Gėriau geležį (tardyferoną, feroglobiną), elevit (nuo jų pykino), mamavit (nepatiko, per stiprūs), dar pradžioj - folio rūgštį - pagal gyd rekomendacijas. Dėl gimdos susitraukimų - magnį.
Geriu foli ir magni (kai maudzia pilva), daugiau nieko. O gydytojas ir sake, kad jei mityba ivairi, valgai vaisius ir darzoves (tik juos reikia labai kruopsciai nuplauti), daugiau nieko nereikia
Folio rugsti(kaip ir daugelis) ir magni(tirpuji) sake profilaktiskai, ir nuo viduriu uzkietejimo labai padeda
Iki 4 mėnesio gėriau Pregnacare ir folinę rūgštį, nuo 4 iki 7mėn. Osteocare.
As nuo antro trimestro Prenatal geriu. Gydytoja sake, kad magnio atskirai gerti nebereikia. Per pirmaji nestuma geriau Pregnacare, bet skirtumo nejauciu
Aš apskritai manau, kad vitaminų reikia tada, kai reikia, o ne šiaip sau, kad tik gert. Gerai, kad ir mano ginekologė mano taip pat. Pradžioje gėriau folio rūgštį, paskui gydytoja patarė naudot magnį (tiek vaikeliui, tiek man į naudą). Dabar darau pertrauką su magniu ir gersiu mėnesį kalcį, irgi ginekologės paliepimu - kad vaikelio kaulai tvirtėtų Na, ir hemoglobinas nukritęs buvo, tai dar geležį vartoju (dvi savaites gėriau po dvi tabletes Tardyferon, kol pradėjo kilti hemoglobinas, dabar jau po vieną).
Klausimas toms, kurios bandė Pregnacare: ar nuo jų nepykino, gal pastebėjot pašalinių poveikių?
Folio rūgštis ir geležis.. ir daug vaisių ir daržovių. Daugiau nieko
Dovanoju geležį TOTHEMA (ampulės). Galioja iki 2012 5 mėn. Pilna pakuotė. Reiktų pasiimti iš Užliedžių (Kauno r.).
p.s. pasiūlymas galioja iki gruodžio 8 d., paskui išmesiu, nes kraustomės
p.s. pasiūlymas galioja iki gruodžio 8 d., paskui išmesiu, nes kraustomės
QUOTE(dovil14 @ 2011 11 22, 23:03)
Klausimas toms, kurios bandė Pregnacare: ar nuo jų nepykino, gal pastebėjot pašalinių poveikių?
As jokiu pasaliniu poveikiu nepastebejau,todel vel su antru nestumu geriu Pregnacare,kitu net nebandziau
Man gydytojas irgi parekomendavo Pregnacare.Aš juos gėriau kažkur nuo 15 iki 30sav.Iki 15 gėriau folinę rūgštį.Nežinau,mano organizmas juos puikiai toleravo,o kad nepykintų,reikia gerti valgio metu,arba po valgio.