QUOTE(zibute77 @ 2012 02 12, 18:20)
as ji jau idejus esu i saldytuva, bet jis man vistiek ir saldytuve padvigubejes jau
ar taip turi buti ar ne nezinau.
jau net geda vel klausti, bet kitaip nesuzinosi jei nieko neklausi
. kaip supratau tai ta padalinta viena raugo dali kai noresiu vel kepti duonele tai reiks pries tai pamaitinti ir palikti parai, o kita diena jau galima bus naudoti? ar teisinga linkme einu?

jau net geda vel klausti, bet kitaip nesuzinosi jei nieko neklausi


ir šaldytuve kyla raugas(reiškia dar turi ką "pavalgyt", tik lėčiau, tai kad viskas tvarkoj
o likusį raugą kai reikės, išimsit iš šaldytuvo, pamaitinsit (ir ne būtinai laikyt para, pakils už poros val.) ir galėsit minkyt tešlą
QUOTE(svajone* @ 2012 02 12, 18:31)
Labai labai aciu uz atsakyma
Bandysiu.Tik dabar mano raugas nera visai kvietinis,siek tiek su rugiu priemaisa,tai turbut netiks? Gal pabandyt su mielem pradziai tada?

o kiek tu ruginiu yra? jei jus pamaitinot kvietiniais "starterį"/atidėtą dalį tai galit drąsiai kept ir su raugu
