Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(himalaia @ 2011 12 16, 09:25)
Nes viena iš spuogo atsiradimo priežasčių- odos nesugebėjimas reguliariai atsikratyti negyvų ląstelių. Tai kaip kitaip tokią problemą reguliuoti...

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
kita priezastis vidine, deja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 16 gruodžio 2011 - 10:15
Jei spuogeliai nera labai dideli, padeda medetku arbata. Pagerus arbateles, veido oda pasidaro lygesne, svaresne. Gal kam pades smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pavasarine zemuoge @ 2011 12 16, 11:42)
Jei spuogeliai nera labai dideli, padeda medetku arbata. Pagerus arbateles, veido oda pasidaro lygesne, svaresne. Gal kam pades smile.gif

pastebejau medetku poveiki, bet as ne arbatele geriau, o nuoviru valydavau veideli, irgi padeda 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 16, 10:13)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
kita priezastis vidine, deja

kad jūs su tirščiais žadat šveist. negi tai švelni odos priežiūra?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 12 17, 17:51)

kas veidui, kas kunui naudoja.. kas kam.. gal pas ja stora oda pvz biggrin.gif
Atsakyti
odos negaliam kasdien sveisti!!! tokiu sveitimu metu yra pasalinamos mirusios odos lasteles, nesvarumai, o kasdien ju jug neatsiranda. sugadinsite oda, sveisdamos kasdiena. na bet zinoma elkites kaip ismanote, tai tik patarimai:))
savo veido oda nesiskundziu, ji tikrai gan grazi ir problemu niekada, net pauglysteje neturejau (tfu tfu tfu). zinoma pries moteriskas dienas isdygsta keletas, bet man padeda zvaigzdute..nu zinote ta senu laiku astraus kvapo:) pasitepu nakciai ir rite spuogelis buna islindes..zvaigzdute ji tarsi istraukia. isspaudziu, dezinfekuoju ir vel nakciai pasitepu. kita diena nieko nebera:) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(busima21 @ 2011 12 17, 20:42)
odos negaliam kasdien sveisti!!!  tokiu sveitimu metu yra pasalinamos mirusios odos lasteles, nesvarumai, o kasdien ju jug neatsiranda. sugadinsite oda, sveisdamos kasdiena.
savo veido oda nesiskundziu, ji tikrai gan grazi ir problemu niekada, net pauglysteje neturejau (tfu tfu tfu). zinoma pries moteriskas dienas isdygsta keletas, bet man padeda zvaigzdute..nu zinote ta senu laiku astraus kvapo:) pasitepu nakciai ir rite spuogelis buna islindes..zvaigzdute ji tarsi istraukia. isspaudziu, dezinfekuoju ir vel nakciai pasitepu. kita diena nieko nebera:) 4u.gif

drinks_cheers.gif as jau galvojau, kad as cia viena nieko nenusimanau.. lotuliukas.gif
zvaigzdute iskelia spuoga? geras.. reiks isbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2011 11 29, 20:42)
cia ne dieta, toks yra mano gyvenimo budas. nevalgau batonu, kepto maisto, bandeles jau labai labai retai, daug vaisu, darzoviu valgau, mesa tik vistiena ir tai tik karta per savaite, beveik atsisakiau baltyminio maisto: tik ryte kavos su grietinele isgeriu o ten sureliai jogurtai karta per menesi mazdaug  doh.gif jokiu padazu, kuo maziau sintetiniu priedu nu ir ka, kaip beria taip bere  doh.gif

o kam baltyminio maisto atsisakyti??nesuprantu visai...jus zinote kad baltymai labai svarbus zmogaus organizmui, kam isvis jie reikalingi? nu labai man jau idomu, kas per sveika gyvensena, kai nevalgoma baltymu.. suprantu atsisakyti pieno produktu, bet baltymu... g.gif
Papildyta:
gal paprotinsim kaikurias:))
pabandyk , zinoma..man iskelia ir padeda:)) 4u.gif

Papildyta:
dar po veido sveitimo visada uzsidedu kokia kauke..geriausia namu gamybos:)) pvz grietine, arba kiausinio trynys ir siek tiek aliejaus (uztenka daug kartu)...nuvalomos mirusios lasteles, nesvarumai, oda pamaitinama kauke, tampa gaivi ir svelni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 12 17, 09:51)

Nuo kavos malimo priklauso. Aš naudoju espresso tirščius, tai ten labai smulkiai sumalta, vos ne pudra, tikrai švelniai šveičia. O paprastos kavos tirščiai gali būti aštrūs, bet irgi, ne visada.

QUOTE(busima21 @ 2011 12 17, 12:42)
odos negaliam kasdien sveisti!!!  tokiu sveitimu metu yra pasalinamos mirusios odos lasteles, nesvarumai, o kasdien ju jug neatsiranda. sugadinsite oda, sveisdamos kasdiena. na bet zinoma elkites kaip ismanote, tai tik patarimai:))

Pavydžiu neproblematiškos odos, bet pažiūrėčiau, kaip kalbėtum jei turėtum ypač riebią, inkštyruotą odą, kuri vėl pradeda kimštis praėjus savaitei po valymo pas kosmetologę mirksiukas.gif
Jei odos ląstelės yra jau mirusios (kurios, pagal tave, kasdien nesusidaro, kas yra netiesa), tai kam jas ant odos laikyti? Kad sulįstų į poras ir inkštirus padėtų suformuoti...? ax.gif Kiekvieno oda skirtinga, tad kategoriškai sakyti "reikia/ nereikia", "galima/ negalima" nėra prasmės. Šiuo atveju gal tiesiog žodis "šveitimas" yra netinkamas (man jis asocijuojasi su grubiu odos valymu, kurio apskritai neturėtų būti, kad ir koks odos tipas...).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 17 gruodžio 2011 - 20:47
as puikiai suprantu, kad visu oda skirtinga ir kaip sunku priziureti problematiska oda..lankausi pas kosmetologe, kuri tikiu puikiai ismano savo darba ir ji man pati sako, kad odos negalima sveisti kasdiena..zinoma, tikiuosi mes nekalbame apie baisu odos trinima naudojant druska ar pemza, nors pazysti zmoniu, kurie taip daro...as tikiu kad oda sveiciate svelniai, sukamaisiais judesias, taciau netgi toks svelnus kasdienis odos sveitimas nera i nauda..oda visgi plona ir kasdien ja sveiciant nutrinate ne tik mirusias odos lasteles, bet ir geras lasteles..oda nuo dazno sveitimo tampa plonesne, jautresne, pazeidziamesne..gali isrysketi kapiliarai..ir jug butent tokia plona, jautria oda daug lengviau veikia aplinka- makiazas, tersalai ir t.t. tikiu, kad norisi grazios odos, taciau mano nuomone tokia. zinoma kiekviena vadovaujasi savo galva.
nors tikrai problemu su oda neturiu, bet turiu nemazai draugiu, kurios turi problematine veido oda... ir visu pirma manau svarbu gerti daug vandens. tai turetu tapti tarsi taisykle, kuri tikrai padeda norint tureti grazesne oda:) taippat ivairios kaukes, kad ir namu gamybos, kurios man atrodo daug geresnes, nei pirktines, odos drekinimas, spuogu nespaudymas, kuris kaip tik skatina atsirasti dar daugiau spuogu. nzn ar kiti pastebi, bet as tikrai pastebiu, bet yra didziulis skirtumas tarp paneles, kuri turi problematiska oda ir ja rupinasi, ir tokios kurios oda taip pat problematiska, bet nededa beveik jokiu pastangu...oda gali svyteti ir buti grazi net jei yra spuogeliu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu man tas kasdienis sveitimas, pylingavimas, ivardinkit kaip norit, tai nesusipratimas.. doh.gif suprantu, jei tai pamasazavimas siurkstesniu ranksluosciu svelniai.. bet kitu atveju schmoll.gif as nesuprantu kam ta daryt kasdien.. nusveiti ta negyva sluoksni ir ok, kam ta daryt kasdien.. jau po trecios dienos itariu ten ner ka sveist.. bet vel gi apie koki sveitima mes kalbam, kokiom priemonem ir tt nu cia pasaka be galo sita diskusija biggrin.gif nors bendriau mano oda niekad tfu tfu nebuvo problematiska, nei spuoguota, kitu atveju gal kaleciau visai kitaip, del to nesigincyju 4u.gif dabar dar iskyla keli spuogai giluminiai, ir tai jau is proto einu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amber123: 17 gruodžio 2011 - 21:38
as paskutiniu metu daug pieno su kakava geriau, tai vis iskildavo koks spuogelis, nes visad buvau alesrgiska siek tiek sokladui, tai man irgi tragedija.. doh.gif iskart puoliau tvarkytis...daug vandens, kaukes ir pan..
Atsakyti