Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai nėščiosioms

QUOTE(Via @@@ @ 2012 04 28, 12:57)
Drisciau gincytis. Is kur tokia info,kad kalcio perteklius nekenkia? Nestumo pabaigoj kaip tik rekomenduoja medikai kalci nutraukti vartoti.

Gincykites, man tai kas.. rolleyes.gif ka zinau tai vaisius ima kalci is mamos, be to, as nesakiau perteklius, o normalus vartojimas, po 1 tablete i diena.
Atsakyti
nieko negeriu smile.gif tik va hemaglobinas truputi nukrito, tai gyd israse pagerti gelezies 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(redgill @ 2012 04 24, 13:20)
Pirmąjį trimestrą gėriau tik folio r., dabar geriu omega 3 ir Elevit vitaminus. Dar žadu papildomai kalcio pagert, kai baiksiu Elevit

as irgi kiekviena diena geriu Elevit vitaminus 4u.gif Pirmus 3 menesius geriau tik folio rugsti
Atsakyti
Pirmus tris mėn. gėriau folio rūgštį, paskui pakuotę Pregnacare (su omega 3). Šiuo metu visi tyrimai geri, nematau reikalo kolkas gert kažką papildomai. smile.gif
Atsakyti
Mano hemoglobinas 118 dabar, bet dar nenusipirkau polivitaminu, kuriuos rekomendavo gyd. Kol kas tik magni geriu. Galvoju apie geležies papildą g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 05 02, 08:01)
Pirmus tris mėn. gėriau folio rūgštį, paskui pakuotę Pregnacare (su omega 3). Šiuo metu visi tyrimai geri, nematau reikalo kolkas gert kažką papildomai. smile.gif

As taip pat viens prie vieno-kaip ir Jūs thumbup.gif pradzioje folis, paskui tie vitaminai. Tyrimai buvo geri thumbup.gif

Tiesa pirmo nestumo metu dar geriau magni, nes kietejo pilvas ir labai trauke meslungis rytais.
Atsakyti
QUOTE(Jureka @ 2012 05 02, 11:15)
Mano hemoglobinas 118 dabar, bet dar nenusipirkau polivitaminu, kuriuos rekomendavo gyd. Kol kas tik magni geriu. Galvoju apie geležies papildą g.gif

nzn ka jums pasiulis, bet as pirma kart kai laukiausi, tai turejau daug bedu su hemoglobinu. mzdg 32sav nukrito iki 79.. tai beveik per puse maziau leistinos normos nestukei, tai lb gerai padejo tardiferonas. jos buvo nebrangios pa;yginus su visais kitais gelezies papildais kuriuos israsynejo gine, bet buvo tikrai veiksmingas biggrin.gif

o siaip nestumo metu organizmas jokiu vitaminu neisisavina, as is kato begu draugauti su tuliku, tai vat ir db stovi vitaminu pakuote su viena isgerta tablete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2012 04 28, 11:57)
Drisciau gincytis. Is kur tokia info,kad kalcio perteklius nekenkia? Nestumo pabaigoj kaip tik rekomenduoja medikai kalci nutraukti vartoti.

Kaip tik atvirksciai man nestumo pradzioj gydytojas israse kalcio su vit D tableciu.
Atsakyti
pradzioje tik foli,o veliau nieko tik pabaigoje kalci
Atsakyti
o sakykit ar zuvu taukus galima gerti visa nestuma ar tik i nestumo pabaiga? g.gif
Atsakyti
Iki 12sav. geriau folio rugsties tabl., 18sav. atsiguliau i ligonine su gresianciu, tai pamate, kad hemoglobinas nukrites - israse tardyferon ir magni B6 smile.gif O nuo 24sav. geriu Elevit rolleyes.gif uz menesio tyrimai. Jei bus viskas gerai, toliau ziuresim, ka vartoti, ar nevartoti.
Atsakyti
Ar kas gere vitaminus MAMITA?
Atsakyti