QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 20, 12:18)
amber, draugė mano , pas mane smakro linija visada problematiškiausia vieta nors dabar jau tfu tfu tfu, negaliu skųstis, kai kai turėjau rimtesnių bėdų su veidu, smakras llabiausiai kentėdavo.
Ir šiaip smakrą pabėrė, bet čia kaip sakoma, kad ginekologinės problemos kai būna, smakrą beria, nes tikrai turėjau čia kažkokią problemėlę ir išbėrė paskui, ar sutapimas tik
Ir šiaip smakrą pabėrė, bet čia kaip sakoma, kad ginekologinės problemos kai būna, smakrą beria, nes tikrai turėjau čia kažkokią problemėlę ir išbėrė paskui, ar sutapimas tik
Mes geriau bukit knygu drauges.. sita problema tai fui fui matai, man ne ant smakro, o grynai grynai ant zandikaulio linijos.. net gi dabar kudinuos, nes kai pagurklio ner, jie beveik nesimato, nes lieka ant zandikaulio kaklo ir kol galvos nenulenki nesimato bet seip sako nebutinai del ginekolog bedu kyla.. ir del maisto organizmo uzterstumo.. ( eisiu po svenciu pas gyd... nes jei prades lipt ant veido tai.. nusisausiu
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2011 12 20, 01:48)
Spuogai nuo ko
Aš nenaudočiau, jei griaužtų Gal tavo odai tiesiog ta alijošiaus rūšis netinka ir tiek. Visko gi būna.
Aš nenaudočiau, jei griaužtų Gal tavo odai tiesiog ta alijošiaus rūšis netinka ir tiek. Visko gi būna.
Tai jei zinociau nuo ko, greiciau issigydyciau
gali but.. va dabar tepu foreve living geli alavijo, nuo jo negrauzia.. bet irgi apramina, apgydo juos