Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

Įsiterpsiu dėl veido šveitimo kavos tirščiais- seniau ir aš naudodavau kavos tirščius, sumaišydavau su šaukšteliu alyvuogių arba kokosų aliejaus, darydavau beveik kasdien- poveikis tikrai geras, mažiau kimšdavos poros, oda švelni būdavo. Todėl nieko prieš tokį būdą neturiu ax.gif
Dabar naudoju kosmetiką su rūgštimis, gerai pašalina negyvas ląsteles, nešvarumus, o ir šiaip kavos nebegeriu- todėl tokio šveitimo būdo atsisakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 17, 14:35)
nors bendriau mano oda niekad tfu tfu nebuvo problematiska, nei spuoguota, kitu atveju gal kaleciau visai kitaip, del to nesigincyju  4u.gif dabar dar iskyla keli spuogai giluminiai, ir tai jau is proto einu  biggrin.gif

Tai vat, jei kasdien reiktų riebalus melioruot nuo varvančios nosies- kitokia nuomonė turbūt susidarytų lotuliukas.gif Kai oda yra riebi, daug žmonių nesijaučia komfortabiliai, kol jos nenugramdo iki girgždėjimo, nes kitaip jaučiasi "purvini". Aš tokiai priežiūrai nepritariu, nes tai tikrai su laiku kenkia ir pažeidžia odos gebėjimą pačiai tvarkytis. Bet, iš kitos pusės, ne visiems užtenka tik prausikliu odą nuprausti. Kai paviršiuje per dieną susikaupia didelis kiekis riebalų, mirusių ląstelių, juos būtina pašalinti, kad poros nesikimštų. Vieniems to reikia kasdien, kitiems kas antrą, kitiems išvis nereikia. Niekas čia nekalba apie odos žalojimą. Tiesiog kai oda pati nesusitvarko, reikia jai padėti ir kiekvienas pasirenka jiems tinkamas priemones.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 12 17, 23:24)
Tai vat, jei kasdien reiktų riebalus melioruot nuo varvančios nosies- kitokia nuomonė turbūt susidarytų  lotuliukas.gif  Kai oda yra riebi, daug žmonių nesijaučia komfortabiliai, kol jos nenugramdo iki girgždėjimo, nes kitaip jaučiasi "purvini". Aš tokiai priežiūrai nepritariu, nes tai tikrai su laiku kenkia ir pažeidžia odos gebėjimą pačiai tvarkytis.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif neduok tu dieve.. 4u.gif apie ka as ir kalbu.. 4u.gif
Atsakyti
merginos,o gal esate atradusios kokia gera kauke spuoguotai odai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydrune0916 @ 2011 12 18, 11:32)
merginos,o gal esate atradusios kokia gera kauke spuoguotai odai? 4u.gif

Man paprasčiausias molis thumbup.gif Pigu ir veiksminga.
Atsakyti
ziuriai pradejo ant veido ir nugaros atsirasti inkstiru. daugiau kaip puse metu nenaudoju kontraceptiku ir pastebejau, kad naudojau, oda buvo zymiai svvaresne. ka daryti? vel vartoti nenoriu...
Atsakyti
Vajei kokia diskusiją užderėjo dėl to šveitimo... smile.gif

Manau, viskas priklauso nuo odos. Mano oda riebi, poros didelės ir gilios, pati oda stora (kaip čia kažkas juokėsi) ir tikrai nejautri. Todėl su aparačiuku švelniais sukamaisiais judesiais odą plaunu kasdien.

Tikrai nestoviu ir taip sakant, nebrūžinu to veido valandą. Labai švelniai, ne ilgiau nei minutę. O kalbant apie odos šveitimą - to nedarau.
Atsakyti
QUOTE(lisa_nova @ 2011 12 19, 10:20)
Vajei kokia diskusiją užderėjo dėl to šveitimo...  smile.gif

Manau, viskas priklauso nuo odos. Mano oda riebi, poros didelės ir gilios, pati oda stora (kaip čia kažkas juokėsi) ir tikrai nejautri. Todėl su aparačiuku švelniais sukamaisiais judesiais odą plaunu kasdien.

Tikrai nestoviu ir taip sakant, nebrūžinu to veido valandą. Labai švelniai, ne ilgiau nei minutę. O kalbant apie odos šveitimą - to nedarau.

O kokį jūs aparačiuką naudojate? Prisiskaičiau apie juos kitoj temoj ir galvoju, kuris mano riebiai odai tiktų.. g.gif

4u.gif
Atsakyti
Panos, o jus dedat pvz ant giluminiu spuogu gryno alijosiaus? esu macius, kad padeda.. bet galvoju ne per stipru grynas, nuo augalo nupjaunu ir ta geli tepu.. kartais paperšti vietom, tai nzn ar cia gerai, ir ta bakterija trucina, ar netinka man tas alavijas.. bet seip jis toks nepiktybinis, tai nemanau, kad galetu netikt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimyna @ 2011 12 18, 13:34)
ziuriai pradejo ant veido ir nugaros atsirasti inkstiru. daugiau kaip puse metu nenaudoju kontraceptiku ir pastebejau, kad naudojau, oda buvo zymiai svvaresne. ka daryti? vel vartoti nenoriu...

Galima pabandyti pagerti nakvišų aliejaus (geriausiai nerafinuoto), jis teoriškai padeda hormonus reguliuoti. Jame esančios riebiosios rūgštys ir odai naudingos.

QUOTE(amber123 @ 2011 12 19, 05:36)
Panos, o jus dedat pvz ant giluminiu spuogu gryno alijosiaus? esu macius, kad padeda.. bet galvoju ne per stipru grynas, nuo augalo nupjaunu ir ta geli tepu.. kartais paperšti vietom, tai nzn ar cia gerai, ir ta bakterija trucina, ar netinka man tas alavijas.. bet seip jis toks nepiktybinis, tai nemanau, kad galetu netikt?  g.gif

Šiaip šviežias alijošius ir ant žaizdų yra dedamas, ji galima naudoti gryną. Bet jei peršti, gal tavo odai tiesiog nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2011 12 19, 17:20)
Šiaip šviežias alijošius ir ant žaizdų yra dedamas, ji galima naudoti gryną. Bet jei peršti, gal tavo odai tiesiog nepatinka.

tai va as ir girdejus.. tas nepatinka, tai reiskia, kad geriau nenaudot.. ar tiesiog nepatinka.. nes jei tik nepatinka, tai man dzin, nes as cia su reikalu dedu, tegu pakencia, kol tas gyvates istrucysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2011 12 13, 18:24)
Panos gelbekit.. nesuprantu.. jau kuris laikas turiu giluminius spuogus ant zandikaulio linijos.. taip zinau nuo ko jie buna, bet ne apie tai noriu paklaust biggrin.gif naudoju Teebaum toki balta tepala.. is pradziu nuramindavo tuos spuogus ir padejo manau.. o dabar kuri laika netepiau, ziuriu jie taip po biski nyksta.. tik uztepiau to, ir iskele man juos.. ar toliau tept ar nutraukt.. gal jis cia tokiu budu iskelia juos, nu tipo isvalo ir taip turi but.. nesuprantu.. ar jie man kaip tik nuo jo auga labiau.. nebesusigaudau  g.gif

o nuo ko? g.gif
Papildyta:
QUOTE(busima21 @ 2011 12 17, 20:01)
o kam baltyminio maisto atsisakyti??nesuprantu visai...jus zinote kad baltymai labai svarbus zmogaus organizmui, kam isvis jie reikalingi? nu labai man jau idomu, kas per sveika gyvensena, kai nevalgoma baltymu.. suprantu atsisakyti pieno produktu, bet baltymu... g.gif
[

o tai pieno produktai kas? ne baltymai? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2011 12 18, 19:36)
Man paprasčiausias molis  thumbup.gif Pigu ir veiksminga.

o kur perkat? nerandu biggrin.gif
Papildyta:
tokios naujienos. baigiu sugerti kursa nakvisu, pasidariau organizmo valyma, vis dar stengiuosi gyventi be pieno produktu ir bulku, isigijau odos sveitikli (anksciau kauke naudojau sveiciamaja), ryte prausiu tuo paciu octanisan prausikliu, valau natura siberica losijonu ir ju kremuka naudoju, spuogelius vis dar tepu arbatmedziu. Nu ir ka, atrodo oda taisosi. thumbup.gif Nors ir siek tiek sausina oda tas prausiklis, bet jau geriau sausesne nei tokai baisi ir uztersta nei buvo doh.gif visas veidas buvo baisiai uzterstas, atrodo susitvarkau pamazu.
Ir svrabiausia daugiau niekada neuzmigti su makiazu, pastebejau tai po kazkelinto karto, nes tada dvi savaites nesusitvarkau su oda ir vaikstau spuoguota doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guodzik: 19 gruodžio 2011 - 21:25