Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai nėščiosioms

QUOTE(^Braškytė^ @ 2012 07 16, 21:21)
As nieko negeriu  g.gif  tyrimus padare viskas tvarkoj ir kolkas nieko nesake kad kasko truktu  unsure.gif

as irgi nieko negeriu. Kraujo tyrimai turi parodyti ar kazko truksta. Folio gal ir reiktu pagert, bet per visus pykinimus negaliu i tabletes ziuret smile.gif Kiek is aplinkiniu maciau, tai gerusiu vitaminus didesni vaikai gimsta g.gif
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2012 08 08, 10:51)
as irgi nieko negeriu. Kraujo tyrimai turi parodyti ar kazko truksta. Folio gal ir reiktu pagert, bet per visus pykinimus negaliu i tabletes ziuret smile.gif Kiek is aplinkiniu maciau, tai gerusiu vitaminus didesni vaikai gimsta g.gif

lotuliukas.gif Cia toks pat mitas kaip kad po CP vaikai nutunka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(***Sandrita*** @ 2012 08 08, 14:25)
lotuliukas.gif Cia toks pat mitas kaip kad po CP vaikai nutunka  biggrin.gif

na greiciausiai tai tik sutapimas. bet kaip bebutu sintetiniai vitaminai manes netraukia smile.gif
Atsakyti
Sveikutes nestukes,

as cia visai nauja blush2.gif laukiuosi dvynuku, ir siandien kaip tik nusipirkau Pregnacare. Anksciau geriau Prenatal, tai labai blogai jauciaus. Nuolatos nuovargis, pykinimas, apetito stoka. Esu nescia jau 4 men, jau kopiu i 5men, o savijauta baisi, is lovos neislipu. Gal buvot kuri su tokia problema susidurusi? g.gif Man tai pirmas nestumas, ir nerealiai visko bijau: labiausiai kad neprigerciau per daug tu vitaminu.... verysad.gif Gydytoja vis pkalausia, ar geriu vitaminus ir magni, ir tuom viskas pasibaigia.
Atsakyti
Aš čia taip pat naujokė. gydytoja liepė gerti tik folį. valgyti vaisius, daržoves, kol jų yra, o papildus rekomendavo tik žiemai, kai mityba paprastai jau nebūna sveika... todėl iki 12 savaitės tik folį naudoju...
Atsakyti
viena dezute isgeriau per visa nestuma
Atsakyti
Man 27 savaites, geriu mamita vitaminus, ten yra rugstys ,priklausancios omega 3 nesociuju riebalu rugsciu tipui, jos gaunamos is zuvies tauku, jos yra svarbios kudikio smegenu ir nervu sistemai vystytimuisi. Kadangi labai retai valgau zuvi, nes prisibijau del uzterstumo, tai geriu siuos vitaminus.
Atsakyti
QUOTE(maidala @ 2012 08 08, 11:51)

oi manau mitas g.gif kazkaip nelabai tikiu tokiais dalykais g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FRĖJA* @ 2012 10 18, 11:47)
oi manau mitas g.gif kazkaip nelabai tikiu tokiais dalykais g.gif  biggrin.gif

kokiais ? kad vaikas didesnis gimsta ?
ar kad kraujo tyrimas turi parodyti ko truksta ir tuomet tik reik gerti vitaminu?
Atsakyti
Per visą nėštumą išgėriau 2 dėžutes ''elevit'' vitaminų.
Atsakyti
QUOTE(^Braškytė^ @ 2012 10 18, 14:21)
kokiais ? kad vaikas didesnis gimsta ?
ar kad kraujo tyrimas turi parodyti ko truksta ir tuomet tik reik gerti vitaminu?

Turbūt, kad vaikas didesnis gimsta smile.gif
Atsakyti
iki 10 sav. folį gėriau, paskui nebe, nes atrodo nuo jo dar labiau pykino. dar retkarčiais magnį, kai tempia pilvuką geriu.

gyd. po pirmo vizito padavė lapuką, kad jau gerti vitamunus reiktų. kadangi pirmą nėštumą geriau, o vaikas alergiškas, tai šį kartą bandau aklai negerti. juolab, kai be tyrimų jokių jie skiriami po vasaros.... kaip paaiškėjo, hemoglobinas pas mane 136 (12 sav.). bigsmile.gif tai ir negersiu kol nepakris. Ir tai gal labiau tada geležį g.gif

žodžiu, nebesu tokia pareiginga pacientė kokia buvau su pirmuoju nestuke.gif ax.gif
Atsakyti