QUOTE(anikute @ 2011 12 19, 09:58)
mano irgi nėra sena orkaitė - 2m. Bet galvoju, gal kaip nors vienas šonas ėmė labiau kaist Plyšta visada tas pats šonas, nuo durelių pusės, kitas sveikas.
o jus atidarinėjat durelės kai kepasi? ar su dangčiu kepat?
QUOTE(priklausomybe @ 2011 12 19, 10:15)
Vienu žodžiu, permečiau akim jūsų receptukus, bet neradau niekur - ar duonkepėj galima išsikepti kokį saldų keksą ? Ir kaip žinot, ant kurios programos jį kept ir pan.?
Ir ar galima visus tuos jūsų receptus pritaikyti duonkepei? Kaip suprantu, kad galima, tik tas kiekis šlapių/sausų mielių skiriasi?
Sorry, jei mano klausimai juokingi pasirodys , būčiau dėkinga už atsakymą
Ir ar galima visus tuos jūsų receptus pritaikyti duonkepei? Kaip suprantu, kad galima, tik tas kiekis šlapių/sausų mielių skiriasi?
Sorry, jei mano klausimai juokingi pasirodys , būčiau dėkinga už atsakymą
taip, galima ir keksus iškept, kept įjungus torto programą
galima receptus pritaikyt duonkepei, ir mielių santykį reikia apskaičiuot maždaug 1:2-2,5 (jei net mažiau mielių įdėsit, pakils, tik kad ilgiau reikės pakildint)