Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstantiems pasijuokti II

- Jūs pasiekėte gerų rezultatų! – sako vairavimo instruktorius moteriškei. – Šiandien pirmą kartą aplenkėte sunkvežimį neužsimerkusi.
Atsakyti
Jei nebūtų tokio dalyko, kaip santuoka, vyrai galėtų manyti, kad per visą gyvenimą nepadarė nė vienos klaidos.

Mano 12 metu dukra vakar sita perskaite ir pasake, kad tai turbut apie Kostia is "Moterys meluoja geriau" smile.gif
Atsakyti
Sudužus laivui, į negyvenamą salą jūra išmetė vyrą, kiaulę ir šunį. Dienų dienas jie praleido saloje. Kiekvieną vakarą jie visi kartu eidavo žiūrėti saulėlydžio. Kartą, bežiūrint, dangus nusidažė gražia oranžine spalva. Vaizdas buvo toks romantiškas, kad vyrą užplūdo jausmai ir jam kiaulė pasidarė patraukli. Taigi jis ištiesė savo ranką, apkabino ją ir bandė pasibučiuoti. Šuniui tai nepatiko ir jis pradėjo grėsmingai urgzti kol vyras patraukė savo ranką nuo kiaulės. Jie ir toliau stebėjo saulėlydžius, tik nuo to laiko vyras sėdėjo nuošaliau nuo kiaulės. Vieną dieną, į salą bangos išmetė moterį. Vyras ją rūpestingai gydė, kol ji pasveiko. Ir galiausiai jai pasiūlė prisijungti kartu stebėti besileidžiančią saulę. Tą vakarą dangus vėl nusidažė romantiška oranžine spalva ir vyrą vėl užplūdo tie malonūs jausmai. Jis pasilenkė prie moters ausies ir tyliai jai sušnabždėjo: - Gal gali pavedžioti šunį?
Atsakyti
QUOTE(brita33 @ 2012 06 04, 12:51)
Veiksmas baliuje:
Groja muzika, visi linksminasi, staiga, skambutis į duris: draugelis nuėjo pažiūrėti kas, o aš muziką patildžiau ir girdžiu:
- Atidarykit, policija!
Draugelis:
- O ko ten užsidarėt?

thumbup.gif
Skambutis i duris. Prieina prie duru zmogelis ir klausia:
-Kas ten?
-Policija.
-Ko reikia?
-Pakalbeti.
-Keliese jus?
-Dviese.
-Na, tai ir kalbekites.
Atsakyti
Jeigu ŽIEDŲ VALDOVAS vyktų Lenkijoj, tai būtų 3 pagrindiniai skirtumai:
1. Legolas būtų Grzegožas
2. Nevyktų karai, nes visi ieškotų maisto
3. Frodas (tiksliau Franciszek) neštų žiedą ne į ugnikalnį, o į Lombardą, kad gautų pinigų nuskrist į Angliją ir pradėt naują gyvenimą.
Ai... dar Nazgulai su mirties riteriais butu kur nors Rusijoj nukritę ir užsimušę filmo pradžioj.
Atsakyti
Curva piscis aquam bibit (lot. Kreiva žuvis vandenį geria) cool.gif
Atsakyti
Pilnas autobusas atlinguoja į stotelę. Visi spraudžiasi į vidų. Viena aktyvi moteriškaitė ragina jauną vyrioką:
- Stumk, stumk, ko stovi!
Atsakyti
Ateina Petriukas pas tėvelį ir klausia:
- Teveli kas yra prezidentas, vyriausybė, saugumas ir tauta?
Tėvas sako:
- Na sūnau, bent jau mūsų šeimoje prezidentas esu aš: įsakinėju. Vyriausybe yra tavo mama, ji vykdo viską. Saugumas yra tavo močiutė, ji viska mato ir girdi, na o tauta esi tu: ką liepiam ta darai.
Po kelių dienų Petriukas skambina tėčiui:
- Tėti, tėti, kitas prezidentas dulkina vyriausybę, saugumas miega, o tauta žiūri ir nieko padaryti negali!! :DDDDD
Atsakyti
Autobuse:
- Vyriški - pasisukite! Man laikytis nėra už kur...
Atsakyti
Vienos Londono mokyklos mokytojas įrašė nenuoramos mokinio dienoraštyje pastabą: "Džonas pernelyg daug dėmesio skiria mergaitėms, nors aš ir stengiuosi jį nuo to atpratinti".
Džono motina apačioje prirašė: "Jei jums pavyks rasti veiksmingą būdą, būtinai praneškite – pabandysiu jį pritaikyti Džono tėvui".

Mokytojas: -Jūsų sūnus visiškai nesimoko geografijos! -Nieko baisaus. Su mūsų pajamomis toli nenuvažiuosi.
Atsakyti
Susitinka dvi pelės. Viena sako:
- Girdėjau išteki?
– Taip.
– O kas jaunikis, gal nuotrauką turi?
– Turiu, va, – ir parodo šikšnosparnio nuotrauką.
– Fui koks baisus!
– Užtat lakūnas!
Atsakyti
- Vakar geriau kaime su giminemis... O siandien ryte is naujo gimiau.
- Taip gerai jautiesi?
- Ne tiesiog mane surado kopustuose...

- Brangioji, kodel tu man niekada neparodai kad patyrei orgazma?
- Nes taves tada nebuna namie..

- Kada vyras bega greiciau: ar kai bega butelio, ar paskui moteri?
- Kai bega su buteliu nuo savo moters!
Atsakyti