QUOTE(DEU @ 2012 12 27, 22:37)
Jūs čia žmonės nesivervinkit. Nei aš pardavinėju vokiškus, nei jūs kinietiškus. Tik bandau išsiaiškinti jūsų motyvus. Ir aš mielai pigiau nusipirkčiau, tik man kol kas atrodo, kad kaip su kiekvienu kinietišku daiktu, tai daugiau iliuzija.
Tai Mintas bando pasakyti, kad jei jau BMW ar Toyota genda, tai galima imti Lada ar kokį kinietį vis tiek reikės taisyti. Bet ar nereikės to kiniečio taisyti 10 kartų dažniau, kuro jis valgys 2 kartus daugiau ir galą gaus 2 kartus greičiau. Ir galiausia kainuos kur kas brangiau?
Papildyta:
Šitas daiktas kainuoja beveik 10 000 t. Gaila pardavėjai nepateikia beveik jokios informacijos. Ne ką daugiau galima rasti ir gamintojo puslapyje. Reikėtų pasitikslinti, bet panašu, kad jis taip pat plikas basas, o visas valdymas ir programavimas pasibaigia 3 padėčių sklende. Ar nebus taip, kad normaliai susikomplektavus turėsime kinietišką kokybę už švedišką kainą?
Tai Mintas bando pasakyti, kad jei jau BMW ar Toyota genda, tai galima imti Lada ar kokį kinietį vis tiek reikės taisyti. Bet ar nereikės to kiniečio taisyti 10 kartų dažniau, kuro jis valgys 2 kartus daugiau ir galą gaus 2 kartus greičiau. Ir galiausia kainuos kur kas brangiau?
Papildyta:
Šitas daiktas kainuoja beveik 10 000 t. Gaila pardavėjai nepateikia beveik jokios informacijos. Ne ką daugiau galima rasti ir gamintojo puslapyje. Reikėtų pasitikslinti, bet panašu, kad jis taip pat plikas basas, o visas valdymas ir programavimas pasibaigia 3 padėčių sklende. Ar nebus taip, kad normaliai susikomplektavus turėsime kinietišką kokybę už švedišką kainą?
Del sportinio intereso-parasyk i vilpra ir jie tau paaiskins. As neturiu tir\\ek kompetencijos. Beje,dabar 8 kw siurblys kainuoja 7900 litu. Kiek nibiu galima nusipirkti? Cia ziurint is vienos puses .
Paklausk kaip gamna tuos siurblius,kiek metu,tada gal kitaip pamastysi,nors kiniecio etikete visada isliks kaip kiniecio. Tiesa,esu rades ir dar pigesniu firmu
Kaip ten Vilius yra sakes. Moketi uz saldytuva tokius pinigus yra nesamone ( kai kalba eina apie 25-30 000)