Įkraunama...
Įkraunama...

Vitaminai nėščiosioms

QUOTE(Aurore_ @ 2013 01 14, 20:06)
O kokią folio rūgštį gėrėt? Koks turi būti mcg, kad tiktų nėštumo pradžioje? Deja, kol kas tenka laukti vizito 3 savaites pas ginekologę, todėl gerai būtų nuspręsti pačiai.

400 mg 4u.gif
Atsakyti
3 menesius geriau folio rugsti, paskui Tardyferon (gelezi), nes hemoglobinas mazas buvo ir Elevit dar ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurore_ @ 2013 01 14, 21:06)
O kokią folio rūgštį gėrėt? Koks turi būti mcg, kad tiktų nėštumo pradžioje? Deja, kol kas tenka laukti vizito 3 savaites pas ginekologę, todėl gerai būtų nuspręsti pačiai.

As irgi geriau 400 mg per diena, vaistinej paprasiau ir padave nedideli balta su zaliu buteliuka, nepamenu pavadinimo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ačiūnė @ 2013 01 15, 09:44)

Labai dėkoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurore_ @ 2013 01 14, 20:06)

Aš lankiausi pas ginekologę, kai man buvo 9 savaitės, tai tuo metu ji liepė gerti 1000 mg, sakė, kad tai tik į naudą, o pakenkti nepakenks smile.gif
Atsakyti
Mamytės, nepamirškim ir Omega 3 rūgščių, kurios labai labai svarbios vaisiaus formavimuisi (smegenims ir nervų sistemai). Taigi jas irgi būtina gerti kuo anksčiau, dar geriau planuojant nėštumą.
Tik aišku būtina gerti kokybiškas Omega, ne šiaip eilines iš vaistinės, nes jos gali turėti gyvsidabrio dalelių, kuris labai kenkia...
Kur gauti kokybišką ir kaip atskirti nerašysiu, nes čia ne ta tema...
Atsakyti
o būtina kažką gert? Ar tiesiog tikrintis kraują ir jeigu kažko trūksta tada? Nes aš aklai negeriu nieko. Ar ginekologė turi išrašyti?
Atsakyti
QUOTE(devuška @ 2013 02 23, 19:11)
o būtina kažką gert? Ar tiesiog tikrintis kraują ir jeigu kažko trūksta tada? Nes aš aklai negeriu nieko. Ar ginekologė turi išrašyti?

būtina tik folio rūgštį. Visa kita turi rekomenduot ginekologė. Man pasakė, kad nieko nereik papildomo gert
Atsakyti
Zuvu taukai ar leitinas tikrai nepakenks laukiant sveiku ir protingu stebukleliu (teigiami poveikiai pagristi tyrimais) wink.gif 4u.gif Tyrimais irodyta, kad zuvu tauku papildai nestumo metu sumazina kudikio egzemos, alergijos maistui, astmos rizika bei prieslaikinio gimdymo tikimybe. O lecitino trukumas vaiko organizme gali buti jo protiniu ir fiziniu gebejimu nepakankamumo issivystymo priezastimi.

bet, be abejo, galima atlikti kraujo tyrima, kuris parodytu kokiu medziagu truksta jusu organizmui ir tuomet ginekologe rekomenduos

QUOTE(devuška @ 2013 02 23, 19:11)

QUOTE(Vitulka @ 2013 02 25, 09:26)
būtina tik folio rūgštį. Visa kita turi rekomenduot ginekologė. Man pasakė, kad nieko nereik papildomo gert
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ladybird4: 25 vasario 2013 - 09:50
aš papildų stengiuos nevartot, todėl dabar tuo labiau nekišiu nieko į save, kol gydytoja nerekomenduos smile.gif
Atsakyti
As nusipirkau Pregnacare vitaminus, bet negeriu kasdien. Kada prisimenu. Ir nemanau, kad antra pakuote pirksiu. Kai laukiausi pirmo vaikucio, tai stabiliai visa laika geriau vitaminus pregnacare, kalci su magniu sugeriau, bet dukrytes oda problematiska, bijau, kad nebutu pasekme.
Atsakyti
geriu pregnacate, bet gydytoja paskutinio susitikimo metu liepe gert vitamina D. gal kas zino kodel?
Atsakyti
sveikos,as cia naujoke:) tikiuosi priimsit i savo gretas:) siuo metu geriu vitaminus elevit,bet kai parodziau daktarei ji tepasake kad galiu pabaikti pakuote o toliau vitaminu gerti isvis nereikia ir nebutina:) kad geriau jau kokia morkyte pagriausti:))
Atsakyti