Labas rytas. Mergaitės aš vėl su savo bėdom

Važiuoju vakare į balių, kuriame bus mano (su Jūsų pagalba ) gamintas 3 aukštų tortas, bet... Grįžusi iš darbo dar 2 valandas turėsiu jį pabaigti

O pagalbos reikia tokios:
1. Kelsiu aukštus viena ant kito ir kuo sutepti tuos aukštus, kad jie nečiuožinėtu (tortukams po apačia yra kartoniniai padėkliukai apvynioti maistine plėvele), turiu šl.beze, aisingo ir sviestinio kremo. Kuris geriausiai prilaikys nuo "čiuožimo" vežimo metu?
2. Mergaitės, pirmas aukštas "Snikeris" gavosi pakankamai gražus ( mano akim žiūrint ) , antras "Varškinis gaivumėlis" kreivokas

, trečias "Juodas miškas" taip pat pakankamai nieko. Tai va galvoju kaip greitai ir gražiai pridengti tuos "negražumus". Jeigu ištirpinčiau juodo šokolado ir pakringeliuočiau ant pastilažo

ar galima taip? Kringeliuočiau tik antra aukšta (ta negražiausia) . Tortas toks purvinai - neryškiai geltonas, puošiu gyvomis mažomis rožytėmis ( margutės raudonos su geltonu ) kurios pagyvins torta.
Ir dar, kaip apačias pridengti, dėti juosteles (pritaikius prie rožių spalvos) ar jau bus "sviestas sviestuotas"?
Butų visų šių klausimų nebuvę jeigu su Americolor normalias spalvas bučiau išgavusi, šūd..... visiškas. Nei aisingo normaliai nedažo, nei beze, intensyviai pradėsiu (žinoma su Jūsų pagalba

) ieškoti dažų.
Tai va, pagelbėkite su aukščiau išvardintomis bėdomis, kitaip manęs vakare laukia
P.S. Prižadu parodyti rezultatą, kad ir koks jis bebūtų