Įkraunama...
Įkraunama...

Duonelės kepėjos renkasi čia

QUOTE(JusRuMa @ 2011 11 23, 21:55)
Šiuo met aš namuose su mažyle, tad bandysiu gaudyti momentąsmile.gif

O kildinimui indų matėt pirkti?

g.gif o kas per indai?
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2011 11 23, 23:19)
g.gif o kas per indai?

va tokie http://t3.gstatic.co...jV07FnvMJjN4vWG
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 11 23, 22:31)

bigsmile.gif obana fainuciai bigsmile.gif joje kildini, paskui apversti reikia? bigsmile.gif ir nuimt, lieka rastas? nu ko zmones nesugalvoja, as vis masciau kaip chebra popieriuje kildina doh.gif daba aisku

tik man nereikia, maniske tesla tokai skistesne gaunasi g.gif kitaip visai blogai kepasi, matyt receptas toks g.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 11 23, 19:55)

Ir dar klausimukas - kodėl mano ruginis raugas pamaitinus užbujoja per kelias valandas (net trigubai padidėja), bet per naktį sukrenta? Gal per ilgai ~12 val. pamaitintą laikyti iki duonos ruošimo? Pas mane šilta - 22-24 laipsniai doh.gif


na jam pradeda trūkti maisto, nes kai pas jus šilta, bakterijos dauginasi greičiau nei žemesnėj temperatūroj ir visas procesas vyksta greičiau.

QUOTE(JusRuMa @ 2011 11 23, 21:31)


šiaip jų labai daug visokiausių yra vokiškam ebay
Atsakyti
apie indus prašome plačiau 4u.gif ale sudedi tešla pakildini ir ką vartalioji tada? ar jame ir kepi ? blush2.gif
Atsakyti
Gal yra mamyčių iš UK,kurios kepa duoną namie ir gali pakonsultuot dėl miltų? Man čia visiškai niekas neaišku ir nesigauna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 23, 23:37)
na jam pradeda trūkti maisto, nes kai pas jus šilta, bakterijos dauginasi greičiau nei žemesnėj temperatūroj ir visas procesas vyksta greičiau.


o tai tada nelaikyti per naktį, o, kaip siūlė, kepti per patį pakilimą? Visad maniau, kad ilgiau palaikytas maitinamas raugas bus stipresnis.

Bet kiek tie indai ebay'uje kainuos su parsiuntimu?; jei gerai pamenu, Prizmoje jie kainavo iki 15 Lt.

QUOTE(Nerutė @ 2011 11 23, 23:39)
apie indus prašome plačiau  4u.gif  ale sudedi tešla pakildini ir ką vartalioji tada? ar jame ir kepi ?  blush2.gif


jie skirti tik kildinimui, paskui atsargiai išverti į kepimui skirtą indą ir gauni gražų raštuotą kepaliuką thumbup.gif Tiek ir težinau, ale baisiai noriu blush2.gif
Atsakyti
Merginos, o pamaitinus rauga, sekantis veiksmas - kepti duonyte? Ar galima, ji pasidauginus, det i saldytuva ir laukt. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2011 11 24, 09:59)
Merginos, o pamaitinus rauga, sekantis veiksmas - kepti duonyte? Ar galima, ji pasidauginus, det i saldytuva ir laukt. rolleyes.gif


pamaitinat, palaukiat kol pakils, kai jau ims leistis, tada galit maišyt tešlą, arba dėt į šaldytuvą.
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 11 23, 21:31)

Berods Kauna dar ju buvo CIA. Bet jie ten zymiai brangiau kainuoja nei Prismoje, jei neklystu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(JusRuMa @ 2011 11 23, 21:31)

Jyske mačiau leidinuke
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 11 23, 19:50)
Gal yra mamyčių iš UK,kurios kepa duoną namie ir gali pakonsultuot dėl miltų? Man čia visiškai niekas neaišku ir nesigauna  unsure.gif

Aš ne UK, bet iš gretimos salos wink.gif Duonai reikalingi Strong flour (white/wholemeal). Aš dabar nusipirkau išvis, skirtų picai kept (dažnai picas kepam), tai pabandžiau duonai ir super.
Atsakyti