Norejau profesionaliu konsultacijos

. Nu nesuprantu, kaip jums taip graziai pavyksta su grietinele puosti tortus. As kiek plaku, tiek man ji issiplaka, bet po poros minuciu pasidaro poskyste, todel puosti nebetinkama, net torta sunku sutepti, begti pradeda:(
Bandau daryti ganasa sokoladini ir karamelini. Bet nezinau ar gausis, nes jei daryti pagal recepta proporcijas 1:1, tai man laaabai saldu, noretusi gaivaus kremo, tad proporcijas dariau 2 dalys grietineles ir 1 dalis sokolado/Rududu. Uzvirinau grietinele, istirpinau sokolada/Rududu, ryt ryte bandysiu plakti, ziuresiu, ar kas nors gausis, bet kazko abejoju....
Ar nedaret ganaso su 2:1 proporcijom? O gal kuri gali patarti koki gera krema, kaip papuosti torta, kad jis butu nesaldus, bet gaivus?

Tiesa, dar klausimas kokia grietinele naudojate dazniausia, nes jau pradedu galvot, kad cia grietineleje beda As perku Saules pieno dazniausiai. Kelis kartus turejus ir Pieno zvaigzdziu, bet taip pat skystedavo:(