Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai nėščiosioms

QUOTE(luli @ 2011 12 02, 18:14)
As jokiu pasaliniu poveikiu nepastebejau,todel vel su antru nestumu geriu Pregnacare,kitu net nebandziau 4u.gif

QUOTE(moneta @ 2011 12 03, 10:04)
Man gydytojas irgi parekomendavo Pregnacare.Aš juos gėriau kažkur nuo 15 iki 30sav.Iki 15 gėriau folinę rūgštį.Nežinau,mano organizmas juos puikiai toleravo,o kad nepykintų,reikia gerti valgio metu,arba po valgio.

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nei viena Elevit negeriate vitaminų?
Mums tokius patarė. Čia gal nauji kokie? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bučkis:) @ 2011 12 04, 11:10)

Aš geriu Elevit, nėra jie nauji 4u.gif Geriu todėl, kad juose yra man reikalinga folinės rūgšties dozė ir nuo šių vitaminų nepykina kaip nuo Pregnacare ax.gif
Atsakyti
negeriau jokiu vitaminu kompleksu.
Pirmas 12 sav folio rugstis,
po to magnis ivairiais praparatais, nes traukiojo gimda doh.gif
na ir gime sveikutelis grazutelis vaikiukas.

Aaa, tiesa, kadangi zuvis patapo priesu, tai daugiausia geriau semenu alieju (bandziau tirpala, bet slykstu, tai perejau ant kapsuliu), buvau karta gerus vietoj ju zuvu taukus. blush2.gif
Atsakyti
su tais vitaminu gerimais tai man keistai kazkaip,vienos gerk kitos nereikia dabar tipo kitaip nei anksciau kraujo tyrimus daro per visa nestuma tik trys{nes tiek priklauso} tai galetu daryti dazniau gal as susimokesiu,o dabar 35sav.nestumas man ir visa nusilpusi viska reikia gerti gelezi,magni it t.t uzknysa kam iki to davaryti,dabar tai neklausyciau daktares i9ssirinkciau sau geriausiai tinkamus vitaminus ir nuo nestumo pradzios gerciau. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juleta: 07 gruodžio 2011 - 09:37
QUOTE(juleta @ 2011 12 07, 10:36)
su tais vitaminu gerimais tai man keistai kazkaip,vienos gerk kitos nereikia dabar tipo kitaip nei anksciau kraujo tyrimus daro per visa nestuma tik trys{nes tiek priklauso} tai galetu daryti dazniau gal as susimokesiu,o dabar 35sav.nestumas man ir visa nusilpusi viska reikia gerti gelezi,magni it t.t uzknysa kam iki to davaryti,dabar tai neklausyciau daktares i9ssirinkciau sau geriausiai tinkamus vitaminus ir nuo nestumo pradzios gerciau. unsure.gif

Man gydytoja nuo pat pirmo karto, kai nuėjau pas ją užregistruoti nėštumo, liepė gerti folio rūgštį maždaug iki 15sav, magnį, nes gimda labai jautri buvo, susitraukinėjo, ir Pregnacare vitaminus. Tai taip ir dariau. Vitaminus, tiesa, išbandžiau ir Elevit, ir Mamita, dabar vėl geriu Pregnacare. Nejaučiu, ar jie visi kuo skiriasi, ar ne smile.gif
O dabar man 33 savaitės nėštumo, kraujas blogas nuo maždaug 28sav, geriu Tardiferona, bet hemoglobinas toliau krinta. Pradėjo gesti dantys, teko vieną net išrauti prieš porą savaičių, tai pradėjau pirkti magnį jau kartu su kalciu - Gamtos namų kompleksą. Dar plius amžina nesibaigianti pienligė ir kitokios ligos...
Taigi, geriu krūvą visokių vitaminų, papildų, stengiuosi valgyt sveikai, tačiau organizmas nusilpęs, imuniteto nulis, puola visokios zarazos... Labai tikiuosi, tas neturės įtakos mano kleckučiui pilve unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bučkis:) @ 2011 12 04, 12:10)

Elevit yra registruoti kaip vitaminai, o visi kiti pregna ir t.t. yra maisto papildai. Todėl ir aš kai baigsiu folį pradėsiu gerti Elevit, nes ten daugiausias kiekis visų reikiamų pagrindinių vitaminų. Tačiau, jei organizmas stiprus ir visi tyrimai geri, geriau nieko negerti 4u.gif
Atsakyti
foli ir as geriau trys men.

elevit butinai reiks gerti ir maitinimo metu,o siaip tai koks nori organizmas gali stiprus buti,bet kaip tau reikia dvigubo kiekio medziagu tai organizmas ju tiek nepagamina.

Atsakyti
Sakykit, kas geriat Elevit, nepastebėjot, kad išmatos l tamsios, gal nuo geležies kiekio? ar čia man tik taip, kažkaip neramu pasidarė blush2.gif
Atsakyti
Su pirmu vaiku geriau tokius vitaminus nesciosioms , dabar nepamenu pavadinimo ,reiktu i vaistine nueit paziuret,kur dienos doze buvo suskirstyta i tris piliules.Pirmoje buvo vitaminai ,antroje kalcis ,trecioje zuvu taukai.Per diena skirtingu paros metu reikdavo isgerti .Manau butent tokie vitaminai yra veiksmingi.Tas ,kad viskas yra suplakama i viena tablete nieko gero neduoda.Kad pvz kalcis su magniu yra antagonistai ir organizme tarpusavyje konkuruoja.Todel organizmas gali tuo metu pasisavinti ne ta vitamina kurio jam reikia.Tad jei pvz jums truksta kalcio tai pirkit tik tokius vitaminus kur sudetyje yra kalcis ir vit D ir daugiau nieko , o jei dar reikia gerti pvz magni tai ji isgerkit veliau.
Dabar planuojam antra tad jei reiks gert vit pirksiu butent juos ,nes kolkas pasiuloje nieko geresnio nerandu.
Atsakyti
Pries nestuma ir iki trecio menesio geriau tik folio rugsti, po to pradejau vartoto vitaminus ,,Pregna'', bet neilgai as juos vartojau, kadangi nuolat nuo ju supykindavo. Dabar pradejau naudoti ,,Pregnacare'' ir esu patenkinta, nejauciu jokio diskomforto.
O siaip, jei butu ne ziema, o tarkim vasara, manau, jog vitaminu visai negerciau, nes tada imunitetas buna stipresnis, daug svieziu vaisiu ir darzoviu, daug saules ir gryno oro.
Atsakyti
As geriu "Pregnatcare" 4u.gif
Atsakyti