QUOTE(mintas @ 2012 12 27, 21:11)
Taip, tik Hiundai ar kia remontuosi, kartą į mėnesį, mersą kartą į metus. Tiesa, kai mersą suremontuosi, sąskaita vieno karto viršys visų kia apsilankymų per metus autoservise sumą.
Kinietiški šilumos siurbliai tikrai kelia daugiau klausimų dėl patikimumo, rizika greičiausiai didesnė, bet pasiskaitykit forumuose nusiskundimus dėl tų pačių brendinių šilumos siurblių gedimų. Vat visai neseniai čia numestoje nuorodoje į kitą forumą apie ŠS, vienas naujo nibe sąvininkas skundėsi, kad jo naujai įsigytas brendinis "nibe" ŠS per tris metus jau buvo taisytas tris kartus. Mano pažystamas irgi skundėsi, kad visai naujam, gal pora-tris metus ekspluatuotam brendiniam ŠS jau keistas kompresorius, remontas atsiėjo apie 7000 Lt jei gerai pamenu. Taip, kad faktas, jog ant ŠS pavadinimo puikuojasi kokio rimto brendo pavadinimas nereiškia, kad siurblys dirbs ilgai ir patikimai.
Rizikos visur yra.
Jūs čia žmonės nesivervinkit. Nei aš pardavinėju vokiškus, nei jūs kinietiškus. Tik bandau išsiaiškinti jūsų motyvus. Ir aš mielai pigiau nusipirkčiau, tik man kol kas atrodo, kad kaip su kiekvienu kinietišku daiktu, tai daugiau iliuzija.
Tai Mintas bando pasakyti, kad jei jau BMW ar Toyota genda, tai galima imti Lada ar kokį kinietį vis tiek reikės taisyti. Bet ar nereikės to kiniečio taisyti 10 kartų dažniau, kuro jis valgys 2 kartus daugiau ir galą gaus 2 kartus greičiau. Ir galiausia kainuos kur kas brangiau?
Papildyta:
QUOTE(biesas66 @ 2012 12 27, 20:21)
Nezinau ar padare,bet hiesser siurbliam zadejo 5 metu garantija ( vilproje) va tai tau kitajozas.. Toks meslas o duoda tokia garantija. Juk pagal jus jis per tiek laiko jis jau turetu buti visiskai sugedes..
Tinka šildymui ir karštam vandeniui ruošti;
įrengtas Siemens valdiklis, lengvas valdymas;
vienafazis Daikin kompresorius;
trijų padėčių sklendė leidžia pasirinkti optimalią galią;
kaip matote ,va is kokiu sudinu daliu surinktas..
P.S siauliu rajone bent trys pastatyti,ir niekas nesiskundzia..
Kiskit,kiskit savo brandus.
Kaikas vazineja su kia,kaikas su mersu,bet ir tie ir tie masinas remontuoja..
Šitas daiktas kainuoja beveik 10 000 t. Gaila pardavėjai nepateikia beveik jokios informacijos. Ne ką daugiau galima rasti ir gamintojo puslapyje. Reikėtų pasitikslinti, bet panašu, kad jis taip pat plikas basas, o visas valdymas ir programavimas pasibaigia 3 padėčių sklende. Ar nebus taip, kad normaliai susikomplektavus turėsime kinietišką kokybę už švedišką kainą?