QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 04, 12:59)
gražus, tik man lapelių norėtųsi arčiau šakelės, jungiančios žiedus.

QUOTE(Bijuna @ 2011 11 04, 11:06)
Tai aš su aisingu ir būčiau kažką dariusi, bet spalvos tokios baisios gavosi
Visos "alia barbinės" nei vienos "tokios gamtinės". Nevalgomos. Pavedė dažai, o pilti tiek, kad dantis dažytų ir svečiai sysiotų žaliai tai aš nenoriu
Pati gi valgysiu.

Taigi ir su baltu piešti galima. Nors labai sunku patarinėt, kai nežinai tikrosios situacijos, t.y. nematai torto ir tikrų spalvų.
QUOTE(rabelkyte @ 2011 11 04, 12:22)
aštuonetas medutis. tai lakštelius kepiau ko ne 8 formos, o karštus pagal formą išpjoviau.
Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2011 11 04, 12:31)
Aš po savo dabar daromo torto, tai prieš visas, gražiai dirbančias su pastilažu, kelsiu kepurę
Su juo dirbti ne tik menas, bet ir didžiulis darbas
rabelkyte, o šitie nudažo beze ir aistinga ryškiai
simisimi84, kuklus

simisimi84, kuklus

tai taip, poros spalvų toks, paprastas, kuklus, bet man vis vien gražus

QUOTE(simisimi84 @ 2011 11 04, 10:17)
kadangi tortukų nesimato, įkelsiu vieną. Kuklus raffaello ir medutis su aguonomis.. Pastilažas, šokoladinė saldainių masė. 4,7 kg.
Kuklus,DIDELIS 80

QUOTE(rabelkyte @ 2011 11 04, 10:22)
as perku šiuos dažus
Pats didziausias sh man sitie dazai

QUOTE(Bijuna @ 2011 11 04, 10:31)
Aš po savo dabar daromo torto, tai prieš visas, gražiai dirbančias su pastilažu, kelsiu kepurę

QUOTE(tinulia84 @ 2011 11 04, 10:59)
labukas, niu va atnesu savo torcika, beze puostas
tobuleji zaibisku greiciu

QUOTE(simisimi84 @ 2011 11 04, 12:02)
pritariu...dar ten prie sakeles pasmaigstykit zaliu lapeliu jeigu turit ir bus fantastika.....
QUOTE(Asseni @ 2011 11 04, 11:23)
Labas, mergaites. Su nauja temuke
As dar senoje nespejau apziuret tortuku, einu paziuresiu.
Bet koki grazu torta adrij@ idejo i temos pradzia
tinulia84, labai idomiai tortukas papuostas . Rozyciu tiek daug prilipdei, saunuole
As irgi su rozytem atejau. Makiausi daryti ant kotelio

Bet koki grazu torta adrij@ idejo i temos pradzia

tinulia84, labai idomiai tortukas papuostas . Rozyciu tiek daug prilipdei, saunuole

As irgi su rozytem atejau. Makiausi daryti ant kotelio

O cia tai nuzude

QUOTE(Bijuna @ 2011 11 04, 12:31)
simisimi84, kuklus

simisimi84, kuklus

aisingo nedazius. tik grietinele, ir va vakar cukrine mase, gerai nuima.
Asseni tokiu graziu sunku gyvu rasti
labailabai grazu
as ir atnesu isvargta savo suniuka. rozine spalva mane ir vel pavede padejo plukti, tai lezuviuka pakeiciau bet ausis jau su sausais dazais daziau biski ant virsaus tai primozojau
medaus tortas, pastiliazas

man asmeninkai akys graziau atrodytu atmerktos, bet va turejau daryti pagal ta r-kiosko suniuka, o jie ten tokie visi snaudziantis

as ir atnesu isvargta savo suniuka. rozine spalva mane ir vel pavede padejo plukti, tai lezuviuka pakeiciau bet ausis jau su sausais dazais daziau biski ant virsaus tai primozojau

man asmeninkai akys graziau atrodytu atmerktos, bet va turejau daryti pagal ta r-kiosko suniuka, o jie ten tokie visi snaudziantis

QUOTE(VitMetil @ 2011 11 04, 13:33)
Asseni tokiu graziu sunku gyvu rasti
labailabai grazu
medaus tortas, pastiliazas
[man asmeninkai akys graziau atrodytu atmerktos, bet va turejau daryti pagal ta r-kiosko suniuka, o jie ten tokie visi snaudziantis

[man asmeninkai akys graziau atrodytu atmerktos, bet va turejau daryti pagal ta r-kiosko suniuka, o jie ten tokie visi snaudziantis

labai mielas suniukas

aciu labai uz patarimus, niu dbr pati ziuriu ir matau kaip as taip tuos lapelius prie ziedu prikabinau o ne prie sakeles
asseni rozes fantastiskos
norejau paklaust kaip jus prilipdot lapelius prie tos velytes? as bandziau viena karta bet sunkiai jie man laikosi...gal yra koks budas? nu bet sakes negaliu atsiziureti...kaip tik vakar maciau pirmoj temoj jusu pirmasias rozes 
koks suniukas mielas

asseni rozes fantastiskos

koks suniukas mielas