keno, 15 Lap 2011 - 17:16, parašė:
keno, 15 Lap 2011 - 17:16, parašė: ![]()
darykite slapia beze-saldziarugstis skonis

Ji man niekad nesigauna


keno, 15 Lap 2011 - 17:16, parašė:
keno, 15 Lap 2011 - 17:16, parašė: ![]()
darykite slapia beze-saldziarugstis skonis
tinulia84, 15 Lap 2011 - 17:16, parašė:
tinulia84, 15 Lap 2011 - 17:16, parašė: ![]()
labukas visoms, labai ne į temą aš čia, bet gal kas žinot, kur galėčiau rast mentelę torto išlyginimui, scilije radau, atsiuntė ir kainas, bet kai paskambinau, kad man atsiųstų tai staigiai kažkaip jų nebeturėjo....nerandu ir konditerinių šukų
tinulia84, 15 Lap 2011 - 18:23, parašė:
tinulia84, 15 Lap 2011 - 18:23, parašė: ![]()
ne niekur ten nera, jau seniai seku
erikiuxxx, 15 Lap 2011 - 18:59, parašė:
erikiuxxx, 15 Lap 2011 - 18:59, parašė: gal tokia tiktu ?
http://www.leifheit....entele-sterling
aura., 15 Lap 2011 - 19:00, parašė:
aura., 15 Lap 2011 - 19:00, parašė: ![]()
o kam ją naudojat
išlyginimui ?
erikiuxxx, 15 Lap 2011 - 19:08, parašė:
erikiuxxx, 15 Lap 2011 - 19:08, parašė: as tokia pirkau uz 5 lt. isparduotuveje prie stoties
http://www.pixmania....1624445934.html
Papildyta:
as torto liginimui panasia nauduoju, turiu ir dar dvi kitokias, irgi pirkau NAUJAS isparduotuveja
p Raganyte, 15 Lap 2011 - 14:23, parašė:
p Raganyte, 15 Lap 2011 - 14:23, parašė: Kokia grietine naudojate Anglijoje puosiancios tortukus???
Ant sitokios grietines pakuotes pazymeta ties wipping x (kad netinka), nors viduje tirsta kaip normali grietine:
Sitoks daiktas - kaip butu grietinele tinkanti plakimui, bet viduje skysta kaip vandenelis...![]()
Noriu naudoti dzibukams ant torto pagal si recepta: receptas.
p Raganyte, 15 Lap 2011 - 15:32, parašė:
p Raganyte, 15 Lap 2011 - 15:32, parašė: ![]()
Asdos Double dar neteko ismeginti. Pertepimams ir namie kaip grietine visada naudoju ta, kur asdine Reduced creme fraiche - nelabai riebus, gaivus skonis ir konsistencija liuks.
Irgi cukraus pudros ir citrinos rugsteles imaisau ir su saukstu isskuku - seimynos tikrai neprizadinu.
![]()
Musu Asda didele - sviestini krema randu saldytuve prie grietines. Tokiame pat indelyje, tik uzrasas kitoks. Paveikslelyje matosi, kad rudas. Tirstas.
As cukriniui glajui ipratau naudoti Icing cukraus pudra. Reiks atidziau meginti ir Foundant - gal maziau reiks.
GAL TURITE MINCIU, KAIP NUDAZYTI PIRKTINE FONDANT MASE? Anglijoje galima nusipirkti supermarkete torto dengimo mase, kuria reikia jau tik iskocioti ir galima dengti torta.
Rasskee, 15 Lap 2011 - 15:36, parašė:
Rasskee, 15 Lap 2011 - 15:36, parašė: ![]()
Norejau profesionaliu konsultacijos
. Nu nesuprantu, kaip jums taip graziai pavyksta su grietinele puosti tortus. As kiek plaku, tiek man ji issiplaka, bet po poros minuciu pasidaro poskyste, todel puosti nebetinkama, net torta sunku sutepti, begti pradeda:(
Bandau daryti ganasa sokoladini ir karamelini. Bet nezinau ar gausis, nes jei daryti pagal recepta proporcijas 1:1, tai man laaabai saldu, noretusi gaivaus kremo, tad proporcijas dariau 2 dalys grietineles ir 1 dalis sokolado/Rududu. Uzvirinau grietinele, istirpinau sokolada/Rududu, ryt ryte bandysiu plakti, ziuresiu, ar kas nors gausis, bet kazko abejoju....
Ar nedaret ganaso su 2:1 proporcijom? O gal kuri gali patarti koki gera krema, kaip papuosti torta, kad jis butu nesaldus, bet gaivus?
Tiesa, dar klausimas kokia grietinele naudojate dazniausia, nes jau pradedu galvot, kad cia grietineleje beda As perku Saules pieno dazniausiai. Kelis kartus turejus ir Pieno zvaigzdziu, bet taip pat skystedavo:(
mazuliux, 15 Lap 2011 - 21:37, parašė:
mazuliux, 15 Lap 2011 - 21:37, parašė: ![]()
Grietinele perplaket, jei skystis atsiskiria. O gal ir netikus grietinele
Bet pradziai manyciau, kad perplakat
O ganaso proporcijos, manau, ne veltui duotos ir saviveikla receptuose uzsimineti gali tikrai tik nedaugelis juos ismananciu zmoniu
Rasskee, 15 Lap 2011 - 22:00, parašė:
Rasskee, 15 Lap 2011 - 22:00, parašė: ![]()
Na, tuomet telieka daryti proporcijas 1:1 ir vel bandyti
Aciu
__AUTHOR__ parašė
__AUTHOR__ parašė