Įkraunama...
Įkraunama...

Popieriniai stebuklai

Manau, kad nėra gražesnės dovanos už pagamintą rankom. Tokia dovana dvelkia šiluma ir yra daroma konkrečiam žmogui, konkrečiai progai, parenkant tam asmeniui ar progai būdingas detales.
Labai mėgstu liesti, karpyti popierių, derinti detales. Žodžiu mane užburia pats procesas, o jus, tikiuosi, kad užburs to proceso rezultatai mirksiukas.gif . O jeigu užburs taip, kad panorėsit save ar savo artimuosius kažkuo panašiu pamaloninti, kreipkitės, su malonumu pagelbėsiu 4u.gif

Mano darbeliai dienos šviesą išvysta VILNIUJE, bet sėkmingai gali iškeliauti ir į kitus miestus.
Štai keli iš jų:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

kitus galite pamatyti mano GALERIJOJE

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niktė: 06 lapkričio 2011 - 19:26
Ačiū Niktei už pagalbą ir patvirtintą temą aciuks.gif Skiriu jai virtualų atviruką (dariau jį paėjusį pavasarį mirksiukas.gif ).

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As sol: 06 lapkričio 2011 - 22:04
sveikinu prisijungus prie auksarankiu 4u.gif
negaliu nepagirti, labai grazus darbeliai, man irgi popierius yra kazkas tooookio... blush2.gif

sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2011 11 06, 21:50)
Ačiū Niktei už pagalbą ir patvirtintą temą aciuks.gif Skiriu jai virtualų atviruką (dariau jį paėjusį pavasarį  mirksiukas.gif ).

Ačiū labai bigsmile.gif Atvirukai išties nuostabiai atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Dykumossniegas, ačiū už gražius žodžius ir šiltą priėmimą. Šią savaitę kalėdinių įkelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Iki Kalėdų liko ne tiek jau daug, todėl tais atvirukais, kurie bus siunčiami, reikia pasirūpinti jau dabar santa2.gif

user posted image

Šį pavadinau "Kalėdų varpeliai".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As sol: 16 lapkričio 2011 - 22:04
Dar pora atvirukų didžiosioms metų šventėms 000054.gif

user posted imageuser posted image
Atsakyti
QUOTE(As sol @ 2011 11 20, 16:07)
Dar pora atvirukų didžiosioms metų šventėms  000054.gif

Na begalo grazu, tik noretusi ir kainorasti kur nors rasti... ax.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Ačiū, Vingiliauskiene, malonu skaityti gražius žodžius bigsmile.gif Dėl kainų atsakiau į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Vienas vaikiškas wub.gif , kitas rimtesnis cool.gif

Atsakyti
http://public.fotki....ains/urain.html
kaip grazu, ir sio domina kaina ?
Atsakyti
Ačiū, styga31 rolleyes.gif Dėl kainos atsakiau į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo As sol: 24 lapkričio 2011 - 20:26