Įkraunama...
Įkraunama...

Spuoguotos odos priežiūra

QUOTE(Grisha @ 2011 12 08, 09:43)
Laba diena smile.gif aš taip pat kankinuosi su spuogais ir visai sudomino jūsų receptas, tačiau noriu paklausti, ar jums iš tokio kiekio avižų ir vandens nesigauna tiesiog košė? (ta prasme, ar stiklinė avižų tiesiog nesugeria litro vandens ir ten nelieka jokio skysčio)

nesigauna, ten ne dribsniai o avizos su kietu apvalkalu.
Atsakyti
O as toliau giriu Panoxyl aquagel 10% Benzolio peroksido tepaliuka. panaudojus kelis vakarus pagyde spuogus ant barzdos ir smakro, aisku demeles liko, bet gal isnyks,es tik kelios dienos praejo, svarbu spuogu daabr nera 4u.gif
Atsakyti
O kaip man žinoti ar aš alergiška BP, panaudoju akne BP5, visas veidas lieka kaip ''nudegintas'' peršti, kaista, oda išsausėja labai, niežti - tragedija. Kažin čia BP alergiška ar tik šiai priemonei?

(Kažkada klausiau...)
Papildyta:
QUOTE(mėnulis @ 2011 12 08, 12:38)
nesigauna, ten ne dribsniai o avizos su kietu apvalkalu.

Aš kažkaip pražiopsiojau tą jūsų receptą. doh.gif Sakykit, ar dar vartojate jį? Vis dar taip pat puikiai veikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 12 08, 23:14)
O kaip man žinoti ar aš alergiška BP, panaudoju akne BP5, visas veidas lieka kaip ''nudegintas'' peršti, kaista, oda išsausėja labai, niežti - tragedija. Kažin čia BP alergiška ar tik šiai priemonei?

(Kažkada klausiau...)
Papildyta:

Aš kažkaip pražiopsiojau tą jūsų receptą.  doh.gif Sakykit, ar dar vartojate jį? Vis dar taip pat puikiai veikia?  4u.gif

Man irgi taip buvo,o panaudojus kita priemone su BP ,viskas gerai..O kaip jum nezinau,reikia tiesiog kita priemone isbandyti su ta pacia veikliaja medziaga
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo invisible_shadow: 09 gruodžio 2011 - 01:12
QUOTE(Young @ 2011 12 08, 23:14)

(Kažkada klausiau...)
Papildyta:

Aš kažkaip pražiopsiojau tą jūsų receptą.  doh.gif Sakykit, ar dar vartojate jį? Vis dar taip pat puikiai veikia?  4u.gif

Nezinau, sis receptas nera atsakingas uz kiekvieno savijauta, virskinima ar hormonu svyravimus, bet jis yra naturalus vitaminu saltinis. Man jis neblogai veikia.
Atsakyti
gal tiesiog per daug uztepate benzoilio peroksido g.gif man ir taip buvo viena vakare, ber greitai atsistate oda.
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2011 12 08, 15:14)

(Kažkada klausiau...)

Reiktų paretinti naudojimą, mažiau priemonės tepti ir odą drėkinti.
O kokia tiksli sudėtis tos Akne BP5? Kažkaip turiu įtarimų, kad mano bloge sudėtis nėra pilna (konservanto trūksta):
Active: 5% Benzoyl Peroxide
Macrogol stearate, Paraffinum liquidum, Dimeticone, sodium edetate, purified water

Gal koks agresyvus konservantas yra, dėl to oda kaista. Nors ir nuo BP gali būti, ypač, jei neteisingai naudojamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 09 gruodžio 2011 - 17:18
Laba,

Norejau paklausti, gal kuri naudoja tokius vitaminus Dermabion? Man mamai reikia,jos problematiska oda,gere kuri laika,labai padejo,bet dabar ju niekur nebera,vaistines atseit nebeuzsakineja blink.gif gal kas zinot,kur gauti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kurksyte: 09 gruodžio 2011 - 20:29
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 12 09, 14:09)
gal tiesiog per daug uztepate benzoilio peroksido  g.gif  man ir taip buvo viena vakare, ber greitai atsistate oda.

Nesvarbu kiek beužtepčiau, net vos vos odą palietus - išberia... Bet išbėrimai pasirodo tik po keletos valandų, kai patepu nei graužia, nei ką...
Papildyta:
"Gydymo metu neretai toje vietoje parausta oda, prasideda nestiprus deginimas, pleiskanoja oda."
Na čia normalu skaitosi...
Papildyta:
QUOTE(himalaia @ 2011 12 09, 18:16)
Reiktų paretinti naudojimą, mažiau priemonės tepti ir odą drėkinti.
O kokia tiksli sudėtis tos Akne BP5? Kažkaip turiu įtarimų, kad mano bloge sudėtis nėra pilna (konservanto trūksta):
Active: 5% Benzoyl Peroxide
Macrogol stearate, Paraffinum liquidum, Dimeticone, sodium edetate, purified water

Gal koks agresyvus konservantas yra, dėl to oda kaista. Nors ir nuo BP gali būti, ypač, jei neteisingai naudojamas.

Tikslios sudėties nežinau, o nuo užtepto kiekio kaip ir minėjau nepriklauso... išberia nuo bet kokio kiekio, bet taip turi būti pasak lapelio biggrin.gif

iš pradžių viskas buvo gerai, kokią savaitę panaudojau ir tikrai padėjo nuo spuogų gal reiks kitą priemone su BP pirkt.

Gal galite kas parekomenduoti BP priemonę, kuri geriausia?
Atsakyti
Gal galite kas parekomenduoti BP priemonę, kuri geriausia?
[/quote]

siuo metu duac ant spuogiuku tepu (bet jis su antibiotikais), bp5 irgi esu bandzius. Nuo peroksido man taip pat stipri reakcija buna, tai pries tepant patepu pantenolio kremu ir tik tada BP.
Atsakyti
duac aš nenoriu - brangus, su antibiotikais, o nustojus naudoti viskas grįžta į savas vėžias smile.gif Ir pas mane nėra dar taip baisu, kad antibiotikus naudot smile.gif
Atsakyti
Panos gelbekit.. nesuprantu.. jau kuris laikas turiu giluminius spuogus ant zandikaulio linijos.. taip zinau nuo ko jie buna, bet ne apie tai noriu paklaust biggrin.gif naudoju Teebaum toki balta tepala.. is pradziu nuramindavo tuos spuogus ir padejo manau.. o dabar kuri laika netepiau, ziuriu jie taip po biski nyksta.. tik uztepiau to, ir iskele man juos.. ar toliau tept ar nutraukt.. gal jis cia tokiu budu iskelia juos, nu tipo isvalo ir taip turi but.. nesuprantu.. ar jie man kaip tik nuo jo auga labiau.. nebesusigaudau g.gif
Atsakyti