Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai nėščiosioms

QUOTE(mergytia @ 2012 01 16, 23:29)
Geriu calibrum babyplan nestumo planavimo ir pirmojo trimestro laikotarpiu  4u.gif  foline, ir yogurt tabletes smile.gif

as irgi calibrum baby plan drinks_cheers.gif
Atsakyti
geriau folio rugsti, pregnacare vitaminus, bet kai dabar busiu nescia, tai gersiu vitaminus su kalciu, nes ziauriai dantys parejo doh.gif
Atsakyti
Planuoju gerti spirulina ir biocinka , uzsisakiau , tai dabar laukiu kol atves. Dar kartais folio rugsti isgeriu.
Atsakyti
negeriu ginius sake.kad nereikia bent jau kol kas,o veliau bus matyti smile.gif
Atsakyti
As geriu Ladee Pregna ir folio rugsti. Man taip gine rekomendavo. bigsmile.gif
Atsakyti
Pirmąjį trimestrą gėriau tik folio r., dabar geriu omega 3 ir Elevit vitaminus. Dar žadu papildomai kalcio pagert, kai baiksiu Elevit
Atsakyti
Pirmojo nėštumo metu šalia kalcio ir magnio gėriau Pregnacare. Apetitas buvo nežmoniškas. Priaugau 31 kg. Dabar geriu tik tai, ko iš tikrųjų reikia mano organizmui: magnį su kalciu ir dar šiuo metu geležį. Jokių kompleksinių vit schmoll.gif
Atsakyti
Negėriau ir negeriu jokių vitaminų smile.gif Iki 12 sav. tik folio rūgštį ir dar magnio gėriau, nes pilvukas kietėjo.
Atsakyti
QUOTE(M.u.n.i. @ 2012 01 06, 11:42)
Pries nestuma ir iki trecio menesio geriau tik folio rugsti, po to pradejau vartoto vitaminus ,,Pregna'', bet neilgai as juos vartojau, kadangi nuolat nuo ju supykindavo. Dabar pradejau naudoti ,,Pregnacare'' ir esu patenkinta, nejauciu jokio diskomforto.
O siaip, jei butu ne ziema, o tarkim vasara, manau, jog vitaminu visai negerciau, nes tada imunitetas buna stipresnis, daug svieziu vaisiu ir darzoviu, daug saules ir gryno oro.

mane taip pat pykindavo nuo siu vitaminu, todel si nestuke.gif negeriu niekoooo, link pabaigos pagersiu kalcio ir gelezies atsargas jei isnaudosiu.
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2012 04 28, 07:38)
mane taip pat pykindavo nuo siu vitaminu, todel si  nestuke.gif negeriu niekoooo, link pabaigos pagersiu kalcio ir gelezies atsargas jei isnaudosiu.

Kalcis niekada nepakenks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2te0528 @ 2012 04 28, 10:54)
Kalcis niekada nepakenks smile.gif

Drisciau gincytis. Is kur tokia info,kad kalcio perteklius nekenkia? Nestumo pabaigoj kaip tik rekomenduoja medikai kalci nutraukti vartoti.
Atsakyti
Folio rugštį ir magni diasporal, kaip pilvuka pradeda stipriu mausti
Atsakyti