beabejo, valymai nebus gydymo pagrindas. Zodziu, kiekvienam individualiai, pagal jo poreikius, tikslus, ir ect. 4u.gif 4u.gif

O kaip dabar laikosi Jusu oda? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 13 lapkričio 2011 - 17:36