Įkraunama...
Įkraunama...

Duonelės kepėjos renkasi čia

QUOTE(keistuole @ 2011 11 18, 23:10)
aš minkau su mikseriu  4u.gif

ar gerai su juo? Kokio galingumo turi but? Gal galit pasidalint, koki turite? Ar issuka kietesne tesla? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2011 11 18, 22:09)
norejau paklaust tu, kurios duona ne duonkepeje kepa - ar kuri minkot duona su elektriniu mikseriu? g.gif

smile.gif tik rankomis 4u.gif sumaisau viska per 3-5 minutes idedu i stikline forma, apglostau slapiom rankom, pabarstau saulegrazom ir ciki piki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2011 11 19, 13:19)
ar gerai su juo? Kokio galingumo turi but? Gal galit pasidalint, koki turite? Ar issuka kietesne tesla? 4u.gif


dabar tai turiu galingą stacionarų, bet anksčiau maišiau su elementariu mikseriu spiraliniais antgaliais. Labai kietos tešlos niekad nedarau, bet skystos irgi ne, kurią galima būtų galima tik su rankom maišyt (na čia kaip tas populiarusis receptas su daug priedų).
Man laikosi suformuotu kepaliukai, aš ne formoj kepu.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 11 19, 15:07)
dabar tai turiu galingą stacionarų, bet anksčiau maišiau su elementariu mikseriu spiraliniais antgaliais. Labai kietos tešlos niekad nedarau, bet skystos irgi ne, kurią galima būtų galima tik su rankom maišyt  (na čia kaip tas populiarusis receptas su daug priedų).
Man laikosi suformuotu kepaliukai, aš ne formoj kepu.

4u.gif pasidalinkit receptuku smile.gif noriu jau bandyti kepti kepaliukus ne formoje, tik nežinau kokį bandyti, kad nebūtų labai sudėtingas ir kad gardu būtų smile.gif)) kurus čia toks labai populiarus ? 4u.gif

ačiū
Atsakyti
aš irgi šviečiuos dabar, kaip duoną kept iš mielių, nes kambariokė sudaužė mano sloviką su raugu mad.gif o jau taip pripratau prie naminės duonos, kad pirkt visai nebesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cartman @ 2011 11 19, 15:57)
aš irgi šviečiuos  dabar, kaip duoną kept iš mielių, nes kambariokė sudaužė mano sloviką su raugu mad.gif o jau taip pripratau prie naminės duonos, kad pirkt visai nebesinori  ax.gif

thumbup.gif jusu parasas liuksovas drinks_cheers.gif

tai gal rauga jums duoti? kur esate, tuoj suselpsime raugo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zipkute @ 2011 11 19, 14:56)
4u.gif pasidalinkit receptuku smile.gif noriu jau bandyti kepti kepaliukus ne formoje, tik nežinau kokį bandyti, kad nebūtų labai sudėtingas ir kad gardu būtų smile.gif)) kurus čia toks labai populiarus ?  4u.gif

ačiū


paskutiniu metu kepu pagal šitą receptą
na bent jau pagrindas jo.
Tik miltus dedu kitokius, kartais kokių saulėgrąžu įmetu, bet proporcijų daugmaž laikausi.

O tas populiarusis, tai panašus va toks
čia gaunas skysta tešla, rei kept formoj
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2011 11 19, 15:16)

tai gal rauga jums duoti? kur esate, tuoj suselpsime raugo 4u.gif

ačiū už pasiūlymą, bet jau užsisakiau iš mamos, kad kitąkart kai atvažiuosiu, būtų raugo palikus smile.gif
dabar bandysiu su mielėm eksperimentuot, palyginsiu skirtumą smile.gif galvoju gal batoną dar ta proga išbandyt kept. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Karvute @ 2011 11 19, 13:40)
smile.gif tik rankomis 4u.gif sumaisau viska per 3-5 minutes idedu i stikline forma, apglostau slapiom rankom, pabarstau saulegrazom ir ciki piki 4u.gif

taqi kad visur raso, kad duona ilgiau minkyt reikia apie 10 - 15 min. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2011 11 20, 13:42)
taqi kad visur raso, kad duona ilgiau minkyt reikia apie 10 - 15 min. ax.gif


žiūrint, kokie miltai dominuoja ir kokio tirštumo daroma tešla.
Kuo miltai turi daugiau glitimo, tuo puresnė ir skanesnė bus duona ilgiau paminkius. Ir atvirkščiai kuo daugiau minkysit ruginius miltus, tuo lipnesnė tešla darysis
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2011 11 20, 14:42)
taqi kad visur raso, kad duona ilgiau minkyt reikia apie 10 - 15 min. ax.gif

darau puse baltu miltu/puse ruginiu miltu, sumaisau ir tiek, reiks bandyti ilgiau minkyti.

kai darydavau su 1kg miltu, tai per maziau laiko ir neismaisydavau visu miltu, kai dabar kepu puse normos, greitai susimaiso g.gif tai yea skirtumas ane? g.gif metus kepu, o dar sito nezinau daliko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gladiola @ 2011 11 18, 21:09)
norejau paklaust tu, kurios duona ne duonkepeje kepa - ar kuri minkot duona su elektriniu mikseriu? g.gif

aš ir visada juoda duona minkau mikseriu wink.gif tą kur orkaitėj kepu, o baltą batoną tliau su mielėm kepu duonkepėj smile.gif

Pirkau salyklo visą maišą doh.gif tik pati tiek daug tikrai nesunaudosiu blush2.gif jei kam reikia mielai pasidalinsiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti