Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai nėščiosioms

QUOTE(Vikooorija @ 2013 08 28, 11:20)
Gal kam nors geriant vit. elevit buvo uzkieteje viduriai? As turiu ta problema... Gal ka patartumete?

negert sintetikos smile.gif tiek vaisių, uogų, daržovių dabar smile.gif
Atsakyti
Iki 14-os savaitės gėriau folį, kaip ir dauguma. Vėliau - nieko smile.gif Turiu išmintingą ginekologę, kuri patarė nekišt į save nėščiosioms skirtų vitaminų (verčiau pasirink pilnavertį maistą), skirtingai nei šeimos daktarė, kuri iš po stalo akimirksniu ištraukė pluoštą reklaminių lapelių. Dabar gi geriu kalcį.
Atsakyti
kai laukiausi abiejų sūnų gėriau pregnacare vitaminus; puikiai jaučiausi; nebuvo jokių alergijų; rekomenduoju visom nėštukėm mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš negeriu kol kas nieko, nes skaičiau nemažai straipsnių ir panašiai galvoju-multivitaminai yra nieko vertas reikalas. Nelabai įsivaizduoju kaip toks kiekis įvairių sudedamų dalių gali įsisisavinti. Juk vieni vitaminai geriami vakare, kiti ryte;vieni prieš valgį-kiti po. Jie tarpusavyje sąveikauja ir arba padeda vieni kitus įsisavinti arba trukdo. Mano galva jei jau reik gerti papildus tai ir gerti konkrečiai ko trūksta-kalcio, geležies ar pan. Tikrai nebus, kad trūksta visko g.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 09 24, 21:50)
Aš negeriu kol kas nieko, nes skaičiau nemažai straipsnių ir panašiai galvoju-multivitaminai yra nieko vertas reikalas. Nelabai įsivaizduoju kaip toks kiekis įvairių sudedamų dalių gali įsisisavinti. Juk vieni vitaminai geriami vakare, kiti ryte;vieni prieš valgį-kiti po. Jie tarpusavyje sąveikauja ir arba padeda vieni kitus įsisavinti arba trukdo. Mano galva jei jau reik gerti papildus tai ir gerti konkrečiai ko trūksta-kalcio, geležies ar pan. Tikrai nebus, kad trūksta visko  g.gif

Man nuo 12 savaitės rekomendavo OMEGA3. Prieš tai tik folis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(puke-puke @ 2013 09 15, 17:59)
kai laukiausi abiejų sūnų gėriau pregnacare vitaminus; puikiai jaučiausi; nebuvo jokių alergijų; rekomenduoju visom nėštukėm  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Aš irgi gėriau visą nėštumą Pregnacare, tik tuos kur su žuvų taukais. Nežinau ar vitaminai padėjo ar ne, bet visą nėštumą jaučiausi puikiai ir sūnukas gimė sveikas smile.gif
Atsakyti
Visą nestuke.gif sąžiningai gėriau Pregnacare vitaminus. Sveikata ir tyrimai buvo puikūs! Ir dabar geriu šiuos vitaminus, kadangi maitinu sūnelį pati. O su maistu kiekvieną dieną juk tiek negaunam, kiek mažieji pasiima iš mūsų. 4u.gif
Atsakyti
Aš manau, jog nejaučiant ir nepatvirtinus bent keliems gydytojams, jog jums tikrai reikia kažkokio papildo, geriau jo ir nevartoti. Šiais laikais, iš tiesų, gauname labai daug sintetikos. Ar tai mažai besivystančiai gyvybei tikrai reikia prie visų gaunamų E dar ir sintetinių vitaminų? Esmė ta, jog alergijos pasiekė aukštumas, ypač mažų vaikų. Maitinkimės sveikai, įvairiai, žindykime kuo ilgiau vaikus ir be tam tikrų indikacijų nekiškime chemijos į savo ir mūsų vaisių organizmus. 4u.gif
Atsakyti
As geriu vitaminus Femibion (Lietuvoje ju neparduoda), laikomi vieni geresniu Europoje. Juos planuoju gerti ir kai gims maziukas, kai maitinsiu. Ir kol kas ir savijauta gera, ir tyrimai geri, gelezies pakanka smile.gif
Aisku, dar visa vasara - namines darzoves ir pilnaverte mityba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo niverik: 18 spalio 2013 - 11:04
buvau nuspirkus Pregnacare ir folio, kuri laika geriau, nors vis pamirsdavau, bet ginekologe patare, geriau nevartoti jokiu papildu, o tiesiog maitintis tinkamai smile.gif mano tyrimai visi geri buvo, jauciausi puikiai visa nestuma, matyt todel ir patare, kad galiu drasiai apsieiti be papildu, jei kas nors butu buve ne taip, tai gal ir butu reikeje papildomu vitaminu.. Po gimdymo ir matinant taip pat negeriau ir neketinu gerti jokiu papildu, o visas medziagas gauti per ivairiapusiska ir pilnaverte mityba smile.gif
Atsakyti
sveikos. gal kuri zinote :: nusipirkau pregnace, ar reikia/galima papildomai gerti magni,kalci.gelezi?

ar uztenka to- ko yra toje tableteje. kartais patraukia meslungis,paskaudena pilva..atrodo,kad pakieteje, (esu 18 sav)
Atsakyti
beja, kodel pregnacare vitaminuose nera kalcio?????!!!

nesuprantu....

tai ji papildomai gerti reikia...??
Atsakyti