Įkraunama...
Įkraunama...

Duonelės kepėjos renkasi čia

QUOTE(nataliuncik @ 2011 11 03, 21:49)
ant pakuočių turi būt parašyta data, bet atsidarius pakelį reikia sunaudot maždaug per pusmeti, nes su laiku jų savybės silpnės


Na per pusmeti manau sunaudosiu smile.gif Ir dar ant pakuotes nera parasyta proporciju kiek tu mieliu deti unsure.gif Mieles raudonam pakelyje ir parasyta RED, ar man vadovautis duonkepes receptais ar kazkaip kitaip skaiciuot pagal miltu kieki? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2011 11 03, 22:18)
Labas vakaras, merginos 4u.gif
Gal kas is Klaipedos  turi ir gali pasidalinti raugu duonai?????????


Aš galiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 11 03, 23:08)
QUOTE(nataliuncik @ 2011 11 03, 20:49)

Aciu uz atsakyma, praeitoje temoje! 4u.gif
Duonyte su sausu raugu jau seniai iskepta ir suvalgyta. bigsmile.gif Mieliu skonio nejauciau. schmoll.gif Bet vis tiek manau, kad su naminiu raugu duonyte gal naturalesne gaunasi? ax.gif

su raugu duona ne tik sveikesne, bet ir ilgiau išlieka šviežia smile.gif

QUOTE(sinta @ 2011 11 03, 23:13)
Sveikos smile.gif

Norėjau paklausti nataliuncik kokia ta pagrindinė programa šiai duonai kepti?


Pagrindine tai pas jus gali būt parašyta Basic, Normal...ji užminko tešlą, kildina, iškepa

QUOTE(Tučka @ 2011 11 04, 07:37)
Na per pusmeti manau sunaudosiu  smile.gif  Ir dar ant pakuotes nera parasyta proporciju kiek tu mieliu deti  unsure.gif  Mieles raudonam pakelyje ir parasyta RED, ar man vadovautis duonkepes receptais ar kazkaip kitaip skaiciuot pagal miltu kieki?  blush2.gif

kiek merginos rašė, tai šitie yra stiprus, jei recepte parašytas 1šaukštelis, dėkit puse
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 11 04, 09:46)

kiek merginos rašė, tai šitie yra stiprus, jei recepte parašytas 1šaukštelis, dėkit puse

Aš irgi RED naudoju baltai duonai duonkepėje kepti. Dedu kiek parašyta recepte. Viskas būna gerai.
Atsakyti
QUOTE(anikute @ 2011 11 04, 09:52)
Aš irgi RED naudoju baltai duonai duonkepėje kepti. Dedu kiek parašyta recepte. Viskas būna gerai.

tiesiog ne vienai jau sukrito kepdama duonele su jais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 11 04, 09:46)
Pagrindine tai pas jus gali būt parašyta Basic, Normal...ji užminko tešlą, kildina, iškepa


Pas mane moulinex ow5023 tai čia tikriausiai bus paprastai baltai duonai programa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sinta: 04 lapkričio 2011 - 10:04
QUOTE(nataliuncik @ 2011 11 04, 09:53)
tiesiog ne vienai jau sukrito kepdama duonele su jais  mirksiukas.gif

Kaip įdomiai g.gif Jau gal metai ar seniau kepu su tokiomis. Bet sukritę buvo tik kai kitos rūšies miltus paėmiau. Ir paskui vėl išbandžiau, tikrai sukrito dėl miltų (nors rūšis ta pati, skiriasi tik gamintojas). Kiek kepu su įprastais - niekada nekrenta schmoll.gif
O nuo per didelio mielių kiekio gali sukristi? Kodėl?
Atsakyti
QUOTE(~MILENA~ @ 2011 11 03, 23:18)
Labas vakaras, merginos 4u.gif
Gal kas is Klaipedos  turi ir gali pasidalinti raugu duonai?????????


Ir aš galiu
Atsakyti
Dekui , kad pasidalinot patirtim apie mieles 4u.gif

Beje nieks neplanuoja miltu pirkimui koperuotis?? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 04 lapkričio 2011 - 12:11
QUOTE(anikute @ 2011 11 04, 09:21)

thumbup.gif jau parasiau i AZ mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Terra2 @ 2011 11 04, 11:25)
Ir aš galiu

parasiau i az thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau iškepiau savo duonyte thumbup.gif širyt porą valandų dar pakildinau įjungtoj orkaitėj, ir iškepiau. Skanumėlis neapsakytas.
O iš kitos pusės netgi labai gerai, kad ji taip ilgai kyla - galėsiu iš vakaro pasiruošt, o kitą dieną grįžus iš darbo kept. Nes keltis 4 val vien tam, kad duoną užmaišyt, kažkaip nesinori blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mdeive @ 2011 11 04, 14:15)
Pagaliau iškepiau savo duonyte  thumbup.gif  širyt porą valandų dar pakildinau įjungtoj orkaitėj, ir iškepiau. Skanumėlis neapsakytas.
O iš kitos pusės netgi labai gerai, kad ji taip ilgai kyla - galėsiu iš vakaro pasiruošt, o kitą dieną grįžus iš darbo kept. Nes keltis 4 val vien tam, kad duoną užmaišyt, kažkaip nesinori  blush2.gif

saunuole, step by ste kepsi. mano stazas jau lygiai metus kaip pradejau kepti. per ta laika nei akrto ne pirkome duonos namuose valgyti thumbup.gif

as darau taip: pries kepant isimu is saldytuvo padedu i bliuda su siltu vandeniu (alia "karstas" is krano) dedu ten cukraus puse saukstelio ir gerus 4 saukstus rginiu miltu. paziuriu jeigu po valandikes jau burbulioja raugas, reiskias viskas chiki galima maisyti.

maisau duona ryte (is vakaro supilu visus produktus sausai) ryte dedu raugo, vandens ismaisau i forma ir i orkaite kilti. po darbo ateinu jungiu kepti.

savaitgali ismaisau vakare, tada kepu ryte. kildinu apie 10 val ziemos sezonu, vasara realiai pakildavo per 4-6 val.


4u.gif
Atsakyti