Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriniai stebuklai

Ačiū, Radvile, malonu rasti tokius atsiliepimus smile.gif
Atsakyti
Albumas - padėka mokytojai už ketverius katu praleistus metus ir suteiktas žinias 4u.gif

user posted image

user posted image

albumo viduje daug apipavidalintų nuotraukų,bet čia jų nerodysiu, kam įdomu, užsukite į mano blogą http://neandertaliete.blogspot.com/ ir gausite tikrai nemažai peno akims biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2013 07 15, 20:03)
Atvirukas su dėžute vestuvėms  wub.gif

user posted image

user posted image

Labai ačiū už atvirutes: dėžutę dvigubai progai, krykštukei Amėjytei ir šitą. Atrodo gražiau nei nuotraukose, ir aš pati ir gavėjai buvo sužavėti. Kai norėsiu dar ką nustebint, tikrai pas jus sugrįšiu. Daug kūrybinės sėkmės Jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rririle @ 2013 08 02, 22:02)
Labai ačiū už atvirutes: dėžutę dvigubai progai, krykštukei Amėjytei ir šitą. Atrodo gražiau nei nuotraukose, ir aš pati ir gavėjai buvo sužavėti. Kai norėsiu dar ką nustebint, tikrai pas jus sugrįšiu. Daug kūrybinės sėkmės Jums  4u.gif

Labai ačiū jums už tokius mielus žodžius. Jie ir yra geriausias pastangų įvertinimas wub.gif .
Atsakyti
Kvietimai krikštynoms pieno baltumo ir balintos kakavos tonacijoj:

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Labai gražūs Jūsų darbeliai wub.gif
Atsakyti
Ačiū, Deimantine saule, malonu rasti pagyrima iš tokios auksarankės kaip Jūs bigsmile.gif .
Atsakyti
Prie šių kvietimų

user posted image

gimė štai toks vokelis CD diskui

user posted image

ir su kišenėle kortelėms

user posted image

pačios kortelės

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Koks nuostabus komplektukas gavosi! Labai graži spalvinė gama.
Atsakyti
Ačiū, Laurut smile.gif . O spalvinė gama - užsakovės noras mirksiukas.gif . Bet kai mano skonis ir užsakovų skonis sutampa, tai kūrybinis procesas itin malonus gaunasi bigsmile.gif .
Atsakyti
Dėžutė-atvirukas su vieta piniginei dovanai karališkoms vestuvėms smile.gif

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Labai dėkoju, kad papuošėt mūsų šventę.
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti