QUOTE(Vitulka @ 2011 12 17, 09:51)
kad jūs su tirščiais žadat šveist. negi tai švelni odos priežiūra?
Nuo kavos malimo priklauso. Aš naudoju espresso tirščius, tai ten labai smulkiai sumalta, vos ne pudra, tikrai švelniai šveičia. O paprastos kavos tirščiai gali būti aštrūs, bet irgi, ne visada.
QUOTE(busima21 @ 2011 12 17, 12:42)
odos negaliam kasdien sveisti!!! tokiu sveitimu metu yra pasalinamos mirusios odos lasteles, nesvarumai, o kasdien ju jug neatsiranda. sugadinsite oda, sveisdamos kasdiena. na bet zinoma elkites kaip ismanote, tai tik patarimai:))
savo veido oda nesiskundziu, ji tikrai gan grazi ir problemu niekada, net pauglysteje neturejau (tfu tfu tfu). zinoma pries moteriskas dienas isdygsta keletas, bet man padeda zvaigzdute..nu zinote ta senu laiku astraus kvapo:) pasitepu nakciai ir rite spuogelis buna islindes..zvaigzdute ji tarsi istraukia. isspaudziu, dezinfekuoju ir vel nakciai pasitepu. kita diena nieko nebera:)
Pavydžiu neproblematiškos odos, bet pažiūrėčiau, kaip kalbėtum jei turėtum ypač riebią, inkštyruotą odą, kuri vėl pradeda kimštis praėjus savaitei po valymo pas kosmetologę
Jei odos ląstelės yra jau mirusios (kurios, pagal tave, kasdien nesusidaro, kas yra netiesa), tai kam jas ant odos laikyti? Kad sulįstų į poras ir inkštirus padėtų suformuoti...?
Kiekvieno oda skirtinga, tad kategoriškai sakyti "reikia/ nereikia", "galima/ negalima" nėra prasmės. Šiuo atveju gal tiesiog žodis "šveitimas" yra netinkamas (man jis asocijuojasi su grubiu odos valymu, kurio apskritai neturėtų būti, kad ir koks odos tipas...).