Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(guodzik @ 2011 12 19, 22:24)

kas nuo ko? g.gif nesupratau klausimo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 19 gruodžio 2011 - 21:35
O gal kuri žinot ar galima maitinančiai nakvišų aliejaus ir Rasa kremas - gelis su BHA IR SIEROS RUGŠTIM? Baigiu nudurnėt, jau virš 25metų, bet spuoguota nuo 16 ir nepraeina. Tik kontraceptikai padėdavo, bet nebenoriu šito brudo kišt į savo organizmą.
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2011 12 19, 14:24)
o kur perkat? nerandu biggrin.gif

Droge, kiek pamenu, būdavo visokių spalvų pakuotės rusiško molio, po kelis litus kainuoja ir ilgam užtenka. Kvapų namuose yra gasulo molis. Daug kur yra to molio pirkti, tik atidžiau pasižvalgyt reikia arba pardavėjų paklausti mirksiukas.gif

QUOTE(amber123 @ 2011 12 19, 14:34)
kas nuo ko?  g.gif nesupratau klausimo..

Spuogai nuo ko biggrin.gif

QUOTE(Orfeja @ 2011 12 19, 14:35)
O gal kuri žinot ar galima maitinančiai nakvišų aliejaus ir Rasa kremas - gelis su BHA IR SIEROS RUGŠTIM? Baigiu nudurnėt, jau virš 25metų, bet spuoguota nuo 16 ir nepraeina. Tik kontraceptikai padėdavo, bet nebenoriu šito brudo kišt į savo organizmą.

BHA nėšumo metu nerekomenduojama. Ar jį patenka į motinos pieną nėra ištirta, tai patariama nenaudoti.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 12 19, 13:10)
tai va as ir girdejus.. tas nepatinka, tai reiskia, kad geriau nenaudot.. ar tiesiog nepatinka.. nes jei tik nepatinka, tai man dzin, nes as cia su reikalu dedu, tegu pakencia, kol tas gyvates istrucysiu  biggrin.gif

Aš nenaudočiau, jei griaužtų ax.gif Gal tavo odai tiesiog ta alijošiaus rūšis netinka ir tiek. Visko gi būna.
Atsakyti
QUOTE(Mannu @ 2011 12 19, 09:53)
O kokį jūs aparačiuką naudojate? Prisiskaičiau apie juos kitoj temoj ir galvoju, kuris mano riebiai odai tiktų..  g.gif
4u.gif

Olay ProX Advanced Cleansing System.
Kadangi kitų nebandžiau, sunku kažką daugiau pasakyti. ax.gif
Atsakyti
tai taip, pieno produktai baltymai, bet yra zmoniu, kurie tiesiog nevalgo pieno produktu..del alergijos, guvuneliu ar pan. bet jus sakote kad isivis baltymu atsisakete...tai man tas idomu pasirode:) kaip galima isivs nevalgyti baltymu??kodel taip nusprendete? smile.gif
ai dabar pamaciau jog rasete, kad nevalgote pieno produktu..tada gerai viskas, aisku:)) ir kaip sekasi? manote tai turi itakos jusu odos buklei?labai idomu butu suzinoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima21: 20 gruodžio 2011 - 09:08
QUOTE(busima21 @ 2011 12 20, 10:00)
ai dabar pamaciau jog rasete, kad nevalgote pieno produktu..tada gerai viskas, aisku:)) ir kaip sekasi? manote tai turi itakos jusu odos buklei?labai idomu butu suzinoti 4u.gif

Man grynai nuo pieno produktų iškyla guzai - nebegeriu kavos su pienu, varškės, jogurtukų nevalgau - iš karto graži pasidaro. Tik kur pasivaišinu kapučino - ant žandikaulio guzai garantuoti. Vis darau bandymus, gal kas iš pieno produktų tiks. Išgėriau kefyro - na jau kelios dienos, lyg nieko blogo nematau..
Atsakyti
amber, draugė mano biggrin.gif , pas mane smakro linija visada problematiškiausia vieta doh.gif biggrin.gif nors dabar jau tfu tfu tfu, negaliu skųstis, kai kai turėjau rimtesnių bėdų su veidu, smakras llabiausiai kentėdavo. Dabar didelis raudonas giluminis ant smakro, nu gal praeis iki kalėdų bent doh.gif teplioju arbatmedžio ar, kaži ką dar sugalvoti čia ant jo tepti g.gif

Ir šiaip smakrą pabėrė, bet čia kaip sakoma, kad ginekologinės problemos kai būna, smakrą beria, nes tikrai turėjau čia kažkokią problemėlę ir išbėrė paskui, ar sutapimas tik g.gif

----------------

O kokias šiaip drėkinančias kaukes naudojat? Nes pas mane kaip dehidruota oda toks jausmas, nenoriu valančių kažkokių, padrėkint labiau noriu g.gif biocell visai patinka, bet noriu kažką kito išsibandyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 20 gruodžio 2011 - 11:20
QUOTE(aistuliaa @ 2011 12 19, 23:18)

Ir šiaip smakrą pabėrė, bet čia kaip sakoma, kad ginekologinės problemos kai būna, smakrą beria, ...

Sveikos merginos, tikrai idomu, internete ieskojau - ne kazi ka radau. Ar kuri zinote, nuo ko beria veido tam tikras zonas? Pvz., as taip pat girdejau, jog smakra beria del ginekolog,problemu. Taip pat kazkur girdejau, kad del skrandzio problemu... Bet cia labiau is agenturos "Viena boba sake" bylu. blink.gif
Taigi pas mane kokius du metus buvo SIAUBINGAS smakras. Dar stebedavaus - kakta ir zandai - svarut svaruteliai, o smakras - "trigubas" - vienas ant kito giluminiai spuogai. Negaledavau nei maskuokliu tept, nei pudros ar dar ko. Tikrai buvo labai baisu.
Dabar smakras - kaip kudikio. Nei vieno spuogo jau ir uzgijo visi randeliai. O spuogai buvo pradeje kilti...ant zandu... doh.gif Ko NIEKADA pries tai nebuvo. verysad.gif
Tada, kai spuogai "pakeite lokacija" ir pradejau ieskoti info - kas tai gali itakoti.

P.S. Dabar oda svari, belieka uzgyti tik likusiems randeliams. Sioje temoje anksciau rasiau placiai, kaip man to pavyko pasiekti be vaistu ir hormonu. ax.gif
Atsakyti
sveiki. turiu didele problema su juodais inkstiriukais, pas mane ju netik ant nosies bet ir smakro, zandu doh.gif verysad.gif
kai buvau pas gyd, ji man israse FINACEA 150mg/g gelis. jis tipo ir spuogams labai geras...
istiesu gal ir geras, bet man gyd. liepe tepti visa veida, kai as sio gelio pasitepu man pradeda niezet veida doh.gif traukti ji, nu neapsakomas jausmas, kad kenteti negali.. ispradziu pabudavau 10-15min ir praeidavo, o dar isvis sustiprejo tas niezejimas, kad tenka nusiprausti.

sakau gal jus ka galetumetet pasiulyti tiems juodiems inkstirams, nes nesu daug ka bandziu dar jiems, tai norisi gal net keliu variantu ir pabandyt, gal kuri priemone nors kiek pades. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 12 20, 01:55)
sveiki. turiu didele problema su juodais inkstiriukais, pas mane ju netik ant nosies bet ir smakro, zandu doh.gif  verysad.gif

sakau gal jus ka galetumetet pasiulyti tiems juodiems inkstirams, nes nesu daug ka bandziu dar jiems, tai norisi gal net keliu variantu ir pabandyt, gal kuri priemone nors kiek pades. blush2.gif

Priemones ne kazi ka ir pades, arba laikinai, siulau "tvarkytis" is vidaus - gerti vandens daugiau, perziureti turimas kosmetikos preimones - kurios kemsa poras - sveisti lauk.

Man visa tai labai padejo, inkstiru turiu labai mazai ir neryskiu. Nors dar visai neseniai buvo priesingai.
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Flos @ 2011 12 20, 03:07)
Man grynai nuo pieno produktų iškyla guzai - nebegeriu kavos su pienu, varškės, jogurtukų nevalgau - iš karto graži pasidaro. Tik kur pasivaišinu kapučino - ant žandikaulio guzai garantuoti. Vis darau bandymus, gal kas iš pieno produktų tiks. Išgėriau kefyro - na jau kelios dienos, lyg nieko blogo nematau..

Tikriausiai laktozės netoleruoji. Kefyre jos labai mažai yra, ir apskritai jis padeda organizmui lengviau laktozę skaidyti- gal dėl to ir nekilo reakcija mirksiukas.gif

QUOTE(kristynka* @ 2011 12 20, 06:55)
sveiki. turiu didele problema su juodais inkstiriukais, pas mane ju netik ant nosies bet ir smakro, zandu doh.gif  verysad.gif
kai buvau pas gyd, ji man israse FINACEA 150mg/g gelis. jis tipo ir spuogams labai geras...

Jei problema tik inkštirai, tikrai pradėčiau nuo kosmetinių priemonių, o ne stiprių vaistų, ką išrašė gydytoja. Visų pirma, jei gali sau leisti- mechaniniai ir/arba rūgštiniai valymai pas kosmetologę, o namie- kremas ar gelis salicilo rūgštim.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 20 gruodžio 2011 - 18:48
QUOTE(Flos @ 2011 12 20, 10:07)

man irgi nuo pieno produktu, bet tik nuo didesniu kiekiu. Kazkada varske rytais vazlgiau kokius du menesius ir nesuvokiau ko baiseju tiesiog akyse, tada bac ir viskas paaiskejo. Varskes vengiu, o veidas susitvarke tik po poros men sad.gif baisiai erzina mane tie spuogai. tik atrodo susitvarkau su oda ir vel kazkas blogai pasidaro doh.gif
Atsakyti