Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 20, 12:18)
amber, draugė mano  biggrin.gif , pas mane smakro linija visada problematiškiausia vieta  doh.gif  biggrin.gif  nors dabar jau tfu tfu tfu, negaliu skųstis, kai kai turėjau rimtesnių bėdų su veidu, smakras llabiausiai kentėdavo.
Ir šiaip smakrą pabėrė, bet čia kaip sakoma, kad ginekologinės problemos kai būna, smakrą beria, nes tikrai turėjau čia kažkokią problemėlę ir išbėrė paskui, ar sutapimas tik  g.gif

Mes geriau bukit knygu drauges.. sita problema tai fui fui doh.gif matai, man ne ant smakro, o grynai grynai ant zandikaulio linijos.. net gi dabar kudinuos, nes kai pagurklio ner, jie beveik nesimato, nes lieka ant zandikaulio kaklo ir kol galvos nenulenki nesimato biggrin.gif biggrin.gif bet seip sako nebutinai del ginekolog bedu kyla.. ir del maisto organizmo uzterstumo.. sad.gif( eisiu po svenciu pas gyd... nes jei prades lipt ant veido tai.. nusisausiu doh.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2011 12 20, 01:48)
Spuogai nuo ko  biggrin.gif
Aš nenaudočiau, jei griaužtų  ax.gif Gal tavo odai tiesiog ta alijošiaus rūšis netinka ir tiek. Visko gi būna.

Tai jei zinociau nuo ko, greiciau issigydyciau biggrin.gif
gali but.. va dabar tepu foreve living geli alavijo, nuo jo negrauzia.. bet irgi apramina, apgydo juos
Atsakyti
gal padetu hormonus issitirti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 11 18, 13:10)
Noriu parasyti, nenaudokite antibakteriniu cheminiu priemoniu, nes gali buti dar blogiau.
Idedu nusikopijuota recepta, man padeda, gal ir jums pades"
Buvau spuoguota nuo paauglystės iki 30 metų,
ir dabar tebebūčiau jei ne atrastas vienintelis vaistas , kuris padėjo - tai vieną kartą per dieną su medumi geriamas ekologiškų avižų grūdų nuoviras. Labai labai padėjo, tikrai rekomenduoju. Ir pigi priemonė ir imunitetą stiprina. Išsiverdu tą nuovirą 4-ioms dienoms ir geriu po nepilną puodelį su šaukšteliu medaus rytais, prieš valgį.

Nuovirą darau taip:

maždaug stiklinę ekologiškų avižų grūdų nuplaunu, užpilu litru vedančio vandens, uždengus palieku pastovėti.
po 10-12 val. šį skystį pavedu ant silpnos ugnies 20-30 min. Vėl palieku pastovėti apie 8-10 val.

Geriu po stiklinę kartu su kruopomis, su šaukšteliu medaus rytais, prieš valgį.

Geriu jau kokius 3 mėnesius, spuogų nebeturiu!!! Spuogai išnyko po poros savaičių, dar porą mėnesių nyko po jų likę randai...

Įdedu ištrauką iš straipsnio:

Avižos
Garsus senovės gydytojas Hipokratas, pabrėždamas avižų svarbą žmogaus organizmui, siūlė gerti avižų nuovirą kaip arbatą. Šiuose grūduose daug riebalų, baltymų, amino rūgščių, geležies, fosforo, jodo, kalio, magnio, mangano, nikelio, chromo, cinko, sieros, titnago, B grupės vitaminų, vitaminų A, K, E, nikotino rūgšties. Avižose yra medžiagų, stiprinančių širdį, plaučius, skrandį ir nervus, o šių grūdų apvalkaluose - medžiagų, mažinančių cukraus kiekį kraujyje. Avižos labai tinka vaikų mitybai, nes savo sudėtimi jos yra panašios į motinos pieną.
Avižų produktai pasižymi organizmą ir imunitetą stiprinančiomis, tonizuojančiomis, kraują gerinančiomis, šlapimą skatinančiomis ir priešuždegiminėmis savybėmis. Valgant avižų produktus, išsivalo organizmas, normalizuojasi medžiagų bei riebalų apykaita, sumažėja svoris.

Gydomasis avižų nuoviras
Nuplaukite 1 stiklinę avižų grūdų, užpilkite 1 litru šilto vandens, uždenkite, palikite 10 valandų nusistovėti, po to pavirkite pusvalandį ant silpnos ugnies. Indą su nuoviru šiltai apriškite, palikite nusistovėti dar 12 valandų, po to nukoškite ir įpilkite verdančio vandens, kad nuoviro būtų vėl 1 litras. Šio šilto nuoviro gerkite mėnesį laiko kasdien po puse stiklinės 3-4 kartus per dieną pusę valandos prieš valgį.
* Šio nuoviro patariama gerti sutrikus medžiagų apykaitai, kai kraujyje daug cholesterino, sergantiems cukriniu diabetu, inkstų, kepenų ir šlapimo pūslės ligomis, gydant skrandžio ir žarnyno gleivinę, skrandžio ir dvylikapirštės žarnos opaligę, sergant tulžies pūslės ir šlapimo pūslės akmenlige.
* Avižų nuoviras, geriamas su medumi, sustiprins jėgas, padės atsistatyti persirgus sunkiomis ligomis. Naudinga šio nuoviro pagerti ir sveikiems žmonėms, ypač po žiemos, atėjus pavasariui.
* Jei gersite avižų nuoviro, jūsų oda bus sveikesnė ir geriau augs plaukai.
* Avižų nuoviro su sviestu patariama vartoti kosintiems, sergantiems plaučių ligomis ir bronchitu. Avižų nuoviras pasižymi atsikosėjimą lengvinančiomis savybėmis.

Laba smile.gif noriu pasakyti didelį ačiū jums už šį paratimą 4u.gif darausi jau beveik dvi savaites tą nuovirą ( nors man ir gaunasi daugiau kruopų košė, nei nuoviras, tačiau problemos iš to nedarau ir suvalgau viską su kruopomis) ir spuogų tikrai apmažėjo thumbup.gif na kol kas negaliu sakyti, jog visai išnyko, tačiau nedaug laiko dar ir pusryčiauju tuo nuoviru smile.gif

Tiesa, nežinau kodėl, bet buvo labai sunku rasti avižų kruopų, ne vieną prekybcentrį ir eko prekių parduotuvę apėjau, kol pagaliau vienoj radau paskutinį pakelį g.gif

Bet dabar atėjo laikas kovoti su daugyyyybe dėmelių, kurios puošia mano veidelį doh.gif užmačiau šiandien tokią akciją http://www.citylife....ocedur-su-e-li/, esu girdėjusi ir anksčiau, bet kaina atmušdavo norą, todėl dabar norėčiau paklausti jūsų, gal kuri esat bandžiusi tokią procedūrą? kaip poveikis? kiek tokių reikėjo rezultatams pasiekti? ar verta tokios kainos? ( na tokios, kokia yra su akcija biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 20, 20:46)
Mes geriau bukit knygu drauges.. sita problema tai fui fui  doh.gif matai, man ne ant smakro, o grynai grynai ant zandikaulio linijos.. net gi dabar kudinuos, nes kai pagurklio ner, jie beveik nesimato, nes lieka ant zandikaulio kaklo ir kol galvos nenulenki nesimato  biggrin.gif  biggrin.gif

Suprantu, man taip ir būdavo, ant žandikaulio linijos, šiaip nesimatydavo, kol galvos nepalenkdavau ar nenusifotografuodavau netinkamu kampu doh.gif ir nesuprasi nuo ko čia ta vieta taip buvo, susitvarkė viskas po valymų...
Papildyta:
QUOTE(Grisha @ 2011 12 21, 13:15)
Laba smile.gif noriu pasakyti didelį ačiū jums už šį paratimą  4u.gif  darausi jau beveik dvi savaites tą nuovirą ( nors man ir gaunasi daugiau kruopų košė, nei nuoviras, tačiau problemos iš to nedarau ir suvalgau viską su kruopomis) ir spuogų tikrai apmažėjo  thumbup.gif  na kol kas negaliu sakyti, jog visai išnyko, tačiau nedaug laiko dar ir pusryčiauju tuo nuoviru  smile.gif 

Aš irgi labai noriu išbandyti, neprisiruošiu, kitą savaitę atostogas turėsiu, tai pažaisiu su tais nuovirais. Tikiu kažkaip, kad padeda, apskritai kruopos sveika, tai ir čia gal organizmas prasivalo, o tada ir veido būklė pagerėja smile.gif

Ar niekas iš čia besireiškiančių TCA pylingų nesat bandžiusios?
Atsakyti
QUOTE(Grisha @ 2011 12 21, 13:15)
Laba smile.gif noriu pasakyti didelį ačiū jums už šį paratimą  4u.gif  darausi jau beveik dvi savaites tą nuovirą ( nors man ir gaunasi daugiau kruopų košė, nei nuoviras, tačiau problemos iš to nedarau ir suvalgau viską su kruopomis) ir spuogų tikrai apmažėjo  thumbup.gif  na kol kas negaliu sakyti, jog visai išnyko, tačiau nedaug laiko dar ir pusryčiauju tuo nuoviru  smile.gif 

Tiesa, nežinau kodėl, bet buvo labai sunku rasti avižų kruopų, ne vieną prekybcentrį ir eko prekių parduotuvę apėjau, kol pagaliau vienoj radau paskutinį pakelį  g.gif 

Bet dabar atėjo laikas kovoti su daugyyyybe dėmelių, kurios puošia mano veidelį  doh.gif  užmačiau šiandien tokią akciją http://www.citylife....ocedur-su-e-li/, esu girdėjusi ir anksčiau, bet kaina atmušdavo norą, todėl dabar norėčiau paklausti jūsų, gal kuri esat bandžiusi tokią procedūrą? kaip poveikis? kiek tokių reikėjo rezultatams pasiekti? ar verta tokios kainos? ( na tokios, kokia yra su akcija  biggrin.gif  )

thumbup.gif
Avizas perku Kalvariju turguje, avizu nuoviras veikia geriau su viskuo, su visa luoba. Ju nelabai galima suvalgyti, nebent sukramtyti ir isspjauti. Ten tokios ir yra, sveriamos. 1 kg 2 lt buvo paskutini karta. Man nesunku buvo rast. Ir pastebiu, kad imuniteta stiprina, nes vaikai sloguoja, o as ne, daznai uzsikresdavau nuo ju.
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 21, 15:15)
thumbup.gif
Avizas perku Kalvariju turguje, avizu nuoviras veikia geriau su viskuo, su visa luoba. Ju nelabai galima suvalgyti, nebent sukramtyti ir isspjauti. Ten tokios ir yra, sveriamos. 1 kg 2 lt buvo paskutini karta. Man nesunku buvo rast. Ir pastebiu, kad  imuniteta stiprina, nes vaikai sloguoja, o as ne, daznai uzsikresdavau nuo ju.

hm, koži, kodėl man jos gaunasi minkštos, nors pardavėja patikino, kad avižos su visa luobele g.gif reikės kitą kartą nusipirkti Kalvarijų turguje, bus patikimiau smile.gif ir dar kilo tokia mintis, dėl tos gaminimo vietos, kai jas reikia pusvalandį pavirti ant silpnos ugnies, kvailas klausimas, bet ar jūs tą pusvalandį skaičiuojate nuo užvirimo laiko?
Atsakyti
QUOTE(Grisha @ 2011 12 21, 16:02)
hm, koži, kodėl man jos gaunasi minkštos, nors pardavėja patikino, kad avižos su visa luobele  g.gif reikės kitą kartą nusipirkti Kalvarijų turguje, bus patikimiau smile.gif ir dar kilo tokia mintis, dėl tos gaminimo vietos, kai jas reikia pusvalandį pavirti ant silpnos ugnies, kvailas klausimas, bet ar jūs tą pusvalandį skaičiuojate nuo užvirimo laiko?

nuo uzvirimo, juk taip pagal visus receptus virimo laikas skaiciuojasi
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 21, 13:25)

kaip valei? tai tada reiskia organizmas buvo uzterstas, jei susitvarke po valymo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cheese @ 2011 12 20, 20:53)
gal padetu hormonus issitirti smile.gif

planuoju ta ir daryt po svenciu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 22, 16:06)
kaip valei? tai tada reiskia organizmas buvo uzterstas, jei susitvarke po valymo  smile.gif

Ne organizmą valiau, o veidą - rūgštiniais+mechaniniais valymais smile.gif
Atsakyti
o avizu grudai skiriasi nuo avizu kruopu? blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif

bandysiu butinai sita recepta! aciu labai, kad pasidalinot wub.gif

kurioje tiksliau vietoje ieskoti kalvariju turguje avizu grudu? blush2.gif

ir dar noriu paklausti - koks butu megstamiausias nekemsantis labai drekinantis sertifikuotas ar siaip labai eko kremukas jusu, mergaites? 4u.gif naudoju aliejukus, lazdynu, jojobos.. na bet kazkaip neuztenka drekinimo ir prieziuros g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikudama: 22 gruodžio 2011 - 15:36
QUOTE(mėnulis @ 2011 11 18, 12:10)

[color=red]Buvau spuoguota nuo paauglystės iki 30 metų,
ir dabar tebebūčiau jei ne atrastas vienintelis vaistas , kuris padėjo - tai vieną kartą per dieną su medumi geriamas ekologiškų avižų grūdų nuoviras. Labai labai padėjo, tikrai rekomenduoju. Ir pigi priemonė ir imunitetą stiprina. Išsiverdu tą nuovirą 4-ioms dienoms ir geriu po nepilną puodelį su šaukšteliu medaus rytais, prieš valgį.

Nuovirą darau taip:

maždaug stiklinę ekologiškų avižų grūdų nuplaunu, užpilu litru vedančio vandens, uždengus palieku pastovėti.
po 10-12 val. šį skystį pavedu ant silpnos ugnies 20-30 min. Vėl palieku pastovėti apie 8-10 val.

Geriu po stiklinę kartu su kruopomis, su šaukšteliu medaus rytais, prieš valgį.

Geriu jau kokius 3 mėnesius, spuogų nebeturiu!!! Spuogai išnyko po poros savaičių, dar porą mėnesių nyko po jų likę randai...

<...>

Gydomasis avižų nuoviras
Nuplaukite 1 stiklinę avižų grūdų, užpilkite 1 litru šilto vandens, uždenkite, palikite 10 valandų nusistovėti, po to pavirkite pusvalandį ant silpnos ugnies. Indą su nuoviru šiltai apriškite, palikite nusistovėti dar 12 valandų, po to nukoškite ir įpilkite verdančio vandens, kad nuoviro būtų vėl 1 litras. Šio šilto nuoviro gerkite mėnesį laiko kasdien po puse stiklinės 3-4 kartus per dieną pusę valandos prieš valgį.

geriat pusvalandį prieš valgį kaip str. parašyta?
pilat užvirintą vandenį po to, kai praeina 12 val. po stovėjimo? kad vėl būtų litras?
negerėt 3 - 4 kartus per dieną?
Atsakyti
sveikutes,
jungiuos i jusu bureli 4u.gif pati turiu nemazai problemu su veido oda.ypac pastaruoju metu- tiesiog guzais ant smakro linijos.niekas nepadeda doh.gif jau prarandu vilti.ypac beria pries menesines.kas baisiausia- lieka nemazi randai... verysad.gif nebezinau jau ko ir imtis.
Atsakyti