QUOTE(juleta @ 2011 12 07, 10:36)
su tais vitaminu gerimais tai man keistai kazkaip,vienos gerk kitos nereikia dabar tipo kitaip nei anksciau kraujo tyrimus daro per visa nestuma tik trys{nes tiek priklauso} tai galetu daryti dazniau gal as susimokesiu,o dabar 35sav.nestumas man ir visa nusilpusi viska reikia gerti gelezi,magni it t.t uzknysa kam iki to davaryti,dabar tai neklausyciau daktares i9ssirinkciau sau geriausiai tinkamus vitaminus ir nuo nestumo pradzios gerciau.
Man gydytoja nuo pat pirmo karto, kai nuėjau pas ją užregistruoti nėštumo, liepė gerti folio rūgštį maždaug iki 15sav, magnį, nes gimda labai jautri buvo, susitraukinėjo, ir Pregnacare vitaminus. Tai taip ir dariau. Vitaminus, tiesa, išbandžiau ir Elevit, ir Mamita, dabar vėl geriu Pregnacare. Nejaučiu, ar jie visi kuo skiriasi, ar ne
O dabar man 33 savaitės nėštumo, kraujas blogas nuo maždaug 28sav, geriu Tardiferona, bet hemoglobinas toliau krinta. Pradėjo gesti dantys, teko vieną net išrauti prieš porą savaičių, tai pradėjau pirkti magnį jau kartu su kalciu - Gamtos namų kompleksą. Dar plius amžina nesibaigianti pienligė ir kitokios ligos...
Taigi, geriu krūvą visokių vitaminų, papildų, stengiuosi valgyt sveikai, tačiau organizmas nusilpęs, imuniteto nulis, puola visokios zarazos... Labai tikiuosi, tas neturės įtakos mano kleckučiui pilve