Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstantiems pasijuokti II

Ankstyvas rytas. Iš palapinės pasigirsta balsas:
- Antanai, Antanai ar tu visai durnas.. ?
- O kas, o kas ?
- Kur tu tinklus vakar pastatei? Pievoj!
- Kur irklavai, ten ir stačiau...
Atsakyti

Auksinė vestuvių sukaktis. -Motin, tu man buvai neištikima ? -Taip, tris kartus. -Kada gi pirmą kartą ? -Pameni, banke niekas tau nenorėjo suteikti paskolos. O po kurio laiko atėjo į namus pats banko direktorius ir asmeniškai įteikė pinigus ? -Taip, atsimenu, motin. Jei nebūtume gavę tos paskolos - vis dar gyventume vieno kambario bute. Gerai, ačiū tai už tai. O kada antrą kartą? -Pameni, tau skubiai reikėjo daryti operaciją, o laisvų, aukšto lygio chirurgų nebuvo? O po to atėjo žinomas profesorius ir personaliai paėmė į rankas skalpelį? -Pamenu, motin, pamenu. Tu man tiesiog išgelbėjai gyvybę.. O kada trečią kartą? -Pameni, tu dalyvavai rinkimuose ir tau trūko 49 balsų?

Atsakyti
Koks pats baisiausias žodis brandolinėje fizikoje?
-UPS!
Atsakyti
Tėvas atėjo pasiimt vaiko iš darželio:
- Kuris jūsų vaikas?
- Nesvarbu, vis tiek rytoj atvesiu...
Atsakyti
Aukcionas. Parduodamas Pikaso paveikslas. Pradinė kaina 3 mln.
Nedrsąus balsas iš salės:
- 5 mln.!
- 5 mln. 1..- dūžis plaktuko
- 7 mln. !- kažkas nedrąsiai ištaria.
- 7 mln. 1.. 7 mln. 2..- dūžiai plaktuko
Įbėga į salę novas ruskas ir rėkia:
- 25 mln.!
- 25 mln. 1.. 25mln. 2.. 25mln. 3.. . Parduota!- skelbia visai salei.
Naujas Rusas pasiimdamas paveikslą:
- Nu va atvirutę nupirkom, dabar einam dovanėlės ieškot.
Atsakyti

Atbega kaimynas ir sako:
- Klausyk tavo uosviene pas mano krokodilus ikrito
- Tavo krokodilai tu ir gelbek juos...

Gimtosios kalbos pamoka. Mokytoja klausia vaikų:
- Sugalvokite sakinį, kuriame būtų žodžiai "turbūt" ir "kadangi".
Jonukas pakelia ranką:
-Tėtė turbūt parneš daug pinigų, kadangi daug dirbo.
-Labai gerai, Jonuk.
Marytė pakelia ranką:
-Mano brolis turbūt bus mokslininkas, kadangi labai gerai mokosi.
-Labai gerai, Maryte. Dabar tu Petriuk.
-Močiutė su laikraščiu nuėjo i mišką.
-Petriuk, o kur gi čia "turbūt" ir "kadangi"?
-Turbūt šikti, kadangi skaityti nemoka...

Atsakyti
Gerai pagalvojus, tryda - tai ne susirgimas, o laiko praleidimo būdas.
Papildyta:
Skambutis į gelbėjimo tarnybą:
-Sveiki, aš medžiotojas, važiavau už miesto partrenkiau asilą... Ką man
dabar daryti?
-Asilas stipriai nukentėjo?
-Jis nekruta, ant kelio kraujo klanas...
-Jūs sakėte, kad Jūs medžiotojas?
-Taip...
-Ar ginklas su Jumis?
-Taip, pasiėmęs...
-Nušaukite tada jį, kad nesikankintų!
Po kelių minučių vėl skambutis.
-Alio, tai vėl aš...
-Jūs nušovėte tą asilą?
-Ne - jis stovi ant kelių, verkia ir siūlo man 300 eurų...
Atsakyti
Yra tokios neblogos salotos su kumpiu, o šaldytuve kaip tik voliojasi gabalėlis - niekas nevalgo. Va, galvoju, pagaminsiu - vis įvairiau pavalgysim. Salotoms reikia ananasų. Atidariau skardinę, išėmiau ananasus, liko sultys. Gert nenorėjau, nes baisiai saldu. Išpilt irgi gaila.
Prisiminiau vieną kekso receptą, kuriam reikia arba ananasų, arba apelsinų sulčių. Užmaišiau tešlą keksui, bet jai, keista, reikėjo tik kiaušinių trynių. Liko baltymai. Išmest gaila, o laikyt... Vis tiek galų gale išmesiu. Pagalvojau, reikia bezė pasidaryti. Nieko gi sudėtingo. Bezė nutarkavau žievelę nuo citrinos. Liko plikut plikutėlė citrina. Jeigu kaipmat nesunaudosi, sudžius. Bet su citrina elementaru - padarysiu padažą salotoms. Į salotas supjausčiau pusę svogūno. Visos galvos nereikėjo, nes baisiai jau didelės visos, kurias turėjau. Nusprendžiau, kad likusią puselę sunaudosiu pomidorų padažui spagečiams pagamindama - niekas kitas galvon nešovė. Atidariau trintų pomidorų skardinę, sunaudojau pusę. O kur dėt likusius? Užmiršiu gi šaldytuve. O ji be konservantų, per kelias dienas suges. Nusprendžiau išvirti ukrainietiškų barščių. Bet kopūsto neturėjau. Vadinasi, reikia parduotuvėn. Prekybos centre nusipirkau kopūstą, morkų, silkės, dešrelių, dešros, tualetinio popieriaus, skalbimo miltelių, staltiesę (buvo akcija), šlepetes (taip pat su akcija) ir kelias tūbeles batų tepalo (dėl viso pikto). Pakeliui užsukau į banką atsiimti kortelės, paskui fotosalone prigriebiau nuotraukas, užbėgau į kepyklą duonos (nes parduotuvėje pamiršau). Nuo mašinos iki lifto viską nutempiau baubdama. Išviriau barščius. Nepastebėjau, liko kokių produktų ar ne.
Nukritau ant lovos. Nugara perkrypusi, kojų nejaučiu, rankos, rodos, nukris... Galvoju, durne tu durne, kokio velnio, avie tu nelaiminga, gailėjai tas sušiktas ananasų sultis kriauklėn išpilt?!!
Atsakyti
Degtine priesas.O priesus reikia naikinti bet kokiais budais.

Pas vyrus viskas paprastai - kuo pagalvojai, tą ir pasikasei....
Atsakyti
Tamsoje nusirenginėja mergina. Vyras klausia:
- Kiek tau metų?
- Trylika.
- O Dieve. Tai dink iš čia!!
- Ojojoj, kokie mes prietaringi!
Atsakyti
Grabdirbių, duobkasių ir t.t. susirinkimas. Sprendžiama, kaip galima būtų pagerinti darbą. Pasisako įvairių kapinių ir dirbtuvių atstovai:
- Siūlau laidoti be karstų, tada mažiau medžiagų susinaudos!
- Taip, geras pasiūlymas, o dar siūlau laidoti ne gulomis, o stačiomis - tada taupysis vieta kapinėse ir duobkasiams darbo bus mažiau!
- O aš siūlyčiau juos užkasti tik iki pusės - tada darbo duobkasiams dar labiau sumažės, o be to, nereikės statyti paminklų!
- Tikrai! O jei mes juos dar rankomis sukabinsime, gausis puiki tvora aplink kapines!
Atsakyti
Dvi feministės kalbasi:
- Klausyk, jei vyriškis man sako, kad mano plaukai maloniai kvepia, čia seksualinis priekabiavimas?
- Na... Tai gal ir priekabiavimas... Bet nebūtinai, gal tai šiaip komplimentas...
- O jei tas vyriškis yra liliputas?
Atsakyti